Žena v domácnosti či královna kanceláře? Potěšíte ji těmito dárečky | Blog
29.03.2022
DarčekyOdSrdca
2022-03-29 Žena v domácnosti či královna kanceláře? Potěšíte ji těmito dárečky      Délka čtení: 2 min.

Žena v domácnosti či královna kanceláře? Potěšíte ji těmito dárečky

Obstarávání dárků většina mužů odkládá na poslední chvíli. Je na to spousta důvodů. Neradi nakupují, ale nejčastěji se jednoduše neumí rozhodnout pro ten správný dárek pro ženu. Ten vyjimečný, který by ji potěšil.

žena otevírá dáreček

Ženy ale nejsou tak náročné, jak si o nich muži myslí. Potěší se jakémukoliv dárečku, pokud je darovaný s láskou. Praktičnost je až na druhém místě. To znamená, že i malým dárkem jí uděláte radost. Ještě více se však potěší, když ho bude moci využít i v běžném životě, ať už jako dekoraci, nebo jako pomoc při každodenních činnostech.

V tomto případě však musíte svoji polovičku poznat natolik, abyste ji uměli zařadit do příslušné kategorie. Je královnou domácnosti, královnou kanceláře, nebo něčeho úplně jiného?

 

Tipy na nákup dárečků pro každou z nich

V první řadě, vynechte kamenné obchody a nákupní centra. Pro muže je většinou nakupování noční můra. Ztráta času a hlavně nervů. A přece to nechcete přenášet i do Vašeho vztahu. Nákup na internetu tento problém vyřeší.

 

Hospodyňka

Kuchyně je její království. V něm peče, vaří, dbá na pořádek, všechno má pěkně organizované a její součástí jsou i pěkné dekorační předměty. Některé z těchto žen považují muže v kuchyni za vetřelce. Myšleno v dobrém.

Žena v kuchyni

Co by se jí hodilo?

Vytřiďte si Vaše společné fotografie, na kterých jste v těch nejkrásnějších životních momentech. Ať už to byla svatba, nebo společný romantický výlet.

Vyhnout by jste se měli společným fotkám u intimních hrátek. Ale pokud patříte mezi ty odvážnější, tyto fotky byste mohli použít na polštářky, které pro Vás do ložnice necháte vyrobit.

Vyberte pár nejkrásnějších, vhodných záběrů a nechte vyrobit fotomagnetku. Potěší se, když si na ledničku ke vzpomínkové magnetce z dovolené u moře přidá i společnou fotku z pláže.

Nebo zvolte společnou fotku i s dětmi a nechte si vyhotovit originální nástěnné hodiny. Případně kuchyňské prostírání, které navodí rodinnou harmonii u společných obědů.

Pokud často s nostalgií vzpomíná na babiččinu kuchyni, dobrou volbou pro ni bude plechový hrneček. Klasický "plecháček" se právnou fotkou bude její oblíbeným předmětem v kuchyni.

 

Královna kanceláře

Také vaří, peče, ale více z nutnosti než od radosti. Více ji baví práce a organizování. V kanceláři nebo doma za psacím stolem se cíti jako ryba ve vodě. Všechno má přesně své místo. Od kalendáře po nejmenší spinku.

Žena v kanceláři

Čím ji potěšíte?

Logicky, dárečkem, který by její pracovní stůl nejen zkrášlil, ale i pomohl u jejích činností.

Jedním z takových může být kalendář. Vyberte potřebný počet společných fotografií a dejte vyhotovit pěkný a praktický stolní kalendář. Práci jí budou zpříjemňovat vzpomínky na nejkrásnější společné zážitky.

Neoddělitelnou součástí královen kanceláří jsou USB. Vhodným dárečkem bude USB, na které můžete nechat vygravírovat její jméno, či vyznání lásky.

 

Přivítali byste více nápadů?

Bylo uvedeno pár tipů na dárečky, které se můžou ženám hodit nejen k narozeninám, ale i při jiných příležitostech. Pokud chcete více inspirací, podívejte se na naši kompletní nabídku.

 

Jsem zvědavý na další dárkové inspirace