Kultová trička. Které z nich Vás dostalo? | Blog
08.07.2020
DarčekyOdSrdca
2020-07-08 Kultová trička. Které z nich Vás dostalo?      Délka čtení: 2 min.

Kultová trička. Které z nich Vás dostalo?

Téměř každý z nás má jedno takové ve své skříni nebo šatníku. Jsou tu s námi roky a vypadá to tak, že se nechystají opustit nadčasové módní trendy ani v budoucnosti. Kultová trička mají totiž svůj význam, nebo pokud chcete, příběh.

Které jste si zamilovali vy? Nebo se necháte inspirovat?

 

Tričko s jedinečným motivem

Co je na tom, že ho mají stovky, nebo tisíce dalších. Ať už jste fanouškem Rolling Stones, nebo i ve čtyřiceti frčíte na Homerovi Simpsonovi, vy přesně víte, proč po svém oblíbeném tričku sáhnete pokaždé, když nevíte, co na sebe.

A že se nehodí k červeným lodičkám? Nebo, v případě pánů, k elegantnímu saku? Při těchto kouscích dokáží přivřít oči i ti největší módní kritici. Pokud už jste na tričko se svým oblíbeným hrdinou nebo sloganem, který obletěl svět, narazili na e-shopu, na trzích, nebo jste si ho nechali vyrobit, určitě si nenechte svůj oblíbený kousek znechutit.

Které motivy potisku na tričkách milujete víc, než ty ostatní?

I LOVE NEW YORK

Kdo by ho nemiloval? Dokonce nemusíte New York ani navštívit, abyste si toto tričko – původně prodávané jako suvenýr, sehnali. Svoji největší éru zažilo tričko s logem I💓NY při smutných okolnostech v záři 2011. Lidé po celém světě si ho oblékali, aby tak vyjádřili svoji účast a soucit s oběťmi teroristických útoků.

I love New York

Nesmrtelný Mickey Mouse

I když by se mohlo zdát, že kreslenou postavičku budou vyhledávat hlavně děti, opak je pravdou. Mickey tu s námi byl, když jsme řekli svoje první slova, když jsme poznali svět pohádek, když nás trápily první lásky… A mnozí z nás jej považují za svoji srdcovou záležitost i ve věku, kdy jejich tváře zdobí první vrásky.

Postavičky Mickey a Minnie

Kdo by ho nechtěl – SUPERtričko

Trička s logem Supermana obletěla svět rychleji, než by ho stihl obletět sám oblíbený hrdina. Už roky jej milují nejen věční komiksoví nadšenci, ale i dámy s kouskem důvtipu, které rády dávají najevo svoji ženskou sílu.

Tričko Superman

KEEP CALM and …

Varianty tohoto nápisu se už zajisté nedají ani spočítat. Veřejnost se rychle ztotožnila s plakátem, který původně reflektoval postoj britské vlády ke 2. světové válce a dnes se vrací na sociální sítě v podobě různých obměn. Je jen na Vás, jak si nápis upravíte.

Keep Calm and CTRL Z

Kmotr pro milovníky klasiky

Nakonec je tu ještě skupina milovníků klasické kinematografie a filmů, které jsou nesmrtelné. Tričko s logem THE GODFATHER v černé barvě je jednoduše nepřehlédnutelné. Najdete jej v šatníku každého ostříleného maniaka do mafiánských filmů a fanouška Marlona Branda nebo Al Pacina.

The Godfather

Zaujalo Vás některé z kultových triček natolik, že ho jednoduše musíte mít? Přečtěte si návod, jak si můžete navrhnout tričko s potiskem jednoduše a rychle. Například se svým vlastním originálním nápisem KEEP CALM and …

Chci si navrhnout tričko