Tip na univerzální dárek: Poznáte SPZ s vlastním potiskem? | Blog
01.10.2021
DarčekyOdSrdca
2021-10-01 Tip na univerzální dárek: Poznáte SPZ s vlastním potiskem?      Délka čtení: 2 min.

Tip na univerzální dárek: Poznáte SPZ s vlastním potiskem?

Pokud Vaše fantazie už skutečně dosáhla své limity a vy opět přemýšlíte nad netradičním dárkem s kouskem originality, máme pro Vás dobrou zprávu. Zkuste se inspirovat naším tipem na univerzální dárek – SPZ s vlastním potiskem. Koho může taková „espézetka“ na míru potěšit, jaké jsou detaily její výroby a co vše si na ni můžete nechat natisknout?

Auto s špz Just Married

 

Komu můžete SPZ s potiskem darovat?

Odpověď je jednoduchá. Skutečně komukoliv. Jelikož se jedná pouze o maketu (náhradu), která neslouží jako alternativa ke klasické SPZ, obdarovaný může být kdokoliv. A dokonce, nejen ten. SPZ-ka s vlastním potiskem je oblíbeným dárkem pro novomanžele, či jako dekorace na svatební auto. Mnozí manželé si ji potom nechávají na památku, aby jim jejich velký den „D“ mohla připomínat.

Druhou alternativou je zanícení motorista, který oslavuje narozeniny či svátek a vy byste mu rádi věnovali něco originálního. SPZ-ku se jménem nebo vtipným nápisem si pak může vystavit do okna svého vozu a pyšnit se s ní při každé jízdě.

Stejně tak můžete tímto originálním dárkem udělat radost i začínajícímu motoristovi, vysloužilému řidiči z povolání, nebo tak vytvořit například reklamu pro svůj autobazar, kterého název na espézetce v okně auta určitě nikdo nepřehlédne.

 

Jakým způsobem a z jakého materiálu se SPZ s potiskem vyrábí?

Jak jsme již výše psali, skutečně jde pouze o repliku, která nenahradí státní poznávací značky vydané dopravním inspektorátem. Materiál, ze kterého je tato SPZ s potiskem vyrobená, je plast bílé barvy, který je polepený potisknutou folií.

Jelikož se jedná o potisk vhodný do exteriéru, nemusíte se bát o jeho stálost. Bez problémů odolá povětrnostním podmínkám v podobě deště a dokonce i intenzivnímu slunečnímu záření do 60°C. Docela určitě si ji tak můžou motoroví nadšenci nějaký ten čas za oknem vozu ponechat. Vděčná je hlavně i starostlivost o takový dárek, která spočívá v jednoduchém ošetření vlhkou utěrkou v případě, že se SPZ zašpiní.

 

Jaký nápis nebo text si vybrat na SPZ s potiskem?

Dříve, než se rozhodnete pro finální nápis, je potřebné vzít na vědomí, že čím více hlásek, případně slov, bude SPZ obsahovat, tím bude text menší (a tím méně viditelný). V případě SPZ na svatbu si nastávající nevěsty a ženichové volí nejčastěji nápis NOVOMANŽELÉ. Populární je také anglická verze JUST MARRIED.

Dále se na SPZ nejčastěji tisknou jména či přezdívky v klasické verzi evidenční značky vozidla, kterou najdeme na každém motorovém vozidle.

špz s vlastnou potlačou

Výjimkou však nejsou ani vtipné nápisy. Přinášíme Vám pár inspirací, které Vás možná osloví.

 

Vtipné texty na SPZ s vlastním potiskem

Nelep se mi na zadek

Až vyrostu, bude ze mě Ferrari

Dělám, co můžu

Sponzor dopravní policie

Stejně dobrý jako za volantem, jsem i v posteli

Řidič v zácviku

Troubením moji rychlost nezvýšíte

Trub potichu, řidič spí

Chyť mě, jestli to dokážeš

Čím blíž budeš, tím pojedu pomaleji

 

Jak jste si už stihli všimnout, SPZ s vlastním potiskem je skutečně univerzální dárek. Docela určitě by jedna taková se jménem nebo vtipnou hláškou udělala radost Vašim blízkým. Hlavně těm, na které jste již nápady na originální dárky vyčerpali. Pokud se Vám nápad s vtipnou SPZ zalíbil, nic nestojí v cestě tomu, abyste si jednu objednali, klidně i sami pro sebe.

Objednat SPZ s potiskem