Originální kravata či jedinečný akrylový fotoobraz | Blog
11.01.2023
DarčekyOdSrdca
2023-01-11 Originální kravata či jedinečný akrylový fotoobraz      Délka čtení: 2 min.

Originální kravata či jedinečný akrylový fotoobraz

Nejkrásnější svátky v roce již pominuly a tak nastal čas představit si další z našich novinek. V předchozím dílu jsme si představili Tričko s motivem plemen psů a nevšední fotoobraz Hexagon. Co nás čeká v tomto dílu? 

 

kravata s vlastním potiskem

Bílá kravata s vlastním potiskem

Kravata je nejen součástí etikety při různých společenských akcích, ale také módním doplňkem v běžném životě či vtipnou rekvizitou na každou pořádnou párty. Jak jinak nejlépe označit oslavence, budoucího novomanžele, nebo i celý tým při vědomostní soutěži na firemním teambuildingu. Kravata může být také originálním dárkem pro každého muže.

Na kravatu Vám natiskneme nejen text, obrázek či fotku, ale například i jejich kombinace. Je jen na Vás, jaký motiv zvolíte a samozřejmě také na události, pro kterou bude kravata určena. 

Koupit bílou kravatu s vlastním potiskem

 

 

 

Fotoobraz AKRYL

 

 

Fotoobraz AKRYL

Ne každý je zastáncem klasických fotoobrazů na plátně, které jsou již dlouhá léta součástí téměř každé domácnosti. Proto jsme do naší nabídky zařadili i moderní dekoraci ve formě fotoobrazu vytisknutém na akrylátovém skle.

Tento fotoobraz se vyznačuje zářivými barvami, vysokým leskem a je odolný vůči vodě a UV záření. Musíme také zmínit jeho tloušťku, která je pouze 4mm. Obraz je aktuálně možné objednat v rozměru 30 x 40 cm. 

 

Koupit fotoobraz AKRYL