Vánoční dárečky v předstihu: Proč si nákupy nenechat na poslední chvíli? | Blog
22.11.2023
DarčekyOdSrdca
2023-11-22 Vánoční dárečky v předstihu: Proč si nákupy nenechat na poslední chvíli?      Délka čtení: 3 min.

Vánoční dárečky v předstihu: Proč si nákupy nenechat na poslední chvíli?

Ani tento rok nás neminou Vánoce, s méně oblíbeným nakupováním dárečků a více oblíbeným rozbalováním dárečků. Už jste někdy zažili stres ze šílených nákupů na poslední chvíli, které sa každoročně opakují převážně během vánoční sezony? Pokud ano, tak jak se tomu vyhnout? Proč se vyplatí nakupovat v předstihu a bez stresu? Jak si připravit vánoční dárečky a originální fotodárečky v předstihu? Připravte si vánoční dárky spolu s našimi tipy na příchod toho nejhezčího období roku bez stresu a s úsměvem na tváři.

Plánování nákupu vánočních dárečků

Jak si naplánovat nákup vánočních dárečků? Nejde jen o to být připraven po organizační stránce. Jde i o to, abyste své blízké ohromili jedinečným a osobitým dárečkem. Už jste se někdy setkali s tím, že týden před Vánocemi jste neměli nakoupené žádné dárečky na Vánoce? Je to o nervy, všude milion lidí a kromě toho i omezený výběr zboží a možných dárečků. Tak proč si nenaplánovat nákup vánočních dárečků s předstihem? Proč si nedarovat dostatek času na přemýšlení o tom, co by nejvíce potěšilo Vaše blízké?

Sedněte si někdy koncem října, případně začátkem listopadu a sepište si seznam lidí, které chcete obdarovat a k němu si připravte nápady na vánoční dárečky pro každého z nich. Tento seznam můžete mít v telefonu aktuální i během celého roku např. v poznámkách v mobilu, kde si průběžně budete doplňovat nápady a tipy na dárečky po tom, co Vaše blízká osoba začne o nějaké věci vykládat, nebo o něčem začne snít. Následně si ještě během listpadu udělejte rozpis nakupování tak, abyste stihli využít všechny akce a slevy nabízené před Vánocemi, například i nákupy během Black Friday, kterému jsme se věnovali v samostatném článku.

Následně bez stresů nakoupíte některé vánoční dárečky v e-shopech a jiné v nákupních centrech, či kamenných prodejnách. Klidně se potom můžete těšit na Vánoce a jako třešinka na dortu bude radostná reakce Vašich blízkých, díky dobře promysleným a možná i personalizovaným vánočním dárečkům, jako šitým na míru obdarovávané osobě. Jen trošku plánování při nakupování vánočních darů může mít obrovský dopad na úžasný výsledný pocit z Vánoc.

Nákup vánočních dárků v předstihu online

Výhody nákupu vánočních dárečků v předstihu

Víte, co je skvělé na predčasném obstarání si vánočních dárečků? Ten klid, když zjistíte, že máte všechno nakoupené a nemusíte se kvůli ničemu nahánět. Ušetříte si hodiny v zácpě na cestě „z“ a „do“ obchodu, také další zbytečný čas strávený v řadách u pokladny. Výhodou je také, že můžete díky předem naplánovaným nákupům ušetřit. Vánoční dárečky můžete nakoupit v předstihu v akčních cenách. Případně se může stát, že některé obchody před Vánocemi uměle navýší ceny a snaží se takovými nekalými praktikami co nejvíce vydělat na nic netušících zákaznících. Vy tak ve výsledku zaplatíte za dárečky ještě více, jak byste měli.

Velkou výhodou je také to, že máte dostatek času na přemýšlení o tom, co by potěšilo Vaše nejbližší, bez hektického shonu a předvánoční nervozity. Máte prostor naslouchat jejich tužbám, snům a vybrat něco, co jim skutečně udělá radost. A není to nakonec to pravé kouzlo při rozbalování vánočních dárečků? Mějte méně stresu a více potěšení ze samotné přípravy Vánoc. Pojďte do toho, připravte se na změnu ve Vašich vánočních nákupech plných shonu. Vyhněte sa stresu, dlouhým řadám u pokladen a hlavně si vyhraďte více času na hledání toho nějlepšího dárečku pro každého jednoho blízkého.

Nákup vánočních dárečků v předstihu

Fotodárečky pod vánoční stromeček: originální a včasný výběr

Fotodárečky pod vánoční stromeček jsou nejen unikátní a osobní výnoční dárečky, ale jsou i zaručeně spojeny s radostí při rozbalování. Fotodárečky nabízejí jedinečnou příležitost obdarovat naše blízké něčím víc, víc než jen obyčejným předmětem. Mluví též o tom, že Vám na obdarované osobě skutečně záleží. Představují vzpomínky, emoce a osobní příběhy zabalené do daru – ať už jde o klasické fotografiefotoobrazyfotokalendáře, personalizované oblečení nebo doplňky do domácnosti. No a nejlepší na tom všem je, že si je můžete objednat z pohodlí svého domova, bez toho abyste se museli stresovat s nákupním šílenstvím v obchodech před Vánocemi. 

Fotokalendář z vlastních fotografií

Ideální však je, pokud jste připravení předem a máte představu o tom, co přibližně byste chtěli Vašim blízkým darovat. Také je vhodné mít předem vybrané kvalitní fotografie, které na daný fotodáreček chcete umístit. Když máte zájem o tričko s vlastním potiskem nebo hrneček s potiskem fotografie, bude Vám klidně stačit jedna fotografie. Pokud však máte zájem o vytvoření vlastního fotokalendáře nebo například personalizovaných sedmových karet s vlastními fotografiemi, budete potřebovat víc než jen jednu fotografii. Promyslete si proto předem, jaké fotky a příběhy byste rádi zvěčnili na fotodárek. Potom už stačí jen pár kliknutí na to, aby byl Váš dáreček z vlastních fotografií na světě.

Fotodárečky pod vánoční stromeček: originální a rychlý výběr – přesně to dělá příprava na Vánoce ještě hezčím a radostnějším. Tak co říkáte na takový originální dárek pod stromeček, zkustíte i Vy tento rok něco nové? Vyhraďte si chvilku a vyberte si originální „fotodárečky od srdce“ a v předstihu, v klidu. Unikátní fotodáreček, který určitě udělá radost a na který sa hned jen tak nezapomene.

Nakupovat fotodárečky