Originální dekorace či originální tričko s Vaším miláčkem | Blog
09.08.2022
DarčekyOdSrdca
2022-08-09 Originální dekorace či originální tričko s Vaším miláčkem      Délka čtení: 2 min.

Originální dekorace či originální tričko s Vaším miláčkem

V minulém dílu NOVINEK jsme si zahráli parádní domino, dnes si vyzdobíme prázdné stěny a ukážeme celému světu, kdo je naše chlupatá láska :)

fotoobraz hexagon

 

HEXAGON Fotoobraz na plátně

Fotoobraz na plátně, se skrytým rámem a v originální šestiúhelníkovém tvaru. To je další z našich novinek. Z více obrazů tohoto typu můžete skládat jedinečné kompozice, které osvěží každý interiér. 

Rozměr obrazu je cca 34,5 cm x 40 cm a je vytištěn na kvalitní polyesterové plátno. Tento obraz je pro svůj jedinečný a atypický vzhled jak oblíbeným dárkem pro Vaše blízké, tak skvělou dekorací do firemních prostor.

Koupit originální HEXA fotoobraz

 

 

 

Tričko s motivem Plemena psů

 

 

Tričko s motivem Plemena psů

Malý, velký, huňatý, krátkosrstý... každý pejskař má svoji chlupatou lásku, která je pro něj nejlepším parťákem do každodenního života. Dokažte to celému světu formou originálního trička, díky kterému budou všichni hned vědět kdo je Váš parťák a co pro Vás znamená.

V galerii máme na výběr z motivů až pro 32 různých plemen. Ke každému můžete doplnit vlastní text, zvolit si barvu potisku, jeho umístění a vytvořit si tak jedinečný originál, který bude světu vyprávět pouze o Vašem nejlepším příteli. Tato trička jsou také výborným dárkem pro kamaráda pejskaře.

 

Koupit tričko s Vaším pejskem