Inspirace na hrnečky s potiskem: Citáty, které zlepší den | Blog
04.01.2022
DarčekyOdSrdca
2022-01-04 Inspirace na hrnečky s potiskem: Citáty, které zlepší den      Délka čtení: 2 min.

Inspirace na hrnečky s potiskem: Citáty, které zlepší den

Někdy potřebujeme nakopnout k práci, jindy bychom jen potřebovali zlepšit náladu. I na tyto věci Vám může pomoc vlastní hrneček s potiskem. Obohaťte jej o citát, který se Vám líbí, a uvidíte, že Vás zahřeje u srdce pokaždé, když ho chytíte do rukou nebo ho zahlédnete na stole.

Šálek s lepícím papírkem s nápisem "have a nice day :)"

Emoce k předmětům

Není pochyb, že pocit ranní kávy ze svého oblíbeného hrnečku nám přidává k dobré náladě. K hrnečku si můžeme vybudovat takový vroucný vztah jako k člověku. Zlobíme se, když nám na něj někdo bez dovolení sáhne. Jde přece o „náš“ předmět, který většinou zdobí pěkný obrázek s nápisem, či vlastní fotka.

Nezpochybnitelné je také to, že co si nosíme v mysli nebo se na to často díváme, nás ovlivňuje. Zkuste si dát do pokoje pochmurné obrazy a nápisy, které ve Vás vyvolávají spíše strach, než něco hezkého. Asi byste je čím dřív chtěli svěsit dolů a obklopit se něčím, co je pozitivní. Naši mysl ovlivňuje nejen prostředí doma, ale i to pracovní prostředí a (ne)pořádek na stole.

Vytvořte si obraz podle feng shui

 

 

pracovní stůl

Hrneček s potiskem může být vtipný i povzbudivý

Když si chcete pomocí zlepšit každý den, na potisk využijte některý z citátů, které Vám nabízíme. Ať už bude vtipný, motivační či zamilovaný, rozmanitosti se meze nekladou. Nezapomeňte však vybrat obrázek, který ho bude dotvářet, buď z vlastních fotek, neb z volně dostupných fotografií z internetu.

  • Neexistuje zlé počasí, jen nesprávné oblečení. – Billy Connoly
  • Láska je maják, co hledí z dálky vždy pěvně vstříc všem bouřím. – William Shakespeare
  • Bez vášně nemáte energii. Bez energie nemáte nic.  Warren Buffett
  • Štěstí nezáleží od peněz, ale i tak se lépe pláče v limuzíně jako v autobusu.
  • Člověk je mladý pouze jednou, ale nedospělý může být celý život.
  • Úsměv je křivka, která vše urovná. – Phyllis Diller

Podívejte se na naši stránku a načerpejte z ní inspiraci. Hrnčeky či jiné dárečky, které jsou od srdce, Vám přinesou ty nejlepší emoce, jaké si jen umíte představit.

 

Vytvořte si svůj vlastní hrneček