Dárek, který nikdy neomrzí? Kalendář z vlastních fotek | Blog
04.05.2021
DarčekyOdSrdca
2021-05-04 Dárek, který nikdy neomrzí? Kalendář z vlastních fotek      Délka čtení: 3 min.

Dárek, který nikdy neomrzí? Kalendář z vlastních fotek

Hledáte univerzální dárek? V tom případě pro Vás máme skvělý tip. Ať už je leden, březen nebo teplý červenec, kalendář z vlastních fotek je řešením, které potěší skutečně každého.

Jaké fotky použít, jak si kalendář vytvořit a jak dlouho to trvá, než jej budete mít hotový ve vlastních rukách? Přečtěte si, jak jednoduše můžete tento všestranný dárek pro své blízké, přátele nebo klidně i sami pro sebe, vytvořit a objednat i Vy.

žena za stolom, na ktorom má diár a kalendár

Nemusíte se dívat na nezáživné obrázky. Prozkoumejte fotobanky nebo si vytvořte kalendář z vlastních fotek

Koupě kalendáře je většinou záležitostí, kterou řešíme na konci roku. Navíc se personalizovaný kalendář z vlastních fotek těší velké oblibě jako vánoční dárek. Pravdou však je, že jej můžete vytvořit kdykoliv během roku. Dvanáct měsíců nebo 52 týdnů nemusí začínat vždy lednem. Tak může kalendář jako originální dárek vykouzlit úsměv na tváři dědečkovi v dubnu či kolegyni v září. Vlastně komukoliv a kdykoliv. Stačí, když vyberete ty správné fotografie.

 

Jaké fotky na kalendář vybrat pro rodinu a kamarády?

Jedním z nejlepších zdrojů, ze kterých můžete fotografie na kalendář čerpat, je Váš počítač nebo smartphone. Právě tam se většinou ukrývají ty nejkrásnější vzpomínky, které dělají z kalendáře jeden z nejvyhledávanějších vánočních dárků.

Nezapomenutelné záběry z vysněné dovolené, kouzelné prázdniny u starých rodičů, rodinné oslavy nebo klidně i krásné momentky ze všedních dnů, dokáží vdechnout krásnou emoci každému členovi rodiny, pro kterého kalendář z vlastních fotek vytváříte.

Kalendář z vlastních fotek

Nemusíte se však omezovat jen na své blízké a přátele. Vtipné záběry z teambuildingu, firemní sportovní hry nebo den pro zaměstnance, jsou skvělou příležitostí, kde načerpat materiál na kalendář pro kolegu nebo šéfa k jeho kulatým narozeninám.

 

Pokud nemáte dostatek vlastních fotografií, kalendář můžete vyskládat i ze záběrů z fotobanky

Na úvod skvělá informace. Na internetu dnes najdete množství obrázků, fotek nebo grafik, které můžete použít. A to dokonce zdarma. Ve fotobance zadáte téma, které Vás zajímá a v případě, že najdete vyhovující záběr, vyberete si potřebnou velikost a v průběhu pár sekund můžete obrázek vložit do šablony kalendáře.

Všechno je, samozřejmě, v souladu s autorskými právy, jelikož záběry a obrázky spadají pod licenci Creative Commons Zero nebo Public Domain. Na vytvoření kalendáře, který bude vystavený v kuchyni, obýváku nebo v kanceláři je můžete svobodně použít. Oblíbeným zdrojem na fotky je například Pixabay, Pexels, Unsplach nebo aplikace Zoommy s více než 200 000 inspirativními obrázky.

 

Tipy a návod, jak si vyrobit kalendář z vlastních fotek

Základ je poznat blíže osobu, pro kterou kalendář vyrábíme. V případě rodinných příslušníků, přátel a blízkých je to samozřejmá věc. Avšak i kalendář pro kolegyni nebo nadřízeného zvládnete levou zadní, pokud poznáte aspoň jeho záliby nebo oblíbené interprety či cestovatelské sny. Dostat se k jejich soukromému archivu fotografií může být přece jen o něco těžší a hlavně ne velmi vhodné. Právě v tomto momentu jsou fotobanky ideálním zdrojem, odkud můžete snímky čerpat.

To, jaký kalendář vybrat, jak se spolehnout na fotky s příběhem a nakonec i to, jak si pohrát s barvami najdete v našem článku s tipy, jak si vytvořit jedinečný fotokalendář.

 

editor na objednávku kalendáře

 

Samotnou objednávku personalizovaného kalendáře zvládnete lehce pomocí přehledného a intuitivního online editoru ve čtyřech krocích. Na úvod si zvolíte typ kalendáře, šablonu se jmény, beze jmen a také základní nastavení, které určí vzhled a formát kalendáře. V dalším kroku se můžete vyhrát s fotografiemi a přidat vlastní text, poznámky, označit jména, přidat veselé piktogramy či ikonky. Po té dokončíte objednávku a můžete se již těšit na kalendář, který u Vás bude už za pár dní.

Pokud si však na vytvoření kalendáře s vlastními fotkami netroufáte, nevěšte hlavu. Naši šikovní grafici Vám rádi pomůžou, stačí nás kontaktovat a my Vám při výrobě jakéhokoliv dárečku od srdce rádi podáme pomocnou ruku.

 

Vytvořit kalendář z vlastních fotek