Originální dětské body s potiskem vykouzlí úsměv na tváři. Navrhněte si to svoje! | Blog
02.02.2021
DarčekyOdSrdca
2021-02-02 Originální dětské body s potiskem vykouzlí úsměv na tváři. Navrhněte si to svoje!      Délka čtení: 3 min.

Originální dětské body s potiskem vykouzlí úsměv na tváři. Navrhněte si to svoje!

O dárcích pro děti, které potěší nejen nejmenší, ale i maminky, jsme psali jen nedávno na našem blogu. Podívejte se spolu s námi na jeden z nich. Originální dětské body s potiskem si můžete vyrobit i sami. Hlavně v případě, že Vám doma běhá ratolest, která je pro nápadité kousky oblečení jako stvořená.

budúca mamička drží v rukách detské body

Nebaví Vás sériová výroba z obchodu? Dětské body s potiskem si můžete vyrobit podle svých představ

I vy jste se již ocitli v humorné situaci, kdy mělo batole Vaší kamarádky na sobě přesně to stejné oblečení, jako to Vaše? Pravdou je, že někomu, kdo si dá záležet na originálních dětských kouscích, nemusí být v této situaci do smíchu. Ať už je to s Vámi tak, či onak, dětské body s potiskem je možnost, jak navrhnou a vytvořit jedinečné oblečení pro nejmenší členy rodiny. Jak na to?

 

Poznejte svoje možnosti. Jak rychle a jednoduše objednat dětské body s potiskem?

K tomu, abyste si vyrobili oblečení pro děťátko podle svého gusta, nepotřebujete být zrovna módním návrhářem. Dnes si můžete originální dětské body s potiskem objednat online bez toho, abyste o módních trendech cokoliv věděli. A až z něj Vaši nejmenší vyrostou, můžete zhotovit větší kousek.

Základem je, samozřejmě, kvalitní výrobek vyrobený v EU, který Vašemu děťátku díky 100% bavlně dopřeje ten nejvyšší komfort i v případě, že je jeho pokožka o něco citlivější. Stačí už jen dobrý nápad, chvilka kreativity za monitorem počítače a dětské body Vám kurýr doručí až k Vám domů už za pár dní.

 

Čím potisknout dětské body? Fantazii se meze nekladou, pokud však nevíte, inspirujte se

Dobrou zprávou je, že se skutečně nemusíte omezovat. Fotka s grimasou, roztomilý úsměv, karikatura nebo obrázek oblíbeného pohádkového hrdiny vynikne na oblečení pro miminko s jistotou. Klidně je můžete doplnit nápisem, nebo nechat jen tak. Vtipné hlášky, první zkomolené slova nebo milé přezdívky jsou zárukou, že na Vašem pokladu budou moci všichni oči nechat.

Zde je pár inspirativních příkladů, které povýší dětské body s potiskem na jedinečný kousek.

 

   

 

Návod: Jak vyrobit dětské body s potiskem? Zahrajte si na návrháře, nebo svěřte jeho výrobu do ruk profesionálům

Máte už představu, jak by mělo body Vašeho nejmenšího vypadat? S jednoduchým grafickým editorem si poradíte i v případě, že nemáte s počítačem žádné znalosti.

Vybrat si můžete z množství volně dostupných grafických programů, kde najdete předvolené šablony. Do nich jednoduše dosadíte zvolený text, nebo fotografii. Díky předvoleným filtrům doladíte detaily fotografie a grafické podklady pro tisk jsou hotové. Dřív, než se však na tuto misi dáte, nezapomeňte si prověřit technické parametry potisku.

Obrázek nebo nápis by se měl vejít na potisknutelnou plochu o velikosti 20x30 centimetrů. Aby při výrobě nedošlo k nechtěným ořezům, doporučujeme uvedenou plochu nepřesáhnout. Hotovou grafiku byste měli dodat ve formátu .png, nebo .tiff.

Pokud si však netroufáte, nebo takové úlohy raději přenecháváte profesionálům, rádi Vám s návrhem na dětské body s potiskem pomůžeme. Stačí, když nám popíšete svoje požadavky nebo ideu, a my Vám vytvoříme návrh na míru. Od originálních dětských body s krátkým nebo dlouhým rukávem Vás dělí už jen krátký čas.

Máte už dost tuctového oblečení z obchodu, ve kterém navíc nakupují i Vaše známé z okolí? Věříme, že si díky našemu návodu, dokážete navrhnout jedinečné dětské body, ve kterém Vaše malé sluníčko skutečně vynikne.

 

Takové dětské body chci!