Hledáte svatební dar od srdce? Dárek s fotkou mile překvapí | Blog
04.05.2021
DarčekyOdSrdca
2021-05-04 Hledáte svatební dar od srdce? Dárek s fotkou mile překvapí      Délka čtení: 3 min.

Hledáte svatební dar od srdce? Dárek s fotkou mile překvapí

Člověk si to ani neuvědomí a najednou se ocitne v tom období života, kdy se všechny kamarádky začnou vdávat a kamarádi ženit. Jste pozvaní na svatbu a spolu s tím přichází důležitá otázka: jaký svatební dar je vhodný? Dáme Vám pár zajímavých tipů.

ženích a nevesta

Zajímavý dárek? To je oříšek

Výběr svatebního daru je zajímavý problém. Mladá dvojice toho potřebuje spoustu a možná právě kvůli tomu se většina z nás nakonec uchýlí k obligátním doplňkům do domácnosti, nebo jim jednoduše dáme obálku s penězi.

Pokud si však chcete své přátele skutečně uctít, připravte pro ně něco speciálního. Zamyslete se nad tím, kdo jsou a co je baví. Dejte jim dárek, který jim bude připomínat čas strávený spolu s Vámi. Pokud si nevíte rady, připravili jsme pro Vás 10 tipů na zajímavé svatební dary, které je můžou skutečně překvapit.

1. Kalendář s důležitými daty

Víte, že s obyčejným kalendářem můžete své kamarádce nebo kamarádovi ušetřit spoustu starostí? Místo státních svátků v něm vyznačte její či jeho narozeniny, výročí svatby nebo narozeniny nejbližší rodiny.

A abyste jim připomněli i chvíle před svatbou, strávené s nejlepšími přáteli, místo dechberoucích scenérií vytvořte vlastní kalendář s fotkami z Vaší společné sbírky. Voilá! Zajímavý, ale hlavně užitečný dárek je na světě.

2. Piknikový set

Věc, kterou nikdy nepotřebujete – až dokud si v ten nejnesprávnější moment nevzpomenete, že ji vlastně potřebujete. Jakákoliv grilovačka, opékačka, nebo zábava venku je mnohem jednodušší, když stačí vzít košík, který obsahuje vše potřebné – příbory, sklenice, talíře, misky i krájecí desku.

piknikový kôš

3. Ručníky se vzkazem

I když můžou ručníky znít jako jeden z dárků z kategorie „nuda“, nedá se popřít, že jsou užitečné. Pokud chcete „běžný“ dárek trochu okořenit, stačí nechat na ručníky vytisknout Váš vzkaz. A nemusí to být pouze jména svatebčanů a datum svatby. Vystřelte si z nich, označte je přezdívkami, nebo přidejte zábavný odkaz na něco, co pochopí jen oni. Můžete se vsadit, že takové ručníky určitě tak brzo v koši neskončí.

4. Ukažte jim, že zábava nekončí

Zdá se Vám, že po svatbě všechna zábava končí? Chyba!

Tento stereotyp třeba zbourat i čerstvým novomanželům a ideálním způsobem je dát jim zajímavý zážitek: lístky na festival, poukaz na adrenalinovou zábavu, nebo něco úplně nové, něco, o co se do teď nezajímali, ale mohlo by je to bavit.

Ať vidí, že v životě je ještě spousta věcí, které můžou objevovat poznávat!

5. Fotoalbum zážitků

Kdysi bychom fotoalbum také zařadili do kategorie „nuda“ – dnes je však už dost vzácný. I když máme v paměti telefonu tisíce fotek, málokdy si je po vyfocení skutečně prohlédneme. Fotoalbum, fotoplátno nebo fotokniha, jsou ideálním způsobem, jak vrátit fotky „zpět do reality“ a zároveň připomenout všechny zajímavé a neskutečné zážitky, které jste spolu prožili.

6. Škola vaření

Ne, nesnažíme se naznačit, že by jeden z páru měl dohnat svoje nedostatky v oblasti vaření. :) Měli jsme na mysli něco zajímavějšího. Umožněte novomanželům naučit se pravé karí, rolovat sushi nebo upéct domácí chleba: nejen že se naučí něco nového, ale hlavně to bude něco praktického, co využijí, když si budou chtít obzvláštnit den.

7. Podtácky s oblíbenými místy

Zavzpomínejte na svoje oblíbené vinárny, restaurace či hospůdky. Přichystejte podložky pod sklenice s mapou Vašich oblíbených míst a můžete si být jistí, že se tam zanedlouho opět potkáte.

8. Dobrý skutek

Každý chce dělat dobré skutky.

I když se říká, že dobrý skutek se nedá koupit, stále můžete udělat něco hezkého ve jménu novomanželů. Pomozte lidem, kteří to potřebují, přispějte útulku nebo přidejte „svoji ruku“ ke kopání studní v Africe. Potom páru darujte děkovný poukaz – a tak vlastně oni vykonali dobrý skutek.

Není přece nic krásnější než to, co uděláme pro druhé a ne pro sebe.

9. Pobyt v horském hotelu

Po celém shonu okolo svatby a příprav se každému hodí trochu relaxu. A pobyt v malém horském hotelu, kde není nikdo, jen novomanželé, ticho a čerstvý vzduch, je ideální medicínou. Tak proč by to nemohl být i ideální dárek?

10. Kousek štěstí

Víte, že můžete darovat kousek štěstí?

Je na malém papírku se stírací plochou a říká se mu los. Novomanželé můžou mít štěstí (pokud jste jim právě jackpotem zabezpečili krásnou budoucnost), nebo ho mít nemusí – a v tu chvíli je důležité si říct, že vlastně už loterii vyhráli. Protože mezi 7,5 miliardami lidí se našli právě oni dva!

A jsme na konci. Doufáme, že jsme Vás motivovali k tomu, abyste o svatebních darech začali uvažovat z jiného úhlu. Připravte šťastnému páru něco neobvyklého!

Chci si prohlédnout zajímavé svatební dary