Sypaný čaj s fotkou a věnováním, vůně do auta s vlastní fotografií | Blog
03.05.2022
DarčekyOdSrdca
2022-05-03 Sypaný čaj s fotkou a věnováním, vůně do auta s vlastní fotografií      Délka čtení: 2 min.

Sypaný čaj s fotkou a věnováním, vůně do auta s vlastní fotografií

V předchozím dílu jsme se podívali na zoubek Hracím kartám s vlastními fotografiemi a také Gravírované placatce. Tentokrát nás čeká Krabička sypaného čaje s vlastní fotkou a věnováním a také Vůně do auta s vlastní fotkou.

Sypaný čaj s vlastní fotkou a věnováním

 

Sypaný čaj s vlastní fotkou a věnováním

Pokud přemýšlíte, jak někomu poděkovat, nebo jak někomu zlepšit den, krabička sypaného čaje s vlastním motivem je tím pravým ořechovým. Nejenže zahřeje, ale může také přinést usměv na tvář, nebo vyvolat hezkou vzpomínku. V naší nabídce najdete 13 vzorů krabiček, na které Vám podle Vašeho přání natiskneme i Vaši fotografii, text, motto, věnování, nebo například i omluvu pro někoho na kom Vám záleží.

Krabička sypaného čaje je vyjimečným dárkem jak pro dámy, tak pro pány. Hodí se jako neutrální dárek například pro paní učitelky, ale může být také velice osobním dárkem, kterým řeknete vše, co máte na srdci.

 

Koupit sypaný čaj s fotkou a věnováním

 

 

 

Vůně do auta s UV potiskem

 

Vůně do auta s UV potiskem

Pokud je Váš oblíbenec stále na cestách, můžete jej potěšit nejen originální SPZ s vlastním potiskem, ale také jedinečnou vůní do auta, na kterou mu můžete nechat natisknout oblíbenou fotografii či vyznání a být tak na cestách stále s ním.

Exkluzivní automobilový parfém VINOVE nabízíme ve čtyřech jedinečných vůních, vhodných jak pro muže, tak pro ženy. S oblíbenou fotografií, moderním designem a příjemnou vůní, se pak tato vůně do auta stane jedinečným doplňkem na každé cestě.

 

Koupit vůni do auta s vlastní fotografií