Hledáte univerzální vánoční dárek? Přinášíme tipy na dárky, které potěší každého | Blog
02.11.2022
DarčekyOdSrdca
2022-11-02 Hledáte univerzální vánoční dárek? Přinášíme tipy na dárky, které potěší každého      Délka čtení: 3 min.

Hledáte univerzální vánoční dárek? Přinášíme tipy na dárky, které potěší každého

Každý z nás už v životě zažil ten moment, kdy vymyslet Vánoční dárek nebylo vůbec jednoduché. Ne vždy totiž poznáme vkus obdarovaného, jeho oblíbenou vůni nebo knižní žánr, který má nejraději. Pokud jste právě v podobné situaci a hledáte univerzální vánoční dárek, čtěte dál. Dobrá zpráva na začátek zní – dárek, který může potěšit každého, skutečně existuje.

V článku Vám poradíme nejen skvělé tipy, ale i to, jak ho můžete vytvořit.

žena s dárkem u vánočního stromečku

Nápady na vánoční dárek pro partnera, tchýni, kamarádku či kolegy, se kterým zaručeně zabodujete

Jsou lidé, pro které máte výběr vánočních dárečků vyřešen okamžitě. Potom ti, u kterých přemýšlíte, co by bylo vhodnější. A nakonec ti, u kterých nemáte dárky na Vánoce do teď vymyšlené a ani Vás žádný nenapadá. Nic však není ztraceno. Ještě stále máte možnost najít skvělý dárek pro každého, kdo se na Vašem seznamu vánočních dárků tento rok ocitl.

 

Vybrat ten správný dárek není tak složité. Polštářek s vlastním potiskem se bude vyjímat na gauči i v dětském pokoji

Často se stává, že výběru toho správného vánočního dárečku věnujeme až příliš mnoho námahy. Když už skutečně nevíme, jak blízkou osobu potěšit, přichází ten správný čas na takzvané univerzální dárky.

V jejich případě je najdůležitější to, jakého pohlaví dotyčná osoba je, a když navíc poznáme i její záliby, máme napůl vyhráno.

Zástěra s potiskem potěší každou hospodyňku, zkušenou tchýni i nadšenou kamarádku, která s vařením teprve začíná

Je skutečně jen málo žen, které v kuchyni netráví nějaký ten čas. Ať už je to babička, která ráda peče svojí rodince tradiční buchty, nebo sestra, kterou úplně nadchlo zdravé vaření, obě se originální zástěře s potiskem potěší stejně. Kromě toho, že jde o praktický dárek, můžete vtipným nápisem nebo zajímavou fotkou z rodinného archivu vytvořit personalizovanou zástěru, kterou nenajdou v regálech žádného obchodu.

mladá žena s maminkou v kuchyňských zástěrách

Hledáte dárek pro toho, komu není svět okolo nás ukradnutý? Plátěnná taška s potiskem potěší jak uvědomělého mileniála, tak i Vaši praktickou babičku

Ekologie se konečně dostává do popředí našich každodenních činností. A dokonce, je trendy. Mladí lidé separují, organizují výzvy na sběr odpadků v přírodě a snaží se ze svého života vytěsnit jednorázové plastové předměty. Plátěnná taška s potiskem je skvělým vánočním dárkem pro všechny generace. Jako praktického pomocníka ji ocení i Vaši prarodiče, kteří hodnoty bezodpadové ideologie praktizují většinou nevědomky.

Najít vánoční dárek pro šéfa či kolegy nemusí být trápením. S originální kravatou zaručeně pracovní vztahy nenarušíte

Zasáhl Vás vánoční duch i v práci? Řešit během všech vánočních úloch ještě i dárek pro kolegy, to dá někdy skutečně zabrat. Hlavně, když se jedná o osobu mužského pohlaví. Kravata s potiskem je však přesně tím dárkem, který žádného chlapa neurazí. Právě naopak. Popřemýšlejte spolu s kolegy nad vtipným nápisem na kravatu pro šéfa nebo vychytralého kolegu a o zábavu pod firemní jedličkou máte postaráno.

Poslední záchranné lano v moři vánočních dárečků Vám hodí hrneček s vlastním potiskem. Dokonce i pár dní před Vánocemi

No, a nakonec je tu tip na univerzální vánoční dárek, který vykouzlí úsměr každému partnerovi, rozehřeje srdce rodičů i prarodičů a dokonce ho oblibují i děti. Uznejte, kdo by ohrnul nos nad hrnečkem? Navíc takovým, na ktorém se vyjímají slova lásky, vtipný výrok nebo povzbudivé motto. Dětská verze hrnečku s vlastním potiskem je skvělým doplňkem nebo právě posledním kouskem, který fanouškovi pohádkových bytostí a hrdinů s nadpřirozenými schopnostmi chyběl.

Tento dárek navíc stihnete vyřešit i z pohodlí domova. Jak na to?

 

Vyrobte originální vánoční dárek za pár minut bez toho, abyste museli vstát od počítače

Pokud jste si do teď mysleli, že originální, a hlavně vlastnoručně navrhnutý dárek, znamená automaticky několik hodin práce nebo slepené prsty i na nohou, rychle Vás vyvedeme z omylu. Vánoční dárek s nápadem můžete mít vytvořený za několik minut bez toho, abyste si zašpinili co i jen malíček.

Stačí si vybrat ten správný předmět (například z výše uvedených tipů) a najít fotku nebo vymyslet nápis, který na něj chcete natisknout. Ostatní zvládnete online z pohodlí Vašeho obýváku nebo pracovny.

vánoční zátiší s dárečkem

NÁŠ TIP NA ZÁVĚR:

Nepodlehněte tento rok předvánočnímu stresu. Tipy na pohodové přípravy na Vánoce najdete na našem blogu v článku, který Vás naladí na tu správnou sváteční vlnu.

Věříme, že se Vám nakonec podaří vymyslet a zrealizovat dárek pro každého z vašeho letošního vánočního seznamu. Možná i díky našim tipům si tak můžete konečně vydechnout a užívat si klidnou vánoční atmosféru. Vždyť nakonec, takový hrneček s vlastním potiskem může být nejen skvělým univerzálním dárkem, ale i originální vánoční dekorací i na stole ve vašem obýváku, nemyslíte?

Chci vytvořit hrneček s vlastním potiskem