Nejhorší valentýnské dárky. Toto je seznam těch, kterým se na kilometry vyhýbejte | Blog
25.01.2022
DarčekyOdSrdca
2022-01-25 Nejhorší valentýnské dárky. Toto je seznam těch, kterým se na kilometry vyhýbejte      Délka čtení: 2 min.

Nejhorší valentýnské dárky. Toto je seznam těch, kterým se na kilometry vyhýbejte

Vezměte to tento rok z opačného konce

Pokud hledáte ověřené tipy na dárky k Valentýnu, inspirací najdete na internetu víc než dost. My jsme se tentokrát rozhodli podívat se na valentýnské dárky z opačného úhlu pohledu.

Skutečně nevíte, čím milovanou osobu k svátku zamilovaných potěšit? Podívejte sa na seznam dárků, které byste určitě měli vynechat.

Toto jsou ty nejhorší kousky, jaké můžete milované osobě k Valentýnu darovat.

 

Valentýnské dárky, ze kterých křičí Vaše ego

Vaše fotka v rámečku se srdíčky, Vaše tričko s fotkou, Vaše fotka na plátně nebo dokonce na hrnečku, ze kterého by si měl obdarovaný každé ráno vychutnávat svoji kávu? Všechno jsou to originální dárečky.

Žena držící prázdný rám

Avšak jen v případě, že vynecháte společného jmenovatele. Vaši fotku. Pokud by obdarovaný skutečně chtěl, svůj pracovní stůl nebo kuchyňskou linku, či případně stěnu, by podobnou dekorací vyzdobil i sám.

Náš tip:

Vyzkoušejte malou změnu. Prohledejte záběry ze společně strávených chvil a vytvořte originální koláž na fotoplátno z vlastních fotek. Vaše polovička si už sama rozhodne, jestli a kam jej zavěší. 

 

Dárky na Valentýna, které by měly být samozřejmostí

Darovat na Valentýna vlastnoručně vyhotovený kupón na společně strávený čas nebo projevenou pozornost, která by měla být pro milovanou osobou samozřejmostí, není moc chvályhodné. Nelichotivý obraz si o Vás udělá i Vaše polovička. To, co byste na kupón chtěli napsat, jednoduše udělejte. Klidně i 12. února. Nebo každý den.

dárkový poukaz

Náš tip:

Společné chvíle, které jste chtěli původně darovat, přeměňte na spontánní zábavu. Například s pexesem s fotkami z dovolené, u kterého si vzpomenete na každý společně strávený moment.

 

Skutečně nedarujete nic?

I ten největší valentýnský pesimista dokáže k svátku zamilovaných koupit aspoň jednu růži. Nebo oblíbený dezert. Prožít tento den v domění, že si přece lásku dokazujeme každý den, je skutečně pragmatické. A ideálně by to tak i mělo být.

muž krčící rameny

Svátek zamilovaných však tuto skutečnost nevyvrací. Právě naopak. Je jakoby třešinkou na dortu. I malá pozornost potěší milovanou osobu více, než slova pohrdání nad každoročním šílentství okolo Valentýna.

Hledám malou pozornost