FaxCopy rozšířilo rodinku fotoobrazů na plátně | Blog
17.11.2018
DarčekyOdSrdca
2018-11-17 FaxCopy rozšířilo rodinku fotoobrazů na plátně      Délka čtení: 2 min.

FaxCopy rozšířilo rodinku fotoobrazů na plátně

Tisk obrazů na přání zákazníka je službou, která má ve FaxCopy již několikaletou tradici. Fotoobraz je krásná dekorace v podobě vlastní nebo umělecké fotografie, kterou můžete potěšit sebe nebo své blízké.

S novým prémiovým zpracováním si může být každý jistý, že dostane jen to nejlepší. V čem se odlišuje od známé klasiky?

 

Kvalitnější plátno

Začněme tím nejhlavnějším. Plátnem. Na rozdíl od polyesterového plátna použijeme plátno s vyšším podílem přírodních materiálů, konkrétně bavlny. Bavlněné plátno je spolu s lněným nejčastější volbou všech malířů. A vědí proč! Barvy jsou díky tomu sytější a mají delší životnost.

Detail plátna fotoobrazu od FaxCOPY

 

Stop bílé

Místo bílého plátna, které používáme ve variantě Klasik, jsme při návrhu nového prémiového fotoobrazu mysleli i na světelnou propustnost materiálu. Přidaný tmavší odstín zadní části plátna propustí méně světla, čímž zabezpečí, že vaše fotografie vynikne ve svých původních barvách.

 

Pevný dřevěný rám

Své kvalitnější verze se dočkal i dřevěný rám. Od rámu Klasik se odlišuje svojí výškou, díky čemu na stěně pěkně vynikne. Jeho hlavní předností je však pevnější a robustnější konstrukce. Abychom se ujistili, že rám si drží svůj tvar, každý roh jsme posílili pevnými rohovými výztužemi.

Koupit pevnější fotoplátno

pevný dřevěný rám fotoobrazu Premium od FaxCOPY

 

Jemné křivky

My z Dárečků od srdce máme smysl pro detail. Proto má nový prémiový fotoobraz preciznější a čistější způsob zpracování rohů. Bez záhybů, bez překrytí. Jen jemné křivky.

zpracování rohů na fotoobrazu Premium od Dárečkyodsrdce,cz

 

Žádné sponky

Pokud jste již majitelem našeho fotoobrazu Klasik, mohli jste si na jeho hřbetě všimnout, že plátno s vaší fotografií jsme na rám precizně přisponkovali. Ve variantě Prémium jsme však sešívačku odložili na bok a sáhli jsme po moderním způsobu uchycení plátna – lepení pod tlakem. Výsledným efektem je ještě čistější zpracování.

 

Kvalita už od tiskárny

I když je fotoobraz Premium nejmladším přírůstkem do rodiny fotoobrazů, tradiční kvalita našich tiskařských služeb mu nechybí. Tak, jako Klasik, tak i Premium tiskneme výhradně na inkoustových velkoformátových fototiskárnách značky Canon. Kalibrované plotry od Canonu jsou zárukou kvality s vysokým rozlišením.

Detail kvalitního tisku fotoplátna od Dárečkyodsrdce.cz

 

Široký i exkluzivní výběr

Fotoobraz Klasik si můžete objednat v široké škále rozměrů – od 20 x 20 cm do 100 cm x 200 cm, s narůstajícím rozdílem 5 cm. Z důvodu zachování kvality služby Premium, poskytujeme jen vybrané rozměry. Věříme, že vám to poslouží jako zjednodušení při rozhodování o vhodnosti rozměrů.

Pokud však budete i tak potřebovat pomoci, připravili jsme pro vás blog o nejčastějších otázkách a odpovědích. Neváhejte nás též kontaktovat na náš e-mail eshop@faxcopy.cz. Rádi vám pomůžeme i prostřednictvím sociální sítě Facebook na naší stránce Dárečky od srdce.

Koupit fotoobraz premium