Dárečky pro kreativce, se kterými nikdy nešlápnete vedle | Blog
06.07.2021
DarčekyOdSrdca
2021-07-06 Dárečky pro kreativce, se kterými nikdy nešlápnete vedle      Délka čtení: 2 min.

Dárečky pro kreativce, se kterými nikdy nešlápnete vedle

Někteří nosí hlavu v textech a nápadech, jiní zase vyrábějí hand-made věci do druhé hodiny ráno. Žít s kreativcem není snadné. A vymyslet mu dárek stojí více námahy, než by se mohlo zdát.

zápisníky

Tvořivost nebyla nikomu u narození odepřena, akorát někteří z nás ji mají výraznější, než jiní. Neustále něco tvoří, píšou knihy, vyhledávají DIY návody nebo malují krajinky. Lidé se zvýšeným citem k estetice a umění se nejednou zaměstnají v reklamních agenturách, ve školkách nebo jako architekti či grafici.

Pokud máte takového člověka v okolí a chcete mu dát dárek, jistě si nad ním lámete hlavu. Víte, že klišé a otřepané věci mu nic neřeknou. Uspět s tuctovou knihou se ani nepokoušíte.

My jsme však přišli na to, co všechny tyto lidi spojuje. A tak Vám přinášíme 3 tipy na dárky, se kterými zabodujete a uděláte radost.

1.  Tričko s potiskem, který si můžou vymalovat

Vycházíme z předpokladu, že se kreativci někdy potřebují od nápadů odreagovat, mohlo by se jim tedy líbit tričko s omalovánkou. Omalovánky se těší velké oblibě u mnohých dospělých, a to nejen v klasické papírové podobě. Aspoň na chvíli je vytrhnou z pracovního života, a proto jsou skvělou formou oddychu. Vyberte si velikost, střih, potisk a o ostatní se postaráme my.

2. Šikovný zápisník s fotkou na přední straně

Tvořiví lidé mívají po ruce často zápisník. Co když je napadne přelomový nápad a nebudou si ho moci někam zapsat? Tento fakt Vám přináší eso v rukávu. Zápisníkem nikdy nic nezkazíte, jen si dejte pozor na to, aby nebyl kýčový, či naopak příliš obyčejný.

3. Tisíckrát darované po novém

Do stereotypního dne vnesou pohodu hravé ponožky. Oblíbenými se staly například pestrobarevné Fusakle nebo Happy Socks. Pěkně vypadají i ponožky, které se hovorově nazývají „ťapky“.  Jelikož je výběr různorodý, určitě se Vám podaří najít takové, které sednou vkusu obdarovaného.

Farebné pásikavé ponožky

Co tedy kreativce spojuje?

Tvořiví lidé jsou svobodnější v myšlení a nápadech. Tyto nápady si však musí někde zapsat, aby nepřišli o svoje skvosty. Pokud se jim rozhodnete darovat zápisník, ponožky či hrneček, tak určitě v co nejzajímavějším provedení (například s potiskem).

Mezi našimi produkty, nebo i mezi články na blogu, najdete spoustu inspirací na krásné dárečky s potiskem. Přejeme hodně štěstí při výběru. :)

 

Chci si prohlédnout dárečky