7 dárečků, kterými chytíte za srdce každého pejskaře | Blog
02.08.2022
DarčekyOdSrdca
2022-08-02 7 dárečků, kterými chytíte za srdce každého pejskaře      Délka čtení: 2 min.

7 dárečků, kterými chytíte za srdce každého pejskaře

Dárečky pro pejskaře dokáží potrápit každého, kdo by rád svému příteli nebo členu rodiny se čtyřnohým miláčkem daroval milý dáreček od srdce. I když je na jedné straně skvělé, že víte, na jaké téma se zaměřit, na druhé straně přichází kámen úrazu. Z čeho konkrétně, co souvisí s pejskem, by měl ten Váš pejskař radost? Prosím, malá inspirace.

Připavili jsme pro Vás sedm zaručených tipů na dárek pro milovníky psů.

žena se tulí ke štěňátku francouzského buldočka

 

Obraz na plátně se psem vdechne interiéru kousek jedinečnosti

Mnohé rodiny často absolvují focení u profesionála, kterého výsledkem je jedinečný obraz na plátně. Vědeli jste však, že dnes najdete i fotografy, kteří se specializují na focení čtyřnohých miláčků a jiných domácích zvířátek? A opravdu to s nimi umí! Poukaz na focení a vyhotovení obrazu z fotky je srdcovka, kterou zaručeně ocení jako dárek každý pejskař.

 

Hrneček se společnou fotkou pro nerozlučnou dvojku

Milým a originálním dárkem pro majitele čtyřnohého přítele je personalizovaný hrneček. Skvělým tipem na potisk je například trefný citát nebo speločná fotka, kterou zaručeně najdete mezi staršími fotografiemi nebo jo můžete dokonce i tajně za tímto účelem vyhotovit. Nápaditá vzpomínka v podobě praktického hrnečku se zaručeně stane oblíbeným hrnečkem na kávu nebo každodenní čajové rituály.

NÁŠ TIP: Pokud si nejste jistí, jak se o hrnečky s potiskem starat, ověřené rady najdete ve článku Jak sa starat o hrnečky, aby Vám vydržely roky?

 

Trička s motivem PLEMEN PSŮ pobaví a zároveň potěší

Originální dárek s potiskem nemusí být jen hrneček. Pokud hledáte dárek pro pejskaře, zaručeně zabodujete, když se poohlédnete v nabídce triček s motivem PLEMEN PSŮ. V množství hotových motivů najdete zodpovídající plemeno psa a jako třešinku na dortu ho můžete doplnit o originální text nebo nápis. Takto můžete dokonce obléci celou rodinu. Stačí, když si vyberete barvy a velikosti triček, která dokonale sadnou všem členům rodinného klanu.

Trička s motivem PLEMEN PSŮ

 

Dárek pro pejskaře na volné chvíle? Jednoznačně pexeso z vlastních fotek

Pokud potřebujete tip na dárek pro někoho, kdo zrovna nerad vystavuje na obdiv svou náklonnost ke svému domácímu miláčkovi, pexeso z vlastních fotek rozhodně stojí za zvážení. Hlavně, pokud má dotyčný v oblibě podobné hry nebo aktivity. Umožněte mu zavzpomínat si na malou chlupatou kuličku, kterou si přinesl domů. Na první rozkousané boty, či první pořádný výlet s chlupatým přítelem.

 

Praktický dárek pro pejskaře – poukázka

Nejste si jistí, jak by obdarovaný zareagoval na osobnější tipy na dárky, jako jsou hrneček, obraz nebo tričko? V tom případě sa inspirujte naším praktickým tipem, se kterým určitě nešlápnete vedle. Darujte poukázku na nákup krmiva nebo doplňků pro chlupáče, kterou může jeho majitel využít na nákup podle vlastního uvážení.

 

Dárek který bude na očích celý rok - kalendář z vlastních fotek

Posbírejte ty nejvtipnější fotografie a vyskládejte z nich jedinečný fotokalendář. Obdarovanému tak vykouzlíte úsměv na tváři pokaždé, když si bude chtít ověřit jaký je den. Fotokalendáře jsou nejen krásným, ale i praktickým dárkem.

kalendář z vlastních fotek

Když má pes místo nejen v srdci, ale i v autě…

Pelíšek doma v předsíni, vlastní kobereček či oblíbené místo na sedačce nejsou všechno, co milovník psů pro svého chlupáče vyhradil? Mnozí podnikají se svým psem i vzdálenější cesty či dovolené a vytvářejí jim pohodlné a bezpečné podmínky i v případě, že je převážejí autem. Pry tyto pejskaře je super tipem na dárek SPZ s vlastním potiskem. Jméno, obrázek nebo grafika zároveň všechny upozorní, že je v posádce automobilu speciální pasažér.

Našli jste mezi našimi tipy na dárečky nějaký, který Vás oslovil? V tom případě stačí domyslet detaily, najít ideální fotku nebo zjistit potřebné údaje a originální dárek pro pejskaře je na světě.

Objednat dárek pro pejskaře