Ano, ženy je třeba milovat… 3 skvělé nápady, jak na MDŽ vykouzlit úsměv ženě, které si vážíte | Blog
02.03.2021
DarčekyOdSrdca
2021-03-02 Ano, ženy je třeba milovat… 3 skvělé nápady, jak na MDŽ vykouzlit úsměv ženě, které si vážíte      Délka čtení: 3 min.

Ano, ženy je třeba milovat… 3 skvělé nápady, jak na MDŽ vykouzlit úsměv ženě, které si vážíte

8. březen je každoročně dnem, který patří ženám. Možná si řeknete, že okázalé masové akce, na kterých každá dáma dostala pověstný karafiát, jsou už jen symbolem minulého režimu. Ten už je sice pryč, ale důvod, proč ženám projevit úctu, lásku a vděk, není přece závislý od politiků a trendů.

Pokud máte i vy po svém boku manželku, partnerku, mámu, babičku, dceru či kamarádku, které byste rádi vykouzlili úsměv na tváři, neváhejte. Právě MDŽ je skvělou příležitostí, kdy to udělat. Přinášíme Vám tři unikátní nápady, které jim rozhodně zlepší náladu a potěší jejich srdce.

mladá žena s darčekom v ruke

 

Jak potěšit na MDŽ partnerku, mámu, dceru či jinou ženu ve Vašem okolí? Darujte zážitek, společně strávený čas, nebo roztopte srdce třeba i ledové královně

Láska k ženám nemusí být zákonitě ta, která mužům zamotá hlavu a podlamuje kolena. Mezinárodní den žen je tu pro všechny osoby něžnějšího pohlaví v našem okolí. Dává možnost projevit úctu a lásku k sestře, kamarádce nebo babičce.

Jak?

 

Vybírejte květy a dárky k MDŽ, ze kterých je cítit pozornost

Obchody a květinářství již tradičně plní začátkem března regály s drobnými pozornostmi a kyticemi s tematikou MDŽ. Chcete se vyhnout tuctové bonboniéře nebo růži? I když platí, že by vybrané dámě vykouzlili úsměv na rtech, je tu i druhá možnost. Dodejte dárečku ke dni žen kouzlo pomocí originálního nápadu a pozornosti. Pokud ji ženě projevujete dostatečně, určitě poznáte drobnosti, na kterých si dává záležet, nebo pochoutky, které nikdy neodmítne.

Skvělým příkladem je oblíbená šálka čaje. Dopřejte ji svojí mamince, přítelkyni nebo kolegyni tak trochu netradičně. Čaj s osobním věnováním či dokonce fotkou tak můžete obléct do originálního obalu a doplnit její rituál unikátním hrnečkem s potiskem, na kterém se můžete doslova vybláznit. Vtipný citát, milé věnování nebo fotka, která zachytává významný moment, je zároveň milým projevem, že Vám na ní záleží.

mladá žena so šálkou v ruke

 

Zažijte spolu něco netradičního. Místo dárečku vsaďte na zážitek, který nezapomeňte zvěčnit

Každá žena má nějaký sen. Možná to nemusí být vždy let balonem nebo skok padákem. Dala by se přesvědčit na simulaci létání nebo výlet spojený s ubytováním v korunách stromů? Pokud neradi riskujete a nejste si jistí, jak překvapení dopadne, klidně vyzkoušejte méně adrenalinové zážitkové dárky.

Dnes už najdete téměř v každém větším městě možnosti odreagovat se a pokořit escape room nebo se zbavit stresu na sportovní střelnici. Skvělou možností, jak zároveň darovat dárek k MDŽ více ženám z Vašeho okolí, je například paintball.

Jako tečku na závěr doporučujeme dokumentaci z celého dne shrnout v originální fotoknize. Kromě skvělého pocitu ze zážitku tak získáte památku na celý život.

 

Společně strávený čas je to nejdražší, co můžete darovat. Babinec na MDŽ je nápad za všechny drobné

Ženy mají svoje kruhy. Během života mají okolo sebe několik jiných žen, kterých si váží, obdivují je, nebo s nimi jednoduše tráví rády čas. Ideálním dárkem k MDŽ teda není něco, co zvadne nebo zmizne ze stolu za pár minut… Dámská jízda na mezinárodní den žen je jednoduše balzám pro duši.

žena na masáži v spa

 

Klidně ji povyšte na malé spa. Babinec v podobě domácí kosmetické poradny, společné pečení nebo posezení s kamarádkami při skleničce oblíbeného vína se stane očekávaným každoročním rituálem. Fotky z tohoto výjimečného dne můžete později každé účastnici odevzdat na speciálním USB klíči, který si můžete nechat potisknout, nebo nechat vygravírovat, podle svého vkusu.

Ano, skutečně platí, že ženu je potřeba milovat. Lásku k manželce, dcerce, babičce, mámě či kamarádskou náklonost můžete projevit různým způsobem. Mezinárodní den žen je však skvělou příležitostí, jak uspořádat nezapomenutelnou dámskou jízdu, strávit den s netradičním zážitkem, nebo darovat vytouženou chvilku relaxu. Například v podobě originálního čaje s věnováním a hrnečku s potiskem, který vyjádří Vaši lásku či úctu vždy, když si vyvolená dáma dopřeje šálek oblíbeného nápoje.