Organizujete rozlučku se svobodou? S těmito dárky zabodujete | Blog
15.06.2021
DarčekyOdSrdca
2021-06-15 Organizujete rozlučku se svobodou? S těmito dárky zabodujete      Délka čtení: 2 min.

Organizujete rozlučku se svobodou? S těmito dárky zabodujete

Pokud patříte mezi kamarády nebo rodinné příslušníky budoucích novomanželů, určitě se potrápíte při organizovaní svatby. K ní patří v neposlední řadě i rozlučka se svobodou. Jak zpestřit takovou událost tak, aby si ji každý zapamatoval a odnesl si z něj i vtipný dárek?

Organizujete rozlučku se svobodou? S těmito dárky zabodujete

Zábavné čelenky, konfety, balony a společenské hry už vyšly z módy. Co tak zkusit něco originálnějšího? Prohlédněme si pár tipů, jak zpestřit rozlučku se svobodou.

 

Kravata s fotografií

Není tajemstvím, že páni považují za nejlepší zábavu partičku pokru  u kvalitního koňaku a cigary. Co tak překvapit kamarády a na rozlučku se svobodou přichystat originální ubrus pro hráče pokru se jmenovkami? Samozřejmostí by byl i povinný „dresscode“: oblek a kravata. A to ne ledajaká. Každý by měl připravenou tu svoji s vtipnou fotografií ženicha.

Klobúk s nápisom Make room for the groom

 

Mikiny s potiskem

Proč se se svobodou nerozloučit cestováním? Vždyť pro spoustu z nás právě tato činnost znamená svobodu. Když už budete daleko od domova, nebojte se odvázat a oblečte na sebe mikiny s obrázky nevěsty a ženicha. K tomu přidejte kšiltovky se jmény budoucích novomanželů a už budete jasní. S takovými jedinečnými „outfity“ nebude nikdo pochybovat o kvalitě Vaší zábavy.

Mikina s vlastnou potlačou

 

Zábavné karty

Rozlučka se svobodou strávená na chalupě s přáteli, je velice populární volbou. Jak však zpestřit víkendové vysedávání u grilu, spojené s popíjením piva? Karty s fotografiemi partie určitě pobaví a místy navodí i nostalgickou atmosféru. Při výběru fotek zkuste pohledat starší kousky, které vystihují ženichovu nebo nevěstinu osobnost, trefné momentky z mladosti, nebo zachycený okamžik vzácné události.

 

Hracie karty s vlastnou potlačou

 

Trička s popisem

Tým ženich. Tým nevěsta. Kdo vyhraje souboj před svatbou? Trička s vlastním potiskem a vtipnými ikonkami ženicha a nevěsty by byla ideálním módním doplňkem dynamické hry. Pokud preferujete trička s nápisy, určitě se Vám zalíbí některé jako: „Make room for the groom“, „Game over“, „Buy me a beer, the end is near“, „Ženich, soukromý majetek nevěsty“ či „Poslední noc svobody“.

Budoucího ženicha či nevěstu by určitě potěšilo, když by si každý zúčastněný z rozlučky odnesl malou pozornost. Co tak připravit identifikační štítky na klíče se jmény novomanželů, datem rozlučky se svobodou a také s datem svatby?

Identifikačné štítky s vlastným textom

 

Bytová dekorace

Pokud ženich nepatří ke sportovním nadšencům a přednost dává spíše počítačovým hrám nebo hracím konzolím, zkuste mu zorganizovat rozlučku v podobném duchu. Prostoru pro zábavné doplňky je spousta. Pokud se bude rozlučka konat v bytě, za úvahu stojí polštářky s potiskem, hrnečky s trefným citátem nebo popisy pro každého z partie.

Vankúše s vlastnou potlačou

Vytvořte si mikinu s vlastním potiskem