Průvodce výběrem a výhodami kalendářů z vlastních fotografií | Blog

Vážení zákazníci,

dovolujeme si Vás informovat o plánované údržbě Autorizačního systému, která bude probíhat v níže uvedených termínech. V průběhu údržby může dojít k omezení autorizace transakcí na platební bráně, během kterých nebude možné přijímat internetové platby.

PO 29.4.2024 01:00 – PO 29.4.2024 04:00  /  ÚT 30.4.2024 01:00 - ÚT 30.4.2024 01:15  /  ST 1.5.2024 01:00 - ST 1.5.2024 01:15

Děkujeme za pochopení.

20.12.2023
DarčekyOdSrdca
2023-12-20 Průvodce výběrem a výhodami kalendářů z vlastních fotografií      Délka čtení: 3 min.

Průvodce výběrem a výhodami kalendářů z vlastních fotografií

Univerzální nástěnné a stolní kalendáře už dávno nejsou in. Oblíbené jsou moderní, osobní a zároveň praktické kalendáře z vlastních fotografií. V nabídce jich však máme hned několik. Podle čeho si vybrat ten správný fotokalendář pro vás? Poradíme vám a zároveň vám shrneme hlavní výhody fotokalendářů.

Fotokalendář – moderní dekorace a praktický pomocník

Naši zákazníci mají nejraději kalendáře s fotografiemi jejich rodin, dětí, ale i domácích mazlíčků či scenérií přírody, z výletů a dovolených. Fotokalendář a vzpomínkové fotografie vaší rodiny v něm můžete mít i vy na očích každý den, 365 dní v roce. Často však vyrábíme také fotokalendáře s fotografiemi firem, týmů nebo s logem společností, pro podporu firemní identity a propagace dané firmy. Vyberte si proto z naší nabídky fotokalendářů ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám nebo potřebám osoby, které chcete fotokalendář darovat jako dárek. Na výběr máte z těchto druhů fotokalendářů:

Stolní kalendáře z vlastních fotografií

Stolní kalendáře z vlastních fotek jsou dennodenně na stole a na očích. Jsou oblíbené hlavně na pracovních stolech v kancelářích, stolech v dětských pokojích nebo i v kuchyni na poličce či kuchyňské lince. Stolní fotokalendáře jsou dostupné ve třech různých provedeních: s měsíčním, týdenním, čtrnáctidenním kalendáriem, od čehož se následně odvíjí i počet stran fotokalendáře a potřeba jejich otáčení, aby byl vždy aktuální.

stolní kalendář z vlastních fotek

 

Nástěnné kalendáře z vlastních fotek

Nástěnné kalendáře z vlastních fotografií zdobí stěny nejednoho domova či kanceláře. Hodí se do kterékoli místnosti pro ozvláštnění fádních stěn – do dětského pokoje, do ložnice, obývacího pokoje a klidně i do kuchyně. Nástěnné fotokalendáře jsou dostupné ve velikostech A3 a o polovinu menší ve formátu A4. Důležité je se rozhodnout také pro orientaci nástěnného fotokalendáře, buď na výšku nebo na šířku. NOVINKOU, která potěší všechny, kteří rádi fotí se svými chytrými telefony na výšku dlouhé úzké fotografie, jsou úzké fotokalendáře na výšku ve formátu A4 nebo A3. Další NOVINKOU a originální verzí fotokalendáře na zeď je překlápěcí A4 měsíční fotokalendář, orientovaný na šířku, který potěší volným místem při jednotlivých datech pro psaní poznámek.

nástěnný kalendář z vlastních fotek

 

Plakátový nástěnný kalendář z fotky

Plakátový nástěnný fotokalendář z vlastní fotky, takzvaný poster roční fotokalendář, je ideální pro zapomnětlivce, kteří klidně v květnu zjistí, že mají nástěnný kalendář otočený ještě na březnu. Plakátový kalendář z vaší oblíbené fotky jednoduše nalepíte na zeď, dveře či skříňku a nemusíte s ním nic dělat dalších 12 měsíců. Stačí si jen vybrat velikost fotokalendáře od A3, A2, A1 až do velkého formátu A0.

plakátový kalendář z vlastních fotek

 

Kapesní kalendář z vlastní fotky

Malé a praktické kapesní kalendáře jsou oblíbené a nenáročné na prostor, vejdou se vám i do peněženky, můžete je tak mít kdykoli po ruce. Takové kapesní fotokalendářky jsou také vhodné i jako finančně nenáročná forma reklamy pro společnosti, jako milý a praktický dárek pro klienty, partnery či zaměstnance. 

kapesní kalendář z vlastních fotek

 

Magnetický kalendář z vlastní fotografie

Praktický magnetický roční fotokalendář z vlastní fotky se nejlépe vyjímá na ledničce, případně na jiném jednolitém magnetickém povrchu, například na magnetické tabuli. Jeho rozměr je až 28x10 cm, díky čemuž jsou na něm dobře viditelné měsíce a data, pro rychlý přehled v roce.

magnetický kalendář z vlastních fotek

 

Výhody kalendářů z vlastních fotografií

Shrnuli jsme vám 6 TOP výhod fotokalendářů:

  1. U každého fotokalendáře máte na výběr několik šablon s různým uspořádáním kalendáře, můžete si vybrat, která vám vyhovuje nejvíce.
  2. Fotokalendář bude obsahovat vaše vlastní fotografie, které budete online vkládat do šablony a můžete si je podle potřeby oříznout, aplikovat na ně filtry, vytvářet z nich koláže či doplňovat o různé texty a symboly.
  3. Zaručeně aktuální po celý rok – váš kalendář může začít měsícem, který si vyberete. Klidně si fotokalendář můžete objednat v březnu a bude začínat od dubna a končit v březnu následujícího roku.
  4. V kalendáři si můžete individuálně vyznačit data, která jsou pro vás důležitá, poznačit vaše vlastní poznámky či doplnit symboly k datům.
  5. Fotokalendáře lze pořídit i v zahraničních mutacích (slovenský, anglický, maďarský), jsou vhodné jako dárek pro rodinu ze zahraničí nebo například pro zahraniční zákazníky či kolegy.
  6. Na kalendáře lze umístit i logo či slogan společnosti, díky čemuž umí splnit i náležitosti dárku pro firemní klienty a zaměstnance.

 

Nakupovat fotokalendáře z vlastních fotografií