Oblečte si vtipné tričko aneb 5 dalších osvědčených tipů, jak rozproudit zábavu na svatbě | Blog
13.07.2021
DarčekyOdSrdca
2021-07-13 Oblečte si vtipné tričko aneb 5 dalších osvědčených tipů, jak rozproudit zábavu na svatbě      Délka čtení: 4 min.

Oblečte si vtipné tričko aneb 5 dalších osvědčených tipů, jak rozproudit zábavu na svatbě

Plánujete svatbu a tak trochu se obáváte toho, co trápí téměř všechny budoucí novomanžele? Dostatek jídla, kvalitní drinky a kouzelné místo, to všechno umíte ovlivnit tak, aby pro Vás byla Vaše svatba skutečně nezapomenutelná. Bude na ní však i dobrá nálada? To už je něco, co závisí nejen od Vás, ale hlavně od svatebních hostů

 

Nohy ženícha a nevesty s teniskami

 

Co však můžete udělat je, že vyvinete maximální úsilí a připravíte několik pomůcek a aktivit na to, aby se zábava na svatbě rozproudila. Přinášíme několik skvělých a ověřených tipů, jak na to.

 

Vtipné tričko pro ženicha a nevěstu nebo jiné zábavné oblečení

Nejlepším způsobem, jak prolomit úvodní ledy a ostýchavé pohledy mezi svatebčany, je ukázat, že nedostatkem humoru netrpíte ani Vy sami. Jak?

 

Zábavný nápis na tričku pro novomanžele nebo družičky, který rozesměje i starší generaci

Jednoduše si vystřelte sami ze sebe. Pomůžou Vám originální trička pro páry, která můžete pro tuto příležitost speciálně upravit pomocí potisku. Vtipný nápis s nějakým klišé z manželského života zaručeně rozesměje jak svobodné, tak i ty, kteří žijí v manželském svazku už nějaký ten rok.

Trička s vlastním potiskem můžete zabezpečit i svým družičkám. Hlavně, pokud jste některé pověřili organizačními úlohami během her či aktivit. Všichni tak budou hned vědět, na koho se obrátit v případě, že budou potřebovat pomoc nebo radu, se kterou Vás nebudou chtít zatěžovat. Vy se přece budete skvěle bavit!

 

Dobrou chuť! Nezapomeňte na originální bryndák

Rádi dotahujete věci do úplného detailu? V tom případě myslete i na bryndák pro nevěstu a ženicha ve chvíli, kdy se budou navzájem krmit podle dávné tradice. Bryndák se jménem nebo datem svatby Vám tak zůstane na památku do konce života. A těm, kteří se budou dobře bavit, až se Vám bude Vaše drahá polovička pokoušet nabrat polévku vidličkou, připravíte doslove nezapomenutelný pohled.

 

Svatební hry, které pobaví a roztancují téměř každého

Chvíle, kdy už všichni nedočkavě očekávají další chod, nebo právě naopak, odfukují po skvělém menu, můžete využít na některé z tradičních, ale i méně známých svatebních her.

 

Ženích s nevestou si dávajú bozk

 

Rozhýbejte svatební hosty s nápadem

Prázdný taneční parket je strašákem každé nevěsty a ženicha. Měli jsme přece jen najít raději DJ než kapelu… Proč nikdo netancuje? Ať už je důvod jakýkoliv, není čas plakat nad rozlitým mlékem. Máme pro Vás tip na hru, se kterou se Vám podaří vytáhnout na parket téměř každého.

 

Svatební hra: Pytel plný překvapení

Jediné, co k ní budete potřebovat, je velký neprůhledný pytel a v něm rekvizity od výmyslu světa.  Sežeňte pár paruk, kousek spodního prádla, dětských hudebních nástrojů, klobouků a čepic. Fantazii se meze nekladou, čím zajímavější budou Vaše rekvizity, tím větší bude zábava.

Hra spočívá v tom, že se účastníci shromáždí na parketu a během toho, jak bude hrát hudba, budou si podávat pytel s rekvizitami. V momentě, kdy se hudba zastaví, musí osoba držící pytel vytáhnout jednu rekvizitu, kterou doplní svůj outfit. Ani se nerozkoukáte a ke spontánní zábavě se začnou přidávat i ti, kteří doposud ohřívali opěradlo svojí židle.

 

Vyplňte hluchá místa smíchem a zábavou

I když se většina novomanželů snaží, aby zábava trvala nonstop, místa, kdy si potřebují svatebčané odpočinout, nastanou tak či tak. A právě tehdy přichází řada na Vás. Ideální aktivitou na vyplnění takových chvil je známý „botový“ kvíz v různých obměnách.

 

Svatební aktivita: Botový kvíz

Do středu tanečního parketu, případně na místo, kam všichni hosté uvidí, postavte dvě stoličky. Ty by se měly dotýkat opěradlem, aby na sebe ženich a nevěsta navzájem neviděli. K této hře je potřebné mít už předem připraveno několik otázek, na které existují jen dvě možné odpovědi – on nebo ona (ideálně, když je připraví někdo, kdo oba dva dobře pozná). Po přečtení otázky odpovídají novomanželé tak, že každý z nich zdvihne buď botu nevěsty, nebo ženicha. Podle toho, která odpověď (on nebo ona) se mu hodí. Shodnou se? Připravte se na skutečně vtipné momenty.

 

Novinky, které kráčejí s dobou. Zapojte sociální sítě

Ať už plánujete svatbu tradiční, se všemi zvyklostmi, které k ní vždy patřily, nebo si Vás získalo spíše moderní provedení svatby, určitě nezapomeňte na nejnovější trendy svatební zábavy. Ty patří k must-have svatebním aktivitám.

 

Fotokoutek a vtipné rekvizity

Fotograf jednoduše nemůže být všude.  Chcete mít na svatbu originální vzpomínky? V tom případě se přichystejte nejlépe, jak umíte. Pomůže Vám k tomu fotokoutek s vtipnými rekvizitami a nápisy. Každý chce přece fotku s nevěstou. Pokud je navíc vousatá nebo drží v ruce nápis s vtipnou poznámkou na svoje konto, je to o to lákavější.

Fotokoutky jsou absolutním trendem, díky kterému si uchováte vzpomínky na svatbu o třídu vtipnější, že jste možná předpokládali. Navíc se na nich pobavíte i přímo během svatby. Pozor! Jsou prudce nakažlivé. S vtipnými brýlemi se chtějí vyfotit i ti největší frfloši na svatbě.

 

Vaše svatba jako událost na Facebooku? Proč ne!

Pokud Vás v tomto momentu jako první napadlo, že si chcete svoje soukromí hlídat, nemějte strach. Jediné co potřebujete, je vytvořit událost na Facebooku, kterou pošlete jako pozvánku jen těm, které si sami vyberete. A věřte, že už za pár minut po vyhlášení této aktivity bude každý nadšený svatební host, kterému na stole odpočívá telefon. K této interaktivní hře na sociální síti musíte vytvořit zadání. Může znít například následovně:

Nápad na svatební hru na Facebooku – zahrajte si na paparazzi

Komu se prvnímu podaří vyfotit a sdílet následující momentky ze svatby?

  1. nevěsta jí svatební menu

  2. ženich si připíjí s někým ze svatebních hostů

  3. maminka nevěsty na tanečním parketu

  4. líbající se pár

  5. svatební uprchlíci (ti, kteří věčně postávají mimo hlavního proudu zábavy)

 

Ten, kdo jako první přidá všechny tyto fotky s přesným zadáním, vyhrává. Nakonec však uvidíte, že vyhrajete všichni, protože se na těchto fotkách skvěle zabavíte a zůstane Vám památka na chvíle, které by se fotografovi nikdy nepovedlo zachytit. A navíc, formou chytlavé zábavy.

 

Fotenie mladomanželov s mobilom

 

Vybrali jste si některý z našich tipů na svatební aktivity? Nebo jste načerpali inspiraci? Věříme, že všechny výše zmíněné nápady rozproudí zábavu na Vaší svatbě tak, že na ni zůstanou skvělé vzpomínky nejen Vám, ale i všem zúčastněným. Tak hurá na přípravy.

 

Chci objednat trička pro nevěstu a ženicha