5 neobyčejných tipů na dárek s fotkou | Blog
27.04.2021
DarčekyOdSrdca
2021-04-27 5 neobyčejných tipů na dárek s fotkou      Délka čtení: 2 min.

5 neobyčejných tipů na dárek s fotkou

Jste toho názoru, že dárek si můžete dopřát maximálně dvakrát v roce, a to na narozeniny a na Vánoce? To určitě ne! Potěšte se i maličkostí. Zaručujeme bezprostřední radost a dobrý pocit.

Není potřeba kupovat drahou kosmetiku nebo oblečení, abyste se cítili dobře. Krásu najdete právě v těch malých drobných věcech, které můžete sdílet i s ostatními. Skvělým příkladem jsou dárečky, kterých základem je fotka. S trochou snahy si je vytvoříte sami.

1. Puzzle

Kdo se občas nechce vrátit do dětských časů, aby znovu skládal lego nebo chystal Barbie a Kena na zahradní party? Na to, abyste i v dospělosti objevili kouzlo dětské hravosti, nemusíte najít svoje staré dobré hračky. Stačí Vám koupit si puzzle. Avšak nezapomínejte na to, že máte na výběr z omezeného počtu obrázků přírody, zvířat nebo jiných motivů, na puzzle proto použijte svoji vlastní fotografii. Jeho skládání se tak stane ještě zábavnějším. Budete opět v zázračném dětském světě.

2. Pexeso

pexeso z vlastných fotiek, Darčekyodsrdca.sk

Se sedmovými kartami, které si vyskládáte z fotek oblíbených obrázků, se určitě dobře zabavíte. Pokud si opět chcete zavzpomínat na dětství a osvěžit si paměť, zahrajte si pexeso. Ale opět ne žádné obyčejné. K pexesu si můžete vybrat až 20 vlastních fotografií! Zabere Vám to větší množství času, ale výsledek bude stát za to. O chladné zimní večery máte s přáteli postaráno.

Muž a žena v podobnom tričku s potlačou, Darčekyodsrdca.sk

3. Tričko pro něho i pro ni

Motýlky v břichu a myšlenky v oblacích, to jsou znaky čerstvé zamilovanosti. Se svojí polovičkou chcete trávit co nejvíce času a překvapení jsou na denní bázi. Dlouho, dlouho dumáte na tím, jaký dárek ho/ji k narozeninám potěší.

Muži se nebude líbit nic romantické, milé a růžové tak, jako Vám. Myšlenkové pochody v mužském mozku znějí přibližně takto: „Kupovat dívce dárek? Sám? To ne, radši knihu…“

Ale přece o jednom dárečku, který potěší i jeho, i ji, víme. Tričky pro páry se budete dokonale doplňovat. Motiv na tričkách vyberete spolu. Vtipu se meze nekladou.

4. Nákupní maniačka

Je z Vás pořádná nákupní maniačka, který nechodí bez tašky ani na krok? Originalita oblečení a doplňků Vás odliší od ostatních. Z plátěné tašky, se kterou chodíte do obchodu, může například zazářit Vaše oblíbená filmová hvězda.

5. Kalendář s fotkou

Stolný kalendár s vlastnými fotkami, Darčekyodsrdca.sk

Nejen konec roku je tím správným časem na rozhlédnutí se po stylovém kalendáři. U nás si můžete zvolit, který měsíc bude Váš kalendář začínat. A místo toho, abyste si koupili další nudný kousek, vyrobte si vlastní, originální. Sestavte si jej ze srdce blízkých motivů, citátů, nebo obrázků domácích mazlíčků. Fotky s přítelem či rodinou mají svoje vlastní kouzlo.

 

Chci si vybrat fotodárek