Nezapomenutelná svatba. Jak na ni? | Blog
29.06.2021
DarčekyOdSrdca
2021-06-29 Nezapomenutelná svatba. Jak na ni?      Délka čtení: 3 min.

Nezapomenutelná svatba. Jak na ni?

Svatby vždy byly a budou. Okázalé i tradiční, moderní i stresující, a dokonce i nezapomenutelné. Přesně taková by měla bát pro Vás i ta Vaše.

Jak však docílit, aby na ni dlouho vzpomínali i všichni svatebčané, kteří prožijí Váš velký dem spolu s Vámi?

Nevesta a ženích pritúlení sa za stolom

Plánování detailů – klíč k svatbě, jakou jste si představovali

Svatební kolotoč nezačíná v den svatby, kdy nevěsta ráno splašeně poběhuje po domě a zjišťuje, jestli počasí skutečně vyjde dle předpovědi. Nebo jestli včera dorazily slíbené domácí koláče… O tom, že u svatby je potřeba důkladně plánovat i ty nejmenší detaily, Vám poví většina z těch, kteří ji již mají za sebou.

Ptáte se proč? Odpověď je jednoduchá. Přece abyste si potom během svatebního obřadu a hostiny mohli dokonale užít všechny ty spontánní momenty, které Vás čekají.

Delegujte předsvatební zvony a shony

Je pravdou, že je dnes možné spoustu detailů svěřit do rukou profesionálů, kteří se ve svatebním byznysu orientují jako doma.

Pokud nechcete všechno řešit ve vlastní režii a rády se vyhnete i sebemenším selháním, vsaďte na pomoc svatebního plánovače či koordinátora. Spolehlivě Vás provede důležitým výběrem svatebního prostoru, výzdobou, svatebním menu a dokonce i programem.

Nevesta na motorke, ženích jej podáva kvety

Právě on je tou správnou spojkou pro kontakt s dalšími lidmi, kteří Vám pomůžou naplánovat svatbu přesně podle Vašich snů. Vtipný animátor s originálním programem, DJ se skvělými referencemi, ale i doplňkový program a trendy aranžmá jsou věci, na které má koordinátor své šikovné skřítky.

Není to jen o svatebním dni

Pokud si k plánování samotné svatby přizvete profesionála, vy se v předsvatebním shonu můžete klidně věnovat příjemnějším záležitostem. No schválně… Rozlučku se svobodou už jste se svými přáteli absolvovali?

Pokud byste se rádi vyhnuli tradičním striptýzovým rituálům, máme pro Vás tip jako alternativu. Společná rozlučka se svobodou se dnes považuje za velmi trendy a zároveň praktické řešení. Mnohé páry si pochvalují, že tak můžou své poslední chvíle svobody strávit v kruhu přátel společně. Například i v nápaditých zamilovaných tričkách s vlastním motivem, které Vám následně zůstanou na památku.

Nezapomínejte na radost a zábavu

Přesně o tom svatba přece je!

Nezáleží na tom, jestli jste od malička snili po tradiční velké svatbě, zamilovaném pohledu svého nastávajícího v momentu, kdy Vás spatří, nebo okázalém dobovém voze tahaném bílými koňmi. Možná Vás na poslední chvíli zlákají právě trendy v podobě vesnické svatby, minimalistické luční výzdoby nebo volánky se srdíčky. A možná bude Vaše svatba tematická. Hlavně, pokud si berete nadšeného motorkáře, kamionistu nebo hasiče.

Podstatné je, abyste nezapomněli, že Vám Váš velký den „D“ má přinést hlavně radost.

svadobčania za stolom vyhadzujúci konfety

Nechte se unést (možná i doslova) a konečně vydechněte ve chvíli, kdy Vás bude Vaše polovička krmit polévkou pomocí vidličky a vše tak skončí tak či tak zpět v talíři a všude okolo.

A pokud Vám udělají radost právě detaily, označkujte svoji svatbu svatebním logem z Vašich iniciál, SPZ se jmény nebo vtipnou kravatou s nápisem, díky kterému bude jasné, že má Vaše polovička dny svobody už sečtené.

Ať už jsou trendy jakékoliv, stále platí, že každý z nás má jiný vkus. A to, co dělá svatbu nezapomenutelnou v očích svatebčanů, je právě atmosféra, kterou se Vám podaří vytvořit. Tak směle do toho! Hlavně, ať jsou ženich a nevěsta naladění na společné radostné vlně.

Chci originální SPZ se jmény