Pár tipů, jak si vytvoříte jedinečný fotokalendář | Blog
04.09.2020
DarčekyOdSrdca
2020-09-04 Pár tipů, jak si vytvoříte jedinečný fotokalendář      Délka čtení: 3 min.

Pár tipů, jak si vytvoříte jedinečný fotokalendář

Uvažujete nad tím, že Váš domov zkrášlíte fotokalendářem? Pokud nevíte, jaké fotografie do něj vložit, popřípadě jaký motiv zvolit, máme pro Vás pár rad. Vytvořte si i Vy originální fotokalendář, který bude obdivovat každá návštěva.

Muž si prezerá fotografie na monitore a v ruke

Ne každý touží mít doma kalendář, který by našel u každého druhého souseda, nebo člena rodiny. Někdo netouží po fotkách hor, slavných maleb, či různých zátiší. Někdo je radši originální a vytvoří si vlastní fotokalendář s fotkami, které sám vyhotovil, nebo si vybral. Pokud jste i Vy jedním z takových, nabízíme Vám možnosti, které při tvorbě kalendáře máte.

Tip č. 1: Promyslete si, jaký typ fotokalendáře chcete

V prvním řadě byste si měli zvolit, zda chcete kalendář, který zavěsíte na stěnu, nebo takový, který položíte na stůl v obýváku, či na kuchyňskou linku. Potom je potřebné se rozhodnout, kde bude umístěna fotografie. Uprostřed? Na kraji? Jaký bude rozměr kalendáře? V případě, že je to na Vás příliš mnoho otázek, nebojte se. Vyzkoušejte si náš on-line editor a pohrajte si s ním. V editoru uvidíte, jak bude Váš nový kalendář přesně vypadat.

Tip č. 2: Lidé a příběhy jsou to, co dělá kalendář výjimečným

Máte v počítači hromadu pěkných rodinných fotek? Podíváte se na některou z nich a okamžitě se Vám v hlavě vynoří příběh, který za tou fotografií je, nebo vzpomínka na nějakou pěknou příhodu? Přesně to jsou ty fotky, které by měly být součástí fotokalendáře.

Díky těmto fotografiím se nejen vždy pousmějete, když projdete okolo, ale i díky nim můžete rozproudit debatu s Vaší návštěvou. Určitě i je zaujme ten široký úsměv, který máte v kalendáři na tváři, nebo vtipná póza, kterou udělal Váš manžel na tom a tom výletě. Nebojte se příbehů :)

Tip č. 3: Pohrajte si s barvami

Je upršený listopad jedním z Vašich nejméně oblíbených měsíců? Tak proč si jako fotografii na tento měsíc nezvolit takovou, která bude hrát všemi barvami a při pohledu na ni se Vám vždy o kousek zlepší nálada. Kdo řekl, že fotografie u listopadu musí být vždy upršená, se stromy bez listů a plná bláta?

V on-line editoru na stránce dareckyodsrdce.cz  si máte možnost vybrat z velkého množství barev a motivů a byla by škoda omezit se v barvách jen na ty smutné, které Vám náladu nezvednou. Proč by u listopadu nemohla být krásná a veselá fotografie plná žlutých slunečnic?

Tip č. 4: Sněte a plánujte i díky kalendáři

Různí psychologové a motivační kouči radí, abyste si věc či zážitek, po kterém toužíte, vyvěsili na viditelné místo a pravidelně se na něj dívali. Sníte o tom, že se jednou vydáte poznávat krásy Havany na Kubě? Nebo Vás zaujalo Thajsko či Australská buš?

Tak právě z fotografií těchto míst si vytvořte Váš nový fotokalendář. Díky němu budete mít Vaše sny stále na očích a v mysli. A k reálnému plánování toho, jak si splníte Vaše sny, se určitě dostanete mnohem dříve, jako kdybyste si na Vaše cestovatelské sny vzpomněli jen jednou za čas před spaním.

Vytvořit si vlastní fotokalendář není vůbec náročné. Pokud se rozhodnete pro naše služby, uvidíte, že náš on-line editor je jednoduchý a už za pár minut budete mít nový fotokalendář vyrobený. Nemusíte ani čekat na rok 2021, protože u nás může Váš fotokalendář začít třeba již příštím měsícem. Je to na Vás :)

 

Chci si vytvořit fotokalendář