Nejlepší tipy na vtipné narozeninové dárky. Inspirujte se! | Blog
25.01.2021
DarčekyOdSrdca
2021-01-25 Nejlepší tipy na vtipné narozeninové dárky. Inspirujte se!      Délka čtení: 4 min.

Nejlepší tipy na vtipné narozeninové dárky. Inspirujte se!

Vymyslet vhodný dárek není opravdu jednoduché. Hlavně, pokud si právě lámete hlavu nad hlavolamem s názvem originální a vtipný narozeninový dárek. Ať už pro přítelkyni, manžela, prarodiče nebo Vaše děti.

Připravili jsme pro Vás hned několik skvělých tipů na dárek, který jen tak v obchodě nekoupíte. Stačí si vybrat, doladit podle sebe a pohodlně objednat, klidně i o půlnoci.

tri mladé ženy sa smejú s darčekom v ruke

Není dárek jako dárek. Pokud chcete obdarovaného potěšit, vsaďte na vtipné narozeninové dárečky, kterými zaručeně zabodujete

Dárky jako kytice květů, bonboniéra nebo naslepo vybraná kosmetika, jsou skutečně pouze záchranným lanem na poslední chvíli. Pokud však máte i tento rok v kalendáři vyznačená data se svátky či narozeninami Vašich nejbližších, určitě Vás potěší tipy na méně tradiční dárky. Takové, které jim ve chvíli, kdy je rozbalí, vykouzlí úsměv na tváři.

Vtipné narozeninové dárky jsou vhodné pro všechny věkové kategorie. Kromě toho, že je úsměv balzámem na duši, smích přece léčí.

 

Darujte úsměv – nejkrásnější make-up, jaký kdy objevili. Vtipné narozeninové dárečky pro ženy to vyřeší za Vás

I když to tak může znít, prvním tipem na narozeniny nebo svátek, není dekorativní kosmetika. Máme pro Vás nápad na něco, co pozdvihne koutky úst mladé dámy i babičky. Pokud si navíc ráda vychutnává oblíbený bylinkový čaj nebo horkou kávu, neváhejte ani na moment. Vtipný narozeninový dárek – hrneček s vlastním potiskem si za pár minut vytvoříte podle svých představ. Zábavný obrázek, nebo slova, která ji určitě rozesmějí, povýší tento nápad na jedinečný kousek.

Je obdarovaná těžká romantička, která si vede deník? Mladá dáma s básnickým střevem nebo praktická žena, která si život bez svého diáře neumí představit? Ve všech případech ji potěšíte, když jí vytvoříte personalizovaný zápisník s vtipným mottem nebo koláží fotografií, který jí navodí úsměv vždy, když jí bude těžko na duši.

 

Personalizované hracie karty

 

Muži milují vtipné dárky k narozeninám. Popusťte uzdu fantazii a Váš dárek překoná jen málokdo

S originálním nápadem můžete skutečně vytáhnout eso z rukávu. A to doslova. Pokud partnerovi, otci nebo kolegovi darujete k narozeninám hrací karty s vlastním potiskem, úspěch sklidíte při každé partičce. Přichystejte si 32 vtipných fotek nebo záběrů z rodinného archívu, které Vás vždy zaručeně rozesmějí, a věřte, že takovou partičku sedmy jste si ještě v životě nezahráli.  

Muži a auta patří k sobě. Pokud navíc víte, že obdarovaný si rád udělá srandu i sám ze sebe, vyzkoušejte otestovat jeho humor pomocí SPZ s vlastním potiskem. Text je samozřejmě na Vás. Vtipná přezdívka nebo oslovení, se na plastové espézetce bude vyjímat pokaždé, když ji vystaví na obdiv.

 

Dva skvělé tipy na vtipný narozeninový dárek pro dospěláka, který využije i v práci

Zábavné dárky jsou zdrojem dobré nálady nejen doma, ale hlavně někde, kde je může obdarovaný vystavit na obdiv i pro jiné lidi. Ideálně, když z nich má nějaký užitek. Přemýšlíte nad tím, co byste mohli k narozeninám darovat svému kamarádovi, sestře či rodičům?  Pokud pracují v kanceláři, vyzkoušejte originální podložku pod myš s potiskem. Zaručeně vnese závan dobré nálady do každého pracovního dne.

Skvělým nápadem na zábavný narozeninový dárek je i podsedák s potiskem. Kromě toho, že pobaví pokaždé, když si na něj bude někdo sedat, můžete navrhnout i vlastní kolekci podsedáků s vtipnými hláškami, či citáty, které na lavici v kuchyni nebo na terase pobaví nejednu návštěvu.

 

Odlište se. Vytvořte vtipný a roztomilý narozeninový dárek i pro nejmenšího oslavence.

Oblečení, hračky či dětská kosmetika jsou tradiční dárky, pokud přesně nevíme, co drobečkovi na první nebo druhé narozeniny koupit. Ano, je sice pravdou, že se tyto věci vždy hodí, ale pokud byste přeci jen rádi něco originálnějšího, máme pro Vás dva tipy na zábavné dárky, které sotva někdo překoná. Navíc, oba může maminka plnohodnotně využít a zařadit do běžného šatníku.

Jedinečný bryndák s potiskem naladí rodiče na úsměvnou notu při každém společném obědě a navíc, je skvělou památkou pro miminko i po letech. Vtipná fotka s grimasou zaručeně rozjasní jeho tvář a vrátí milé vzpomínky.

Podobně je to i s originálními dětskými body s potiskem. Trefná hláška promění kousek běžného dětského oblečení na jedinečný kousek, ve kterém si drobečka všimne zaručeně každý i na běžné procházce s kočárkem.

 

I dárek pro prarodiče může být vtipný. Ocení ho více, než ponožky či rukavice

Pokud marně hledáte dárek pro babičku či dědečka a navíc víte, že je neopouští smysl pro humor, máme pro Vás nápad na vskutku originální kousek. Nepotrpí si babička na háčkované polštáře v barvě potahu na sedačce? Překvapte ji personalizovaným polštářkem s potiskem, na který můžete mimo vtipných fotek přidat i zábavné motto, či věnování.

potlač trička

Pro dědečka, nikdy nestárnoucího optimistu v nejlepších letech, docela určitě proklikejte nabídku triček s potiskem, kde se můžete do sytosti vybláznit nejen na jejich tvorbě, ale i výběru. Věcné citáty, jeho obvyklé hlášky nebo vtipný obrázek zaručí, že se v tomto tričku objeví na každé rodinné akci.

 

Není vtip jako vtip. Jak to s humorem nepřešvihnout a namísto vtipného narozeninového dárku nezpůsobit faux-pas?

Každá sranda má svoje hranice. Aby se Vám nestalo, že Vás obdarovaný nepochopí, případně že byste jej mohli nechtěně urazit, měli byste dobře zvážit, jaký potisk na dárek zvolíte. Celkem určitě nejsou na místě vulgární výrazy či obrázky s urážlivým podtónem.

Doporučujeme tedy soustředit se na jemnější formu vtipu, nebo jinak řečeno, laskavý humor. Hlavně v případě, že se jedná o starší lidi a naše nejmladší. Mimo dobře zvoleného textu nebo vhodné fotografie je namístě, abyste před finální objednávkou zkontrolovali barevné provedení a vyhnuli se tak kýčovým odstínům, které by celý dojem z dárku mohli nakonec pokazit.

Pokud stále váháte, nebo potřebujete doladit detaily, rádi Vám s výrobou vtipného narozeninového dárku poradíme.