Hrneček s motivem uvnitř | Dárečkyodsrdce.cz
03.06.2024
DarčekyOdSrdca
2024-06-03 Hrneček s motivem uvnitř: Ideální dárek pro svatební hosty      Délka čtení: 3 min.

Hrneček s motivem uvnitř: Ideální dárek pro svatební hosty

Že jste o hrnečku s motivem uvnitř ještě neslyšeli? V tom případě je následující článek určený přesně pro Vás. O to více, pokud se právě blíží termín Vaší svatby nebo se na nějakou v nejbližší době chystáte, a právě přemýšlíte nad tím, co vybrat jako dárek pro novomanžele. Na výběr máte 3 motivy potisku vnitra, pro zamilované nebo svatebčany je to motiv LOVE, k oslavě narozenin zvolte motiv HAPPY BIRTHDAY a k poděkování si můžete vybrat motiv THANKS. Hrnek s motivem uvnitř je totiž nejen skvělým svatebním darem, ale i pozorností pro svatební hosty.

hrneček s motivem uvnitř

 

Hrnek s motivem uvnitř as vlastním potiskem zaručeně překvapí novomanžele nebo potěší oslavence

Do naší rodiny hrníčků s potiskem nedávno přibyla novinka – originální šálek s motivem uvnitř, který se od těch ostatních tak trochu odlišuje. Co všechno si na něj můžete nechat potisknout a jak se o takový hrnek s motivem postarat?

Hrníček s originálním potiskem připomene krásné chvíle

Pro originální zpracování, které si může nastávající manželský pár přizpůsobit podle svých představ, jsou hrníčky s motivem uvnitř a potiskem vyhledávaným dárkem pro svatební hosty. Potištěno svatebním logem, monogramem novomanželů, svatebním mottem či iniciálami s datem svatby jsou pěknou vzpomínkou na událost, kterou s nimi nejbližší rodina a přátelé strávili.

svatební fotografie s pomalovanými prsty a prsteny

Jak si vyrobit originální hrneček s motivem a potiskem?

Prvním krokem je promyslet si, co by mělo být na hrníčku znázorněno. Nejčastěji je to fotografie budoucích novomanželů či oslavence nebo text s a osobním přáním. Pokud se rozhodnete pro šálky s motivem uvnitř jako svatební dárky pro hosty, fantazii se opravdu meze nekladou. Dokonce je můžete sladit jako detail svatební výzdoby a připravit tak moment překvapení pro každého hosta.

Pokud již máte vyhotovený design a grafický návrh, nezapomeňte jej uložit v takové podobě, aby splňoval požadavky na kvalitní potisk. Velikost potisknutelné plochy hrníčku je 20 x 8,5 cm. Vznikne tak drobný okraj u oušek, ale i po obvodu spodní a vrchní hrany hrníčku. V případě plnobarevného podkladu je tedy třeba přítomnost bílých okrajů zohlednit a počítat s nimi při výsledném efektu. Doporučené rozlišení fotografie nebo podkladové grafiky s textem či koláží je 5 pixelů na 1 mm tisku nebo 300 DPI.

Starostlivost o hrnek s potiskem si vyžaduje trochu více pozornosti

Ovšem nic extra, co byste s trochou vody a saponátu na nádobí nezvládli. I když je hrnek proveden metodou kvalitního a trvanlivého termosublimačního potisku, doporučujeme ruční mytí.

Vyhnout byste se tedy měli nejen myčce na nádobí, ale i ohřívání nápojů v mikrovlnné troubě. Se správnou péčí však bude vám nebo vašim svatebním hostům originální hrnek s potiskem připomínat nejkrásnější momenty ze svatebního dne či oslavy ještě dlouhá léta.

NÁŠ TIP:

Máte doma větší množství různých hrnečků a nevíte, jak se o ně vhodně postarat? Dobré rady najdete v článku Jak se starat o hrnečky, aby Vám vydržely roky?

potisk hrnečku

Nápady na dárky pro svatební hosty

Na dárcích pro svatebčany si dnes dává záležet nejedna nevěsta či ženich, kterým záleží na tom, aby měli zúčastnění originální památku, která se navíc nese v osobním duchu. Nejčastěji tak sahají po drobnostech, které dokáží upravit podle svých představ a sladit tak s celou výzdobou či mottem svatby.

Kromě hrníčku s motivem uvnitř jsou to milé svatební dárky, jako například fotomagnetka, či odznak s vtipným citátem, datem svatby a iniciály svatebčanů, či svatebním monogramem. Úsměv na tváři zaručeně vykouzlí i podložka pod hrneček se vzpomínaným motivem nebo nápadité minitričko s potiskem, které doladí originální design „svatebního vína“.

Vnukli jsme Vám právě nápad na skvělý svatební dárek? Nebo jsme vyřešili rébus s názvem „jakou drobností na památku si uctít svatebčany“? Hrneček s motivem uvnitř si můžete objednat i online, stačí nahrát podkladovou grafiku nebo fotografii, vybrat si její pozici v případě, že není ve velikosti celé potisknutelné plochy, a na závěr způsob dopravy, jakým se hrneček dostane do Vašich rukou.

Objednat hrneček s motivem uvnitř