Že vaření je nuda? S těmito motivy na zástěru určitě ne! | Blog
27.05.2020
DarčekyOdSrdca
2020-05-27 Že vaření je nuda? S těmito motivy na zástěru určitě ne!      Délka čtení: 2 min.

Že vaření je nuda? S těmito motivy na zástěru určitě ne!

Každá činnost, dokonce i vaření, se dá zpříjemnit. Či už jste z těch, kteří rádi stojí u plotny, anebo to pouze se zaťatými zuby přetrpíte, s vtipnou nebo elegantní zástěrou se budete zaručeně cítit lépe.

Farebné kreslené zástery

Nápisy, obrázky, nebo barevné kombinace okamžitě navodí dobrou náladu. Potisk může mít různé podoby a určitě jej stojí za to vyzkoušet na různých typech oblečení. Na naší stránce dareckyodsrdce.cz si můžete dát potisknout například i zástěry.

1.  Barevná a veselá

Jednou z možností vytvoření zajímavé zástěry je využití hravých barev. Žlutá, růžová, modrá nebo oranžová mají úplně jinou energii než klasická bílá. Psychologové a mnoho výzkumů tvrdí, že každá z barev má jinou charakteristiku a podporuje nás v jiných aktivitách. Samozřejmě, výběr barvy záleží i na naší osobní oblíbenosti a preferenci. Pokud chcete vzhled zástěry dotáhnout do dokonalosti, přidejte k barvě i jednoduchý hravý motiv, například ovoce, srdíčka, květy, nebo obrázek zákusku.

 

2. Nejlepší kuchařka

The best Cook

Pochvalte se nápisem „Nejlepší kuchařka“. Dejte sobě i ostatním najevo, že vaříte jako královna a že se nestydíte o tom říct. Potisk může být doplněný vtipným obrázkem, například ženy, která nahání kuře s nožem v ruce, nebo jakýmkoliv jiným. Kreativita je jen a jen na Vás. :)

Při vytváření potisku si u nás můžete zvolit libovolný text, který vepíšete do obrázku. Tím se zástěra skutečně stane jedinečným a nepřehlédnutelným doplňkem Vašeho šatníku.

 

3. Sexy

I´m sexy and I know itMimo vtipných potisků se Vám můžou líbit mírně provokující nápisy. Cítit se sexy (i) jako žena v domácnosti je možná to, co Vám dodá sebevědomí. S ohledem na to, že zástěru nosíte hlavně doma, Váš manžel se podobnému domácímu „looku“ určitě potěší.

Nejdůležitější je cítit se dobře. A na to nejednou stačí málo. Odvázat svoji fantazii a vytvořit si jedinečné prostředí. Dbát o sebe a svůj vzhled, i když zrovna nejdete na operu v divadle. Čas strávený v kuchyni Vám určitě zpříjemní vtipná nebo barevná zástěra s potiskem.

 

Chci vlastní zástěru