7 obrázků, které nejčastěji nosíme na tričkách | Blog
11.05.2021
DarčekyOdSrdca
2021-05-11 7 obrázků, které nejčastěji nosíme na tričkách      Délka čtení: 2 min.

7 obrázků, které nejčastěji nosíme na tričkách

Dokonalá prsa, vosí pas nebo vypracované svaly okolí určitě ocení. My však nabízíme alternativu, která umí nejen zaujat, ale i rozesmát, něco dokázat či překvapit: trička s originálním obrázkem.

Možnost dát si vyrobit tričko s vlastním potiskem využívá mnoho lidí. Je to jeden z našich nejžádanějších produktů. Lidé chtějí mít jedinečné tričko, případně darovat originální dárek.

Co si u nás zákazníci nejčastěji dávají vytisknout na trička?

1. Vtipy

Na tričkách vidíme nejrůznější parodie dopravních značek, piktogramů, zkomolenin slavných vět či obchodních sloganů. Některé jsou opravdu vtipné a rozesmějí. No právě v této kategorii je těžké vymyslet něco originálního. I pro profesionála.

Vtipné tričká FaxCOPY

2. Poznávací znamení

Trička určená na hromadné výjezdy táborů, škol, firemních kolegů, turistů, tříd. Oceňujeme praktickou stránku věci, doporučujeme křiklavé barvy.

Firemné tričká FaxCOPY

3. Obrázky dětí

Při pohledu na roztomilé nevinné stvoření se topí i ta nejtvrdší duše. A ještě když jsou ta stvoření naše vlastní! Rozkošnější dárek nevymyslíte.

Tričko s obrázkom dieťaťa FaxCOPY

4. Obrázky psů či rodinné portréty

Je to podobná kategorie jako ta předešlá, ale riskujeme, že ne každý je na zvířátka a také že páry, sourozenci a jiní členové rodiny se můžou i nenávratně rozhádat.

Tričko so psom FaxCOPY

5. Vzpomínka (memento)

Slouží při speciálních příležitostech, později pak zůstanou jako vzpomínka: loučení se svobodou, kulaté narozeniny, originální vyznání lásky, nezapomenutelná dovolená. Obrázky ani text fantazii meze nekladou. Ale pozor! Na autora i nositele můžou hodně prozradit!

Tričko rozlúčka so slobodou FaxCOPY

6. Svátky

Výzdoba na Vánoce či Valentýna dosahuje megalomanských rozměrů: obydlí, obchody, kanceláře… všude je plno podivuhodných doplňků. A tak to prosakuje už i na trička.

Tričko Will you be my Valentine? FaxCOPY

7. Morbidní anatomie

Fiktivní piercingy, trčící kosti, super svaly či prsa, chlupy, dojem nahoty nebo nakreslená trávící soustava v životní velikosti. Tento styl ocení milovníci černého humoru, fanoušci Marilyna Mansona či Adamsovy rodiny.

Tričko s kostrou FaxCOPY

Vymyslet si fakt dobré tričko je výzva. Ale když se to podaří, jste hitem kanceláře, oslavy, facebooku či internetu. A publikum si ho zapamatuje déle než dokonalé křivky. Tak do toho!

 

Chci vlastní tričko