Zvěčněte vzpomínky z celého roku v originálním fotokalendáři | Blog
27.12.2022
DarčekyOdSrdca
2022-12-27 Zvěčněte vzpomínky z celého roku v originálním fotokalendáři      Délka čtení: 2 min.

Zvěčněte vzpomínky z celého roku v originálním fotokalendáři

Fotokalendáře jsou oblíbená možnost, jak přenést fotografie do zhmotněné podoby. Elegantní, praktické a hlavně cenově dostupné řešení nahrazuje klasická fotoalba. Obzvlášť koncem roku, kdy všichni rádi bilancujeme, můžou takto upravené vzpomínky potěšit nejen Vaše blízké, ale i obohatit Vaši domácí sbírku fotoalb. Jaké jsou výhody fotokalendáře a při jaké příležitosti ho můžete využít?

žena si prohlíží fotografie - pohled zvrchu

Fotokalendáře – objevte množství benefitů na málo stranách

Pokud fotokalendáře ještě nepoznáte, případně zvažujete, že si nějaký obstaráte, prohlédněte si jejich výhody.

Fotografie máte díky fotokalendáři ve zhmotněné formě

Dokonce i ve chvíli, kdy se Vám vybije telefon nebo nemáte možnost zapnout počítač. Vzpomínky tak máte nadosah kdykoliv, kdy máte chuť vrátit se do chvilek, kdy Vaše děti udělaly první krůčky nebo si zavzpomínat na loňskou letní dovolenou.

Oddechnete si na moment od technologií

V dnešním světě je skutečně problém odtrhnout se od sociálních sítí a výdobytků moderních technologií. Proto padne vhod, když si během společných rodinných chvil nebo domácí pohody připomenete vzácné momenty bez blikající obrazovky mobilního telefonu.

Fotokalendář je modernější a zároveň praktická forma fotoalba

Klasická fotoalba můžete nahradit za svěžejší a současně i praktickou verzi s moderním designem. Originální a moderní kalendář můžete vytvořit v přehledném editoru a to přesně podle sebe. Ať už bude složen z fotek pouze z dovolené, nebo z celého roku. Je to jen na Vás.

S fotokalendáři si můžete uspořádat fotky jako ve složkách v počítači

Jsou pro Vás fotoalba těžce skladovatelná? Nebo je často nezaplníte celá? Pokud rádi věci a také fotografie organizujete podle nějakého klíče, je fotokalendář skvělou volbou, jak na to. Nezabere moc místa a je jen na Vás, jak si vzpomínky uspořádáte. Vybrat si můžete z měsíčních kalendářu s pár listy, nebo naopak týdenní kalendář s větším množstvím listů. Další s možností je vytvořit fotokoláže.

Cenová dostupnost fotokalendáře verzus klasické fotoalbum

Jednou z největších výhod fotokalendářů je jejich příznivá cena a také dostupnost. Objednejte si je pohodlně online přímo z obýváku. Tato forma potěší nejen Vaši peněženku, ale zároveň Vám i dobře poslouží během roku, jako praktický pomocník.

kalnedář FaxCopy

Kdy je fotoklendář skvělá volba?

Výhody fotokalendáře z něj dělají ideální možností, jak přenést vzácné momenty zachycené na fotografiích do fyzické podoby. Kdy můžete takovou formu “moderního fotoalba” využít naplno?

Fotokalendář potěší jako dárek pro blízkého nebo jako překvapení

Pokud máte okolo sebe lidi, pro které jste už vyčerpali skutečně všechny tipy na dárek, právě fotokalendář je Vaše eso v rukávu. Dokonale se hodí jako dárek k narozeninám pro mámu, jako pozornost pro kamaráda k svátku, nebo jako dárek pro kohokoliv, na kom Vám záleží.

Fotokalendář jako památka na událost nebo event

Rádi byste své zaměstnance nebo partnery vzpomínkou na firemní teambuilding nebo na vánoční večírek? Právě fotokalendáře jsou dokonalým řešením, které nejen dobře poslouží během celého roku, ale navíc dobře vypadají a nezrujnují Váš rozpočet.

Rádi sumarizujete? Zvěčněte si vzpomínky na uplynulý rok po novém

Fotokalendáře jsou ideální forma, jak vystihnout události celého roku v milé a zároveň efektivní podobě. Zhrňte najvzácnější vzpomínky a pamětní okamžiky a vytvořte si tak novou tradici. Rok za rokom získáte originální sbírku a dokonalý přehled ve vzpomíkách, které zahřejí kdykoliv dostanete chuť na chvíli nostalgie.

Objednat fotokalendář