Seznam čtyř dárků, které vám pomohou odreagovat se | Blog
27.05.2024
DarčekyOdSrdca
2024-05-27 Seznam čtyř dárků, které vám pomohou odreagovat se      Délka čtení: 2 min.

Seznam čtyř dárků, které vám pomohou odreagovat se

Znáte to i vy, ten pocit, když se nezastavíte od rána do večera? Vedle práce, rodiny a domácnosti vám zbývá už jen sprcha a pár minut, po kterých unavená padáte do postele. Vysoké nasazení však vyžaduje i odpočinek. Proto vám přinášíme inspiraci na dárky, které vás na chvíli zastaví.

Někdy stačí jen hodina odpočinku a vy se cítíte jako znovuzrozené. Čas, kdy se věnujete jen samé sobě, je nezbytně důležitý k vaší duševní očistě. I když máte milujícího partnera a děti, kamarády a kolegy, se kterými rádi trávíte čas, dopřejte si během týdne chvilky jen pro sebe.

Veselá žena na louce dívající se do slunce

 

1. Rozmazlování ve velkém

Namísto žehlení a utírání podlahy se odevzdejte do rukou masérky a kosmetičky. A nemusíte se omezovat pouze na klasickou masáž, ale naopak zvolte něco speciálního. Existuje mnoho druhů masáží, například medová, bylinná, ajurvédská, která je původem z Indie a využívá se při ní směs teplého oleje. Oblíbeným relaxem je masáž lávovými kameny, které se teplé přikládají na záda nebo celé tělo. Kameny vyrobené z bazaltu pročišťují organismus, uvolňují svaly, zlepšují cirkulaci a z těla odplavují škodlivé látky.

Masáž lávovými kameny

Místo, kde nejlépe ujdete z běžné rutiny, je na sedadle u kadeřnice, která vás zavede do života mnoha jiných lidí. Většina kadeřnic je „upovídaných“ a vypráví vám spoustu vtipných příhod.

 

2. Hodně smíchu nebo 5D kino

Smích je bezpochyby tím nejlepším lékem na únavu. Kdy naposledy jste byli v kině na ženské komedii nebo pohádce? Vezměte svou nejlepší kamarádku, nakupte popcorn a Colu a vychutnejte si film plný dobré nálady a smíchu.

Když se chcete pobavit mnohem intenzivněji, jděte na 3D, nebo dokonce 5D film. Téměř dokonale vykreslené záběry, které pocítíte na vlastní kůži, vám umí zajistit pouze 5D v některém z určených míst. Jedná se pouze o několikaminutový film, který si umíte prohlédnout na vyhrazených místech v obchodních centrech. Ale připravte se na to, že pokud si vyberete drama, tak budete mít co dělat, abyste uvnitř nekřičeli. S tímto zážitkem určitě neprohloupíte. :)

 

3. Tvůrčí ruce pomáhají psychice

Jakákoli tvůrčí činnost je skvělým psychickým vypínačem. Pouze nůžky, papír, látka či tužky. Je dokázáno, že manuální práce, jako stříkání nebo pletení, zlepšují psychickou pohodu a pomáhají na deprese. Při tvůrčí práci zjistíte, že kromě spokojenosti budete mít také krásnou hand made věc, kterou možná využijete ve své domácnosti nebo podarujete někomu blízkému.

 

4. Hra s fotkami

K tvůrčí činnosti patří úprava a zkrášlování domácnosti. Výzdoba, nová záclona nebo zavěšení fotek vaší rodiny udělají z každého pokoje novou místnost. Vytisknout hezké fotky a zorganizovat je na zdi je jednou z možností.

A tou druhou je vytvořit si některý z našich personalizovaných produktů, který Vám zabezpečeí nejen originální dekoraci, ale i například koláž plnou vzpomínek. Fotoobrazy, fotokalendáře či hliníkové fotografie s fotkami rodiny, miminka, psího miláčka nebo čehokoli jiného. Vyhrát si s výběrem fotek je zábavné. Vytvoříte si vzpomínku na celý život, kterou si vystavíte na poličce v ložnici, nebo zavěsíte na stěnu.

Způsobů, jak zvolnit tempo a najít čas pro sebe, je mnoho. Ani jedna žena by si ho však neměla odpírat, ale naopak si ho dopřát jako dárek. :)

 

Chci si vytvořit originální fotodáreček