5 + 1 tipů, jak se trefit do vánočního dárku pro rodiče | Blog
14.12.2021
DarčekyOdSrdca
2021-12-14 5 + 1 tipů, jak se trefit do vánočního dárku pro rodiče      Délka čtení: 2 min.

5 + 1 tipů, jak se trefit do vánočního dárku pro rodiče

Už i Vy jste se párkrát zapotili při přemýšlení nad vánočním dárkem pro rodiče? Není jednoduché jim koupit něco, co by se jim líbilo, když „oni skromně nic nepotřebují“. Přinášíme Vám několik tipů, které by mohly fungovat.

1.  Vyčleňte si peněžní strop

U koupi každého dárku se napřed zamyslete, kolik jste za něj ochotni zaplatit. Máte doma tradici, že nad 500 korun si dárky nedáváte? Potom můžete úplně vyloučit nástroje na cvičení, víkendové relaxační pobyty či kvalitní kuchyňské nože. Peníze nejsou všechno, ale jsou tím základním bodem, od kterého můžete odrazit svoji strategii.

2. Dohromady nebo zvlášť?

Po finančním limitu je důležitým faktorem to, jestli chcete každému kupovat dárek zvlášť, nebo je skloubíte dohromady. Co tak pohledat něco praktické do kuchyně – nože, příbory, sadu sklenic, tlakový hrnec? Do obýváku by se jim zase mohl hodit pěkný obraz. Pokud mají rodiče rádi kulturu a nelezou si na nervy, soustřeďte se na aktivity jako divadlo, masáž, či relaxační pobyt.

3. Poslouchejte jeNačúvajúca žena

Jistě, asi přibližně tušíte, že máma ráda lenoší a čte knihy. Táta je zase aktivní, pracuje na zahradě a miluje sladké.

Trefit se do něčeho, co nezapadne prachem, není lehké. Poslouchejte, o čem často hovoří. Pokud otec už rok mluví o potřebě běžícího pásu, ale z nějakého důvodu si ho ještě nekoupil, nápad máte v hrsti. Pokud máma ráda čte, začněte si s ní povídat na téma knih a pozorně ji poslouchejte. Nebo se poraďte s její dobrou kamarádkou, která bude vědět, jaký druh knihy by ji potěšil.

4. Celá rodina

Proč nevyužít Vánoce jako možnost být se svými blízkými víc? Zorganizujte rodinný výlet, například do wellness, kde si oddechnou nejen Vaši rodiče, ale i Vy a Vaši sourozenci. Příjemné zážitky s rodinou se Vám z paměti nikdy nevymaží.

Fotoobraz na plátne, Darčekyodsrdca.sk5. Umění – fotoobrazy

Výtvarné umění nepředstavují jen obrazy světoznámých malířů, ale je to všechno, kde najdete barvy, kompozice, motivy.

Pokud si nejste jistí jejich zájmem o klasické umění, vytvořte jim obraz na naší stránce. Či už chcete obraz s rozměrem 20 x 20 cm nebo 80 x 100 cm, to už je na Vás. Potřebujete mít fotku, kterou je na něm možné použít. Můžete si zvolit okraje plátna, nebo si můžete obraz dát zabalit do dárkového obalu. Naše fotoobrazy na stěně pěkně vyniknou v jakékoliv místnosti, a to proto, že tvůrcem celého obrazu jste Vy sami. Při objednávání by Vás mohly zajímat další otázky, které řeší naši zákazníci.

6. Darujte z lásky

Neříká se to jen tak, když darujete dárek z lásky, nezáleží na tom, či bude malý, velký, praktický, nebo nepraktický. Ať už rodičům vyberete výlet do hor, nebo fotoobraz s vlastním motivem, darujte jim ho s láskou. Víc už nebude potřeba. 

Chci si prohlédnout všechny fotodárečky