Vyrob si tričko - jak na to? | Dárečkyodsrdce.cz
16.07.2024
DarčekyOdSrdca
2024-07-16 Vyrob si tričko - jak na to?      Délka čtení: 2 min.

Vyrob si tričko - jak na to?

Vyrobit si vlastní triko je jedinečný způsob, jak se můžete odlišit od ostatních. Chcete-li svůj šatník zpestřit něčím novým a zajímavým, vyrobte si takové triko na našich stránkách. Jednoduchý postup, jak na to, se dozvíte o malou chvíli.

Žena píše na notebooku, detail je na ruku na myši

Existuje spousta způsobů, jak si vytvořit tričko doma na koleně. S troškou dovednosti na něj můžete namalovat vlastní motiv, který potom zafixujete žehličkou. Nebo využijete metodu „savování“, kdy se vzor na textilii vytvoří nastříkáním tohoto domácího čistícího přípravku.

V tomto článku vám ovšem nejdeme představit další způsob, jak na jedinečné hand-made triko. Popíšeme vám postup, jakým si jednoduše objednáte tričko s potiskem přes náš web. Při hledání motivu potisku se můžete inspirovat nejčastějšími vzory, které si objednávají naši zákazníci.

1. krok: Typ trička, střih, barva a velikost

Nejprve si vyberte, jaké tričko si chcete objednat, zda klasické bavlněné nebo termo tričko. Termo oblečení je vhodné zejména ke sportování, protože odvádí vlhkost z těla.V naší nabídce máme trička s pánským, dětským a dámským střihem. Vyberte si z mnoha, i ne zcela typických barev, například malinové, tyrkysové či dýňové. Nezapomeňte samozřejmě zvolit jeho velikost, která vám nejvíce pasuje.

Náhled objednávkového systému na objednávku trička

2. krok: Nahrajte fotku či napište text

Po volbě základních údajů se dostanete přímo do editoru, kde se vám zobrazí zvolené triko. Nahrajte jednu fotku nebo koláž fotek. Podstatné je, aby byly v kvalitním rozlišení, a tedy aby měly alespoň 5 pixelů na 1 mm tisku. Po výběru fotky vám editor napíše, zda je její rozlišení dostatečné nebo ne. K potisku takového trička můžete klidně přidat jakýkoli text.

Před tím, než fotky nahrajete do editoru, je upravte do požadovaného vzhledu. V našem online editoru je totiž nemůžete upravovat. Máte-li více fotek, které chcete použít, nahrajte si je nejprve do galerie.

Náhled editoru na návrh trička

3. krok: Způsob doručení

Balíček vám umíme doručit ať už kurýrem nebo například do Zásilkovny. Objednávku je možné uhradit předem, nebo při převzetí.

Je to jednoduché, že?

Mít krásné tričko s potiskem vás nebude stát více než pár minut ťukání do počítače. Stačí si už jen promyslet ten správný motiv. Vyrobte si tričko, které nebude mít nikdo jiný, na našich stránkách Dareckyodsrdce.cz.

Chci si vyrobit tričko