15 nejlepších vtipných citátů na trička s vlastním potiskem | Blog
13.08.2021
DarčekyOdSrdca
2021-08-13 15 nejlepších vtipných citátů na trička s vlastním potiskem      Délka čtení: 3 min.

15 nejlepších vtipných citátů na trička s vlastním potiskem

Patříte i Vy k těm, kteří neholdují tuctové módě? Tričko z výprodeje v obchodním domě zřejmě nebude Vaší šálkou kávy. Chtělo by to něco originálnější. Něco, jako například neopakovatelné tričko s potiskem, které řekne Vaše myšlenky za Vás. Nic vhodné nebo vtipné Vás však nenapadá? V tom případě čtěte dál.

dievčatá v bielych tričkách

Přinášíme výběr vtipných a nápaditých výroků o lásce, kávě, ale i rodičovství a ostatních radostech života. Pomocí nich si lehce vytvoříte originální tričko s nápadem, které jen tak nikdo nepřehlédne.

 

Máte světu co říct? Nechte tričko s vlastním potiskem promluvit za Vás

Potkali jste už i Vy na ulici někoho, komu na hrudníku nebo zádech svítil vtipný nápis, citát nebo myšlenka, která Vám vykouzlila úsměv na tváři? Pokud Vám nechybí důvtip a troška odvahy, podobné tričko si můžete jednoduše obstarat sami. Stačí si vybrat z nabídky triček s vlastním potiskem podle velikosti, barvy, materiálu či střihu a doplnit nápis, který se Vám líbí. Ještě jste na taková nenatrefili, ale i přesto byste rádi zaujali okolí podobným tričkem? Nahlédněte do výběru vtipných či mírně sarkastických citátů a nápisů, ze kterých si zaručeně vyberete.

 

Ok, ale nejdříve káva… Něco pro kávičkáře

Nadšenci kvalitní kávy jsou všude na světě. Pokud patříte mezi ně, nebo máte někdy pocit, že Vám v těle místo krve proudí káva, tričko s vlastním potiskem, které bude obsahovat podobný nápis, jednoduše musíte zařadit do svého šatníku.

Ok, ale nejdříve si dám kávu.

Ano, káva je nejdůležitější jídlo mého dne.

Chceš si získat moje srdce? 1. objednej mi kávu, 2. udělej mi kávu, 3. proměň se na kávu

 

Když citát na tričko píše sám život

Každý z nás si nese nějaké to břemeno. Se správným nadhledem si však ze svých nedostatků můžete udělat tak trochu srandu. Přece jen, brát se příliš vážně se nedoporučuje. Pro všechny svobodné, po rozchodu, s pár kily navíc, věčné blázny nebo ohřívače pohovek je tu možnost, jak proměnit tričko s potiskem na skutečný must-have kousek jakéhokoliv outfitu. Však uznejte…

Hledám ženu, která se na mě bude dívat tak, jako já na půllitr piva.

Ano, jsem volná… A hledám muže, který umí vařit. Láska pomine, ale hlad nikdy.

Žena mi řekla: Buď já, nebo pivo. Když si na ni vzpomenu, občas mi i chybí.

Piju pivo pouze dvakrát za rok. 1. když prší a 2. když neprší.

Nejsem vždy tak odporná a sarkastická. Nějakou část dne i spím.

Žiju. Víc ode mě dnes nemůže nikdo čekat.

Nejsem starý. Jsem jen zrecyklovaný teenager.

Prosím všechny, kteří ze mě vysávají energii, aby se radši zaměřili na můj tuk.

Nevím, jak se mám na svůj věk chovat. Nikdy jsem tak stará ještě nebyla.

Nejsem líný. Jsem v úsporném režimu.

 

biele tričko na štipcoch

Výstižné věty na trička s vlastním potiskem pro děti a jejich rodiče

Mámy vědí své. A vlastně, i tátové, babičky, sourozenci, chůvy… Dokonce i děti. Rodičovství je nekonečná studnice vtipných, neočekávaných a dechberoucích momentů, které je těžké zvěčnit. A když to náhodou možné je, tak takhle:

Ano, stále žiji se svými rodiči.

Udržuj bezpečnou vzdálenost.

Tělo jako je toto nedosáhneš jen tak. Chce to pár těhotenství, absenci spánku, období vzdoru, pubertu, kávu, víno, kávu, víno, kávu, víno…

Neboj, mě nevystrašíš. Mám doma teenagera.

 

Náš tip:

O nápaditých tričkách s potiskem jsme psali v našem blogu i nedávno. Ve článku Vystupte z davu! Tyto trička s potiskem Vám v tom pomůžou, najdete další skvělé tipy, jak si vytvořit jedinečné tričko.

Vykouzlil Vám některý z inspirativních nápisů úsměv na tváři? Nebo Vám vzal doslova dech? V tom případě není nad čím váhat. Jedinečné tričko s potiskem si můžete pohodlně objednat klidně hned. Už za pár dní pak můžete díky originálnímu výrobku říct to, co si v koutku duše spousta lidí jen myslí. Pokud si náhodou s výběrem trička nebudete vědět rady, ochotně Vám pomůžeme.

Vytvořit tričko s vlastním potiskem