Vystupte z davu! Tyto trička s potiskem Vám v tom pomůžou | Blog
18.06.2020
DarčekyOdSrdca
2020-06-18 Vystupte z davu! Tyto trička s potiskem Vám v tom pomůžou      Délka čtení: 2 min.

Vystupte z davu! Tyto trička s potiskem Vám v tom pomůžou

I vy se tak neradi přehrabujete v regálech obchodů mezi stovkami triček? Navíc, než najdete nějaké, které by aspoň trochu odpovídalo Vaší představě, uplyne někdy i hodina. Řešení však existuje… Tričko s potiskem je skvělý způsob, jak si vytvořit šatník podle svých představ a navíc, máte záruku, že na ulici nepotkáte člověka ve stejném tričku.

mladé dievčatá v tričkách

Připravili jsme pro Vás několik tipů, jaké tričko s potiskem si zvolit, abyste se odlišili.

 

Netradiční potisk triček na každou příležitost

Někdo to rád modré, jiný bílé s kulatým límečkem nebo dokonce s poutavým nápisem, či grafikou. Tričko není jen kus každodenního oblečení, ale pro hodně z nás je to právě způsob, jak vyjádřit svůj styl a jedinečnost. Navíc platí, že v některých případech je tričko s potiskem prostředkem, který prezentuje náš názor.

Naštěstí, dnes se už nemusíme spoléhat jen na domácí nažehlovačky a fixy na textil. Dostupný potisk triček za skvělé ceny, jednoduše a rychle, vyřeší Vaši touhu po originálním tričku. Stačí si vybrat správný typ a způsob potisku a už za pár dní Vám ho pohodlně doručí kurýr kamkoliv si budete přát.

Tak které si vyberete?

 

Patříte k sobě? Řekněte to tričkem s potiskem

Chystáte se na rodinný výlet, stanovačku, kemping či trek? To, co určitě zvedne náladu a rodinného ducha, je oblečení v jednom stylu. Tričko s vtipným nápisem, rodinným erbem z dílny Vašich dětí, nebo jménem rodinného týmu, jasně napoví Vašemu okolí, že držíte spolu. Pokud si navíc vyberete důmyslné tričko s omalovánkou, máte skvělý typ na to, jak kreativně vyplnit čas svým dětem. Výsledné dílo můžete potom hrdě nosit na hrudi. Takto vtipně a láskyplně si můžete dokonce „označkovat“ i svoji polovičku. V tričku pro páry bude každému jasné, že jste jednoduše pár k pohledání.

Tričko s motívom pre páry

 

Vtipný odkaz nebo vlastní design do posledního puntíku

Tričko, které by přesně vystihovalo Váš vkus, ještě nevyrobili? Nečekejte a zadejte ho do výroby sami. Dokonce si na něj můžete nechat vytisknout Vaši vlastní grafiku a vytvořit si tak kolekci s různými barvami a střihy triček.

Pokud však stále nevíte, co přesně by na Vašem tričku mělo být, zkuste se inspirovat hotovými motivy. Oblíbené jsou trendy proužkovaná trička s veselým, až mírně drzým odkazem, či myšlenkou. Tu už určitě budete vědět doplnit i z vlastní hlavy. Díky potisku na tričku tak nemusíte říct už ani slovo, všem bude jasné, co máte na mysli. Jako zdroj nápadů Vám poslouží i náš článek o kultových tričkách, která milují lidé po celém světě.

Na svoje si přijdou i milovníci psů. Vytvořte si originální design trička, ze kterého všichni pochopí, že život s Vaším psem skutečně není pod psa.

Vystupte z davu! Tyto trička s potiskem Vám v tom pomůžou

 

Letní festivaly a události, kde se můžete odvázat

Vaše zaměstnání nebo společenský status Vám nedovolují, abyste se ve všední dny promenádovali v tričku s vtipným motivem? Nebo se Vám tento typ volnočasového oblečení nehodí do šatníku, ale i přesto se Vám moc líbí? V tom případě si jej odložte na příležitosti, na které se originální tričko s potiskem vyloženě hodí.

Letní festivaly plné dobré nálady, nebo workshopy, kde nikdo nezkoumá, kdo jste a co děláte, jsou skvělou příležitostí, proč si nechat takové tričko vyrobit online a naplno se odvázat.

Chci tričko s vlastním potiskem