Máj, měsíc lásky: 10 originálních dárečků, se kterými zaručeně zabodujete | Blog
09.05.2022
DarčekyOdSrdca
2022-05-09 Máj, měsíc lásky: 10 originálních dárečků, se kterými zaručeně zabodujete      Délka čtení: 3 min.

Máj, měsíc lásky: 10 originálních dárečků, se kterými zaručeně zabodujete

Pokud existuje ideální čas, kdy obdarovat milovanou osobu (samozřejmě, kromě Vánoc), je to právě květen - máj lásky čas. Udělat radost své partnerce, manželovi, rodičům či kamarádovi, nakonec není nic složitého. Jediné, co k tomu potřebujete je dobrý úmysl a vhodný dárek. Hledáte inspiraci? Prosím, vybrali jsme pro Vás 10 skvělých tipů na neokoukané dárečky s originálním nápadem.

papírová obálka s květy a s nápisem May

 

1. Vyrobte vlastnoruční HANDMADE dárek

Pokud máte nějaké hobby, kterému se ve volném času věnujete, není nad čím dlouho uvažovat. Postačí, když ho zakomponujete do dárkového předmětu a originální nápad máte vyřešen. Vlastnoruční malba na plátně, znovu moderní náramek přátelství, domácí koláčky v originálí ručně malované krabičce ve tvaru srdce, nebo klidně i Vámi složená píseň, obsadí vždy první příčky těch nejkreatívnějších dárečků.

 

2. Vymyslete nezapomenutelný zážitek

Určitě víte, po čem v koutku duše milovaná osoba touží. Či už je to adrenalin v podobě seskoku s padákem, let balónem, šíleně rychlá jízda v závodním autě, nebo, naopak chvilka relaxu v nádherném wellness centru někde uprostřed přírody, dnes je nepřeberné množství možností. A klidně do toho zážitku zakomponujte i sebe a dopřejte si nezapomenutelný zážitek ve dvojici.

 

3. Placatka s gravírovaním potěší otce, partnera i kamaráda

Skutečně originální nápad je náprsní placatka s gravírovaním, které můžete vdechnout design podle svých představ. Výběr ze čtyř barev nabízí možnost sáhnout po luxusním černém, ale i netradičním modrém provedení. S logem oblíbeného sportovního klubu, motivačním citátem nebo milou vzpomínkou v podobě rodinné hlášky, tak každému pánovi zaručeně vykouzlí úsměv na tváři a doplní domácí sekretář či výbavu na pánske jízdy.

 

4. Zvěčněte vzpomínku v netradičním provedení

Jen málokterý dárek dokáže v sobě zhmotnit tolik emocí, vzpomínek a lásky, jako jedna jediná momentka. Ať už památka na dětství v náruči maminky, cesta k svatebnímu oltáři, první dovolená s budoucím manželem, nebo jakákoliv jiná chvilka, která má své kouzlo a podařilo se ji zachytit. Nemusíte však sáhnout po tradičním fotorámečku. O něco odolnějším a navíc zajímavějším provedením je fotografie na lehčené desce, která s dřevěným rámem vytváří netradiční obraz.

 

5. Darujte polovinu srdce nebo klíč k tomu Vašemu

Šperk patří k dárečkům, kterým dámy nikdy neopovrhnou. Když má navíc duši a nápad, vznikne skutečně jedinečný kousek. Vsaďte na méně tradiční materiál a tvar s dvěmi polovicemi srdce, srdcem a klíčkem, či nápaditými puzzle dílky. Doplněný o osobní věnování roztopí takový gravírovaný přívěsek srdce každé něžnější polovičky.

přívěsek gravírovaný pár

 

6. Čaj je poslem pohody a příjemné atmosféry

Nebo skvělým doplnkěm pro domácí léčbu akutních i chronických zdravotních problémů. Nevyznáte se příliš ve speciálních čajích a nechcete darovat mámě či tátovi klasický čaj z obchodu? V tom případě sáhněte po originálním čaji s fotografií a věnováním. Je nakonec skvělým způsobem, jak v měsíci lásky vyjádřit tu svoji oběma rodičům a zpříjemnit jim večery kvalitním sypaným čajem. 

 

7. Potěšte zaníceného motoristu

Najít originální kousek pro pány, je někdy skutečně složité. Se štipkou kreativity však můžete vytvořit unikátní doplňky do auta, které potěší každého milovníka motorů nebo toho, kdo v autě či jiném vozidle tráví skutečně spoustu času. O tom, jak vytvořit SPZ s potiskem, jsme psali jen nedávno. Novinkou je však vůně do auta, kterou můžete díky potisku s vlastním motivem nadesignovat přesně podle svých představ.

 

8. Dárkový poukaz na služby ve Vaší režii

Že v ničem podobném nepodnikáte? To nevadí. Nemusíte být masér, ani majitel uklízecí agentury na to, abyste těmito aktivitami milované osobě zpříjemnili den. Mámu zaručeně potěší vlastnoručně vyrobený poukaz na uklizené celého domu. Manželku, například, permanentka na masáž podle výběru ve Vaší režii. Stačí trochu popřemýšlet, jak byste dotyčnou nebo dotyčného mohli odbřemenit nebo mu dopřát trošku relaxu a příjemných chvil.

 

9. Darujte kurz nebo vstup na webinář

Dnes je vzdělání dostupnější, než kdykoliv předtím. Už není potřebé navštěvovat tradiční školu nebo se osobně účastnit kurzu na druhé straně republiky. Online webináře a kurzy nabízejí vědomosti a zkušenosti odborníků v širokém rozsahu témat, dokonce i v zahraničí. Zajímá se Vaše máma o zahradní architekturu? Chtěl by se manžel přiučit programování? Poohlédněte se po nabídce aktuální kurzů a vyberte ten nejvhodnější.

 

10. Vyrobte koláž pomocí fotek z archivu

Fotodárečky dokáží v sobě zhmotnit všechno to, co byste chtěli srdci blízké osobě říci několika větami. Zážitky z dovolené, zábavné momentky, vzpomínky na dětství a mnohé jiné fotky z Vašeho archivu jsou skvělým zdrojem na originální dárek – koláž. Vytvořit si ji můžete velice jednoduše a provedení zvolit podle toho, co preferujete. Oblíbený fotoobraz je řešením, které vytvoří skvělý bytový doplněk a navíc je stále na očích.

fotoobraz s vlastní fotografií

 

Načerpali jste inspiraci? S našimi tipy najdete zcela jistě vhodný dárek pro dámu i pána v každé věkové kategorii. A pokud se budete trápit s balením, přečtěte si nápady na ověřené hacky, jak dárky hravě zabalit.

 

Vybrat dárek od srdce