5 valentýnských her, které Vás chytí za srdce | Blog
08.02.2022
DarčekyOdSrdca
2022-02-08 5 valentýnských her, které Vás chytí za srdce      Délka čtení: 3 min.

5 valentýnských her, které Vás chytí za srdce

Plánujete na svátek zamilovaných něco extra? V tom případě jsou valentýnské hry skvělým doplňkem, jak strávit se svým partnerem chvíle zábavy, vzájemného poznání, romantiky a nakonec možná i lechtivých momentů. Vyberte si z našich tipů, které Váš společný večer vyplní tak trochu netradičně, ale o to zajímavěji. Zahrajete si?

zamilovaný pár se líbá v kuchyni

Klasika v novém šatu. Vsaďte na valentýnské hry, které důvěrně znáte

Existuje množství her, možná ještě z Vaší mladosti, které se dají jednoduše upravit tak, aby dodaly romantickému večeru ve dvojici „šťávu“. Skvělým příkladem je pexeso z vlastních fotografií. Jsme si jistí, že pravidla pozná každý. To, co je však originální, jsou právě momentky z Vašeho společného života, kterými můžete klasické pexeso povznést na úplně jinou úroveň. Zavzpomínejte si na společné dovolené, místa, kde jste se setkávali, svatbu či narození Vašich dětí, u každého otočení malé kartičky. Hra se tak docela určitě prodluží, ale garantujeme, že o příjemné chvíle plné milých a možná i romantických vzpomínek.

 

Komunikační valentýnské hry prověří, jak dobře se vzájemně poznáte

Možná jste je už zahlédli v regálech obchodů a možná jste se u nich i zastavili s tím, že si je někdy obstaráte. A věřte, že by to byla skutečně dobrá volba. Komunikační hry, jako například Hlubina, Hra o manželství, Poznej partnera a jim podobné, dokáží vnést do vztahu skutečně nové podněty. Jsou skvělým pomocníkem pro páry, které se teprve vzájemně poznávají. Na druhé straně však dokáží odhalit i tajná zákoutí a skryté myšlenky dlouholetých partnerů, kteří si myslí, že jeden o druhém už vědí skutečně všechno. Pokud budete doopravdy upřímní, garantujeme Vám, že svoji polovičku můžete najednou zahlédnout v trochu jiném šatu a možná odhalit i ty záhadné otázky typu „po čem ženy touží“.

 

Zahrajte si valentýnské hry i bez herního plánu

Tento tip bude zase jednou tak trochu z netradičního soudku. Pokud si chcete hrát, ale nemáte v záloze žádnou ze vzpomínaných her, není nic ztraceno. Zavzpomínejte si na klasické hry, které byly hitem každého lyžařského výcviku nebo chaty. Hra na pravdu a úkol přece nikdy nevyjde z módy. Pokud se k tomu přidá fakt, že k ní potřebujete jen jeden druhého, výběr hry na Valentýna je ve spoustě případů jasný. Připomeneme Vám pravidla? Navzájem si na střídačku pokládejte otázku pravda nebo úkol. Pokud si spoluhráč vybere první možnost, musí na otázku, kterou mu položíte, odpovědět pravdivě. V případě, že odmítne, uložíte mu trest. Pokud se rozhodne pro druhou možnost – úkol, vymyslíte mu nějakou úlohu, kterou bude muset splnit. Už se Vám v hlavě objevují různá zadání pro Vašeho partnera? Směle si je zaznačte. Pokud se rozhodnete pro tuto mírně přizpůsobenou valentýnskou hru, můžete je proměnit na realitu.

pár hraje deskovou hru

Až přijde vhodný čas na lechtivé hry…

….sáhněte po nějaké ze široké nabídky her pro páry. Příkladem jsou hry s nápaditým názvem, jako například Nevinné hrátky nebo Nikdy neříkej nikdy. Tento typ her Vám nabídne možnost, jak se s partnerem odreagovat od rušných dnů v práci nebo se odvážit na otázky či úlohy, které jste doposud nechávali jen v těch nejtajnějších zákoutích své mysli. Mnohé úlohy z těchto her jsou navíc jemnou předehrou před vzájemnými něžnostmi, příjemných vyvrcholením valentýnského večera s milovanou osobou.

 

Valentýnské hry, které Vám rozproudí krev v žilách

Patříte k aktivnějším párům, které se navíc rády hrají? Ideální volbou, jak si zpestřit večer ve společnosti toho druhého, je například hra Hříšná věž. Střídavě s partnerem ukládejte kostky s úlohami jednu na druhou a postavte co nejvyšší věž. Jednotlivá zadání prověří Vaše znalosti jednoho o druhém a podobně, jako známé Aktivity, prověří Vaše schopnosti v kreslení či pantomimě. A proto, jak jste na tom se znalostmi z Kamasutry? To velice rychle zjistíte v momentu, kdy se věž z kostek zřítí a vy se ocitnete jeden proti druhému v atmosféře nabité všemi těmi splněnými úlohami. A skutečná hra může začít …

Věříme, že jsme Vám vnukli hned několik nápadů, jak strávit příjemný večer ve dvojici díky valentýnským hrám. Nakonec, nikdo netvrdí, že si je nemůžete zahrát i kdykoliv jiny, když dostanete chuť osvěžit si společné chvíle. Například takové pexeso s vlastními fotkami může být zároveň originálním dárkem, kterým u svého partnera zabodujete na plné čáře.

Náš TIP: Více nápadů na originální valentýnské dárky najdete v článku s tipy, které Vaši polovičku zaručeně potěší.

Objednat pexeso s fotkami