Valentýn ve dvojici: Potěšte svoji lásku originálním dárkem | Blog
05.02.2021
DarčekyOdSrdca
2021-02-05 Valentýn ve dvojici: Potěšte svoji lásku originálním dárkem      Délka čtení: 3 min.

Valentýn ve dvojici: Potěšte svoji lásku originálním dárkem

Toužili jste někdy po tom, abyste svátek všech zamilovaných mohli strávit v pokoji svého domova? I když bychom dnes dali za přeplněné restaurace, kina či jiné atrakce víc, než kdykoliv předtím, chtě-nechtě nastal právě čas, kdy na výběr nemáme.

Kromě romantiky po domácky však stále můžete svoji polovičku i překvapit. Pokud právě rychle zadáváte do vyhledávače spojení jako „Valentýn dárek“, ušetříme Vám hodiny strávené proklikáváním stránek. Přečtěte si několik tipů, jak připravit nezapomenutelného Valentýna doma, navíc s originálním dárkem.

mladá žena si rozbaľuje darček od priateľa

Netradiční Valentýn – dárky, kterými zabodujete i ve vytahaných teplácích a bez slavnostního líčení

Měli jste na tento rok opravdu velké Valentýnské plány? Nezoufejte, pokud Vám omezení a situace nedovolují uskutečnit to, co jste původně chtěli. Ještě je stále dost času plán změnit a připravit si svátek zamilovaných možná méně pompézní, ale o to upřímnější. Co všechno budete potřebovat?

 

Vykouzlete atmosféru, která obměkčí srdce i toho největšího remcala

Pokud máte také takového doma, určitě víte, o čem je řeč. Dostat ho do oblíbené restaurace na večeři je maximum, které je ochotný na Valentýna udělat? Pokud si chcete vychutnat romantickou atmosféru doma, chce to malý trik. Díky správnému úhlu pohledu ho lehce přesvědčíte, že pokud si připravíte Valentýna ve své vlastní režii, má to pro něj vlastně spoustu výhod. Kromě toho, že nemusí vytáhnout paty z domu, můžete si naplánovat program podle Vašich společných představ.

Speciální výzdobu ani balónky ve tvaru srdce není potřeba. Základem je, vyhradit si čas jeden na druhého a věnovat se aktivitám, které máte oba rádi. Doporučujeme však, nenechávat věcem volný průběh (hlavně ne hned na začátku) a v případě, že se nedohodnete předem, připravit si několik alternativ do zálohy.

Jednou z nich je například společná procházka v přírodě. Pokud právě neleje jako z konve, nemusí Vás odradit ani únorové chladnější počasí. A možná zabloudíte i na místa, kde jste kdysi, na začátku vztahu, randili. Nebo s randěním teprve začínáte? Romantická procházka zimní krajinou rozproudí nejen upřímné rozhovory, ale správně rozehřeje krev v žilách.

pár sa drží za ruky pri večeri

Sázkou na jistotu je dobré jídlo. Večeře ve dvojici nakonec nemusí být jen v režii něžné polovičky. Pokud jste spolu stále nezkusili vařit, letošní Valentýn je zaručeně tím správným časem, kdy to napravit. Nezapomeňte na příjemnou hudbu, pár svíček pro vytvoření atmosféry a společné dílo si náležitě vychutnejte.

A nakonec, klasika v podobě kvalitního filmu, seriálového maratonu při lahvi oblíbeného vína, nebo společenské hry ve dvojici. Sedmu či pexeso si můžete obzvláštnit personalizovanými hrami s Vašimi oblíbenými fotkami, nebo si společně poskládejte originální fotopuzzle, které potom poputují do rámu.

 

Valentýn a dárky k sobě jednoduše patří. Vyberte tentokrát něco opravdu od srdce

Pravdou je, že pokud muž daruje ženě květy, nic tím nepokazí. Jako malou kompenzaci za omezené možnosti, jak strávit Valentýn, by se však partneři měli poohlédnout po něčem, na čem si dají opravdu záležet. Dárky na Valentýna přece nemusí být vždy o sladkostech, či drahých špercích.

NÁŠ TIP:

Jak na to? Stačí se poobhlédnout po milé drobnosti, kterou díky laskavým slovům, zamilované fotce nebo obrázku, proměníte na originální Valentýnský dárek. Nápaditý hrneček s vlastním potiskem, fotoobraz ze záběru z Vaší svatební cesty či společné dovolené, nebo kalendář, který vnese kousek lásky i do pochmurné pondělkové kanceláře, pohodlně objednáte online bez toho, abyste vystrčili paty z domu.

Skvělým tipem na malou recesi, nebo naopak pro stádium zamilovanosti, jsou párová trička pro zamilované. Díky nim zabodujete na každé akci, kam se jako pár vyberete. Vtipným textem, sarkastickým veršem nebo vyznáním, díky kterému budou všichni vědět, že patříte k sobě, se meze nekladou.

Věříme, že se Vám díky Vaší fantazii, našim tipům a široké nabídce dárečků od srdce, podaří vykouzlit nezapomenutelný svátek zamilovaných i v komorní atmosféře. Protože Valentýn a dárky plné lásky k sobě patří i v případě, že je všechno ostatní vzhůru nohami.

Chci objednat dárek pro svoji lásku