10 tipů jak proměnit byt na hnízdečko lásky | Blog
31.08.2021
DarčekyOdSrdca
2021-08-31 10 tipů jak proměnit byt na hnízdečko lásky      Délka čtení: 3 min.

10 tipů jak proměnit byt na hnízdečko lásky

Toužíte vytvořit z Vašeho bytu útulný domov pro dva? Chce to jen trochu ženské ruky a pár drobných úprav. Nebojte se, nepotřebujete žádné přestavby. Stejně jako lásku, i příjemné bydlení tvoří maličkosti.

Pár zariaďuje bývanie

Na to, abyste v bytě vytvořili příjemnou a romantickou atmosféru, Vám postačí doplňky a drobné dekorace. Polštářky, hrnečky nebo věšáky – to všechno jsou obyčejné předměty, které můžete proměnit na neobyčejné doplňky.

Navíc, moderní potisk umožňuje personifikovat doplňky pomocí oblíbených citátů, společných významných dat nebo fotografií. Přinášíme Vám pár tipů, jak vytvořit to správné hnízdečko lásky. Ale nezapomínejte na to, že vše je potřeba dělat s mírou.

 

Začněte od vchodových dveří

Už při vstupu do bytu ukažte, že v něm žijí dvě spřízněné duše. Na výběr máte různé dekorace na dveře, ale i rohožky s nápisy. I obyčejný text „Vítej doma“ zahřeje po náročném dni na srdci.

 

Obraz jako vzpomínka na Vaše spoločné chvíle

Pokud chcete své stěny ozdobit něčím originálnějším, řešením je fotoplátno. Obraz na plátně si vytvoříte jednoduše, online. Dříve, než se pustíte do výběru fotografie, přečtěte si odpovědi i na často kladené otázky při objednávání fotoplátna. Dozvíte se i to, jakou kvalitu by měla mít vhodná fotografie.

 

Polštářky s potiskem Vaší fotografie

Polštářků není nikdy dost a dokáží zabezpečit to správné pohodlí pro oba. Dáky jejich barevní a tvarové flexibilitě jsou univerzálním doplňkem každé ložnice či obývacího pokoje. Originální kousek získáte díky kvalitnímu potisku. Pokud nejste fanouškem vlastních fotografií na textilu, můžete si nechat polštářek ozdobit například textem nebo jakýmkoliv jiným motivem.

 

Napište to na stěnu

Netradičním řešením prázdných míst na stěně jsou nálepky. Zkuste společně s partnerem popřemýšlet, jaké motto nebo citát Vás vystihují. Můžou to být texty o lásce, práci, hodnotách, nebo rodině.

 

Kde jsou mé klíče?

Od každého hnízdečka lásky jsou klíče, které potřebují místo, kde je vždy najdete. Pomůže Vám věšák u vchodových dveří. Tento praktický a milý doplněk si hravě vyrobíte i sami. Potřebujete jen dva věšáky na klíče, dřevěnou destičku a fixku. Věšáky přilepte nebo našroubujte na desku a pod každý napište jméno.

 

Plánujte společně – do kalendáře s Vašimi fotkami

Romantický víkend ve dvojici? Kreativní workshop? Ať už spolu plánujete cokoliv, zapište si to do kalendáře. Na společné plány se perfektně hodí kalendář s Vašimi fotografiemi, nebo různé jiné tipy originálních kalendářů. Můžete si vybrat mezi nástěnnými a stolními kalendáři. V případě stolních najdete kalendáře měsíční, dvoutýdenní a týdenní.

 

Personifikované doplňky do koupelny

V koupelně vše začíná u dvou kartáčků. Nimi však zařízení koupelny zdaleka nekončí. Můžete přidat župany s potiskem, nebo ručníky s Vašimi iniciály. Pokud upřednostňujete méně romantiky, poohlédněte se po vtipných rohožkách.

 

Vaše iniciály jako moderní dekorace na stěnu

Velmi zajímavou alternativou, jak vyplnit prázdné stěny Vašeho bytu, jsou dřevěná písmena. Můžete z nich vytvořit například nápis, nebo je použít samostatně jako Vaše iniciály. Dřevěná písmena se perfektně hodí například na chodbu nebo do ložnice.

 

Balkon na dlouhé rozhovory

V případě, že vlastníte byt s balkonem, nepoužívejte jej pouze na odkládání věcí. Zařiďte si jej jako další pokoj. Košík s dekami, svíčky, dvě stoličky a malý stolík bohatě postačí na romantické posezení při víně.

 

Čerstvé květy jako třešnička na dortu

I ten nejlépe zařízený interiér potřebuje kousek přírody. Život do bytu vnesou právě květy. Čerstvé řezané květy se hodí prakticky na jakékoliv místo v bytě a dotvoří příjemnou a romantickou atmosféru.  

 

Pevně věříme, že jsme Vás inspirovali a využijete některý z našich tipů.   

 

Chci si objednat originální fotoobraz