Proč je fotoobraz skvělý dárek pro každého | Blog
06.07.2018
DarčekyOdSrdca
2018-07-06 Proč je fotoobraz skvělý dárek pro každého      Délka čtení: 2 min.

Proč je fotoobraz skvělý dárek pro každého

Někdo z rodiny oslavuje narozeniny a vy pro něho ještě nemáte dárek, který by ho potěšil? Potom zbystřete pozornost. Fotoobraz je skvělým dárkem nejen pro mladé, ale i starší generace.

Malé dieťa vešia obraz na stenuObraz sám o sobě je v módě již hodně, hodně let. Jen s tím rozdílem, že starší generace volili místo abstraktů scenérie krajinek či zátiší s květy. Dnes si při motivech nestavíme žádné bariéry. Čím více je jiný, tím je zajímavější a atraktivnější.

Když potřebujete sehnat dárek rychle a nechcete čekat na práci malíře, darujte oslavenci fotoobraz. Jde o obraz s vaší vlastní fotografií na kvalitním umělém plátně. Stačí, když najdete fotku v dobré kvalitě a společnost, u které si obraz objednáte, a ona vám ho do několika dnů vytiskne a doručí domů.

Proč je tedy obraz s fotografií perfektním dárkem pro každého?

1. Je cenově dostupný

I když právě práci nemáte, fotoobraz vás ve financích nezničí. Přitom kdybyste si objednali malíře, a to i jen studenta výtvarného umění, za podobné rozměry byste zaplatili mnohem více.

2. Celá řada odlišných rozměrů

Pokud víte, že potřebujete netypický rozměr, je velká šance, že se do něho trefíte. Dejme tomu, že obraz chcete pro rodiče a vy už předem tušíte, kam by se jim náramně hodil. Na stěně v obývacím pokoji mají místo 55 x 70 přesně vhodné pro fotoobraz. Bingo. Rodiče budou mít určitě radost.

Jediné, na co je třeba myslet, jsou rozměry fotografie, pokud chceme, aby byla v požadovaných rozměrech a kvalitě. Editor, do kterého fotku nahrajete, vám sdělí, zda je rozlišení v této velikosti dostatečné anebo ne.

3. I když máte všeho dost

Virtuální svět za vás zabezpečí všechno. Na objednání dárku nemusíte ani vstát ze sedačky, jedině, pokud byste šli změřit prostor u rodičů na zdi. :)

Takže i když jste unaveni z práce a nechce se vám běhat po obchodech, nemusíte se obávat absence dárku. Za počítačem a s kávou v ruce to zařídíte za poměrně krátký čas. Podle toho, jak dlouho budete vybírat fotku. :)

I u nás si můžete vytvořit vlastní obraz. Když se při objednávce zaseknete, možná vám pomůžou nejčastější otázky. V každém případě se na nás můžete kdykoli obrátit.

 

Chci darovat fotoobraz