Vsaďte na vtipný potisk | Blog
17.08.2021
DarčekyOdSrdca
2021-08-17 Vsaďte na vtipný potisk      Délka čtení: 1 min.

Vsaďte na vtipný potisk

Tričko najdeme v každé skříni či šatníku, vlastní ho každý. Pokud se chcete pochlubit některým z Vašich originálních kousků, léto je ideálním obdobím, abyste všem ukázali, jaké skvělé kousky se ukrývají ve Vaší skříni. Dalším dobrým důvodem kromě léta je ten, že napodobeniny se nenosí a nikdo nechce být tuctový, vsaďte proto na vtipný potisk, ať už pro sebe, nebo ještě lépe, jako dárek pro kamaráda či kamarádku, partnera, sestru, případně pro rodiče. Protože být originální je IN.

 

rodinka s vtipnými tričky na festivalu

 

Jaké originální tričko s vlastním potiskem si můžete vybrat?

V naší nabídce najdete trička různých gramáží a velikosti, od bílé barvy přes černou klasiku, až po různá jednobarevná provedení. Na své si však přijdou i milovníci proužků, či maskáčových vzorů. Na výběr máme také mezi dámskými, pánskými nebo dětskými střihy.

 

tričko s vlastním potiskem

Vtipný potisk na tričku – základ úspěchu

Jak zaujat a nic nepokazit? Možnosti jsou široké, můžete použít vlastní motiv, nebo si nějaký vytvořit přímo v našem editoru. Další z možností je, spojit se s námi a ve spolupráci s grafikem vytvořit jedinečný motiv přímo na míru pro Vás, nebo toho, komu chcete tričko podarovat.

Inspirace na jedinečné náměty najdete i v našem článku 7 obrázků, které nejčastěji nosíme na tričkách.

 

tričko s vlastním potiskem