3 typy kalendářů podle Vašich hodnot a zájmů | Blog
16.11.2021
DarčekyOdSrdca
2021-11-16 3 typy kalendářů podle Vašich hodnot a zájmů      Délka čtení: 2 min.

3 typy kalendářů podle Vašich hodnot a zájmů

To, co nejvíc milujete, mějte stále na očích! I když si do Vašeho pokoje kajak nebo celý útulek nevleze, v takovém kalendáři je dostatek místa na to, aby se do něj Vaše koníčky vlezly.

Zapomeňte na staromódní kalendáře s přednastavenou fotkou a grafikou z roku Páně. Vytvořte si takový, který nebude mít nikdo jiný. Garance dobré nálady po celý rok je zaručená.

1. Domácí miláčkovéNástenný kalendár s dievčaťom a psom, Darčekyodsrdca.sk

Pejskaři a milovníci jiných domácích zvířátek by je nejraději nosili všude s sebou. Až na čivavy, nebo tzv. kabelkové pejsky to skutečně není možné. Udělejte si nástěnný kalendář, který si zavěsíte na stěnu do pokoje. Svému roztomilému miláčkovi udělejte fotoalbum od narození až po dospělost. Každý měsíc si připomenete bláznivý zážitek, který jste s ním během „dospívání“ zažili. Můžeme Vás ubezpečit, že je to ihned účinkující antidepresivum a bez vedlejších účinků.

Nemusí však jít pouze o zvířátka, která máte doma. Enviromentalisti se nemůžou vynadívat na drobný hmyz, ochráncové přírody na ojedinělé druhy, a ti, kteří nikdy neokusili zimu severských krajin, například na soby. Zvířecí říše je naštěstí skutečně velmi bohatá a vy můžete mít ve svém kalendáři i celou ZOO.

Nástenný kalendár s fotkou horolezkyne, Darčekyodsrdca.sk2. Zážitky jako nejsilnější droga

Během života jistě procestujete spoustu zajímavých míst. Co však bylo dokázané je, že zážitky přinášejí lidem větší uspokojení jako jakákoliv jiná věc. Pokud jste cestovatelským nadšencem, neváhejte a zaznamenejte si zážitky z různých koutů světa do vlastního kalendáře. Potápění, paragliding, návštěva pyramid či stanovačky s kytarou, můžou dennodenně ožívat ve Vašem kalendáři s vlastními fotkami.

Najděte fotky s lidmi, které nemáte možnost potkávat. Ke každé fotce (měsíci, týdnu,…) přidejte poznámky, citát, či výrok, který se Vám spojuje s osobami na obrázku. Možná Vás to motivuje, abyste se s nimi po dlouhé době setkali.

3. Inspirativní osobnost

To, na co se často díváte, se nám chtě nechtě dostává do mysli. Máte v oblasti sportu idol, který chcete následovat? Líbí se Vám citáty úspěšného podnikatele? Vytvořte si jednostranný poster s fotkou člověka, který Vás inspiruje. Připište si k němu motivační citáty, které Vás každé ráno popoženou vpřed. Na to, abyste splnili své cíle, máte přesně 365 dní. Kalendář ve formě posteru najdete ve velikostech od A0 až po A3.

Vytvořte si kalendář s vlastními fotkami online

U fotokalendářů si můžete vybrat nejen jejich rozměry a orientaci, ale i rozmístění fotek, vzhled a barevnost kalendáře. Fotografii můžete umístit do středu, nebo i po stranách. U stolního kalendáře se dají listy přetáčet po týdnech, dvou týdnech nebo měsících. Vytvořte si kalendář, který nemá nikdo jiný na Dareckyodsrdce.cz.

 

Chci si vytvořit fotokalendář s vlastními fotkami