4 kroky jak si zamilovat Valentýn. I když ho zrovna nemusíte | Blog
08.02.2021
DarčekyOdSrdca
2021-02-08 4 kroky jak si zamilovat Valentýn. I když ho zrovna nemusíte      Délka čtení: 3 min.

4 kroky jak si zamilovat Valentýn. I když ho zrovna nemusíte

Už se nemůžete dočkat, kdy se únor pomalu přehoupne do druhé poloviny? Pochmurnou zimní náladu můžeme konečně nahradit pozitivními vibracemi. A co je pozitivnější, než láska?

Čtrnáctý únor – svátek všech zamilovaných, však nechytá za srdce každého. Pokud jste do teď Valentýn ignorovali, nebo dokonce tento svátek nemáte rádi, máme malý návod právě pro Vás. Zamilujte si Valentýn s našimi tipy, které Vás naladí na tu správnou vlnovou délku.

mladá žena so srdiečkami

 

Vyměňte brblání za trochu nadhledu. Vybrat dárek na Valentýna přece nebolí, klidně ho dopřejte i sobě

Na konzumní způsob života, který nám podsouvají obchodní řetězce obvykle již několik dní před svátky, jsme si už zvykli. Pravdou je, že mnohé dokážou skutečně otrávit. Hlavně, pokud na nás rolničky vyskakují už v říjnu a velikonoční zajíci střídají přímo srdíčkovou výzdobu na konci ledna.

Valentýn není vyjímkou. Pokud však všechny ty nádherné kytice, čokoládové dezerty ve tvaru srdce a drobnosti pro potěšení ve Vás vyvolávají negativní emoce, něco zřejmě nebude celkem v pořádku. Jak to změnit?

 

Krok první – zapomeňte na to, co Vám svátek zamilovaných znepříjemňuje

Zlomené srdce, nenaplněná láska, srdíčka nebo averze na červenou či růžovou barvu? Ať už je Váš důvod k nenávisti svátku všech zamilovaných jakýkoliv, každý rok to máte možnost změnit.

Váš aktuální partner přece nemůže za bolestivé vzpomínky z minulosti. A to, že se to všude hemží srdíčky, není důvod, proč si kazit den. V podstatě takový jako každý jiný. Pokud si odmyslíte všechno, z čeho Vám 14. února zvedá každoročně tlak, přijdete na to, že Valentýn není nic jiné, jako možnost strávit příjemné chvíle ve společnosti svého partnera, nebo partnerky. Je to jen o nastavení mysli.

 

Krok druhý – nemusíte plnit americké sny, stačí udělat radost milované osobě

Patříte k těm, kteří donekonečna omílají větu já tě miluji celý rok, ne jen na Valentýna…? Věc se má tak, že i dobří bychom k sobě měli být po celý rok, nejen na Vánoce. I když v tom máte jasno, že nechcete podporovat výmysly z druhé strany oceánu, víte, jak je na tom Váš partner?

Je možné, že také nepotřebuje velké gesta a první hloupost, po které sáhnete v regálu potravin. Ale dárek od srdce je možná něco, co by ho upřímně potěšilo.

 

Nakonec platí, že pokud svoji polovičku milujete, docela určitě Vám záleží na tom, abyste zjistili, jestli by jí večeře ve dvojici přece jen nepřišla jako příjemná volba. Nemyslet chvíli jen na sebe a trošku se obětovat je nakonec také projevem lásky, který ale nedokáže kdokoliv.

mladý muž dáva priateľke valentínsky darček

 

Krok třetí – nemusí to být klišé, udělejte si Valentýn podle sebe

Randíte spolu už nějaký ten pátek nebo už spolu vychováváte děti? V tom případě určitě přesně víte, co má ten druhá rád. Být nápaditý a nedržet se obkoukaných klišé může nakonec dopadnout tak dobře, že si Valentýn zamilujete i Vy.

Společná adrenalinová aktivita, účast na charitativní akci, splnění dávného snu, nebo celodenní nicnedělání se častou zvrtnou v každoroční zvyk, na který se budete těšit oba. Společně strávený čas je totiž tím největším darem, jaký můžete milované osobě dát.

 

Krok čtvrtý – na Valentýnském dárku si dejte záležet, tak jako na osobě, které jej chcete darovat

Poznáte to, s dárkem sehnaným v nouzi na poslední chvíli nikdy díru do světa neuděláte. Když se cestou z práce zastavíte v květinářství či v cukrárně, snaha se určitě cení. Chcete však místo toho zabodovat na plné čáře? V tom případě vyberte dárek, do kterého se Vám podaří vložit i něco osobního. Příkladem je fotka z archívu, která povýší Valentýnský dárek na vyšší level. Nebo slova lásky, které skvěle vyniknou na hrnečku, polštářku nebo dřevěném podstavci.

párové tričká s potlačou

A na závěr, nezapomínejte ani na sebe. S dárkem, jakým je originální tričko pro zamilované nebo přívěsek se dvěma polovinami srdce, si i Vy můžete dopřát radost z drobnosti, která má pro Vás mnohem větší význam.

V momentu, jak dojdete díky našemu návodu až k tomuto bodu, jste na té nejlepší cestě, jak to se svátkem všech zamilovaných ještě nevzdat. O tom, že nejste ztracený případ, Vás přesvědčí i pocit radosti, který Vás zaplaví při výběru toho správného Valentýnského dárku od srdce. Protože právě to je důkazem, že svého partnera skutečně milujete. Už i na Valentýna. 

Chci vybrat Valentýnský dárek od srdce