Vtipné hrnečky, které Vám vykouzlí ranní úsměv na tváři | Blog
23.03.2021
DarčekyOdSrdca
2021-03-23 Vtipné hrnečky, které Vám vykouzlí ranní úsměv na tváři      Délka čtení: 2 min.

Vtipné hrnečky, které Vám vykouzlí ranní úsměv na tváři

Úsměv na tváři hned ráno? Ano, i to je možné. Stačí, když spojíte teplý nápoj, pěkný hrneček a trošku lásky. S pěkným hrnečkem Vám můžeme pomoci. Prohlédněte si pár tipů, jak si vytvoříte ten svůj jedinečný.

 

Káva s úsmevom

 

Sychravé podzimní počasí, nebo jarní mrazivá rána, nám na náladě nepřidávají. Pro mnohé z nás je ranní vstávání téměř nadlidský výkon. Právě v takových chvílích pomůže hrnek toho, co máte nejraději. S vtipným hrnečkem budete mít kromě zahřátého těla i úsměv na tváři.

Zajímavý hrneček si samozřejmě můžete koupit, ale když přiložíte ruku k dílu, výsledek bude mít mnohem větší hodnotu. Máme pro Vás pár nápadů, jak si vyrobit vlastní originální hrneček.

 

Na skle malované

Prvním způsobem, jak si můžete svoji oblíbenou šálku vyzdobit, jsou barvy na keramiku. Jsou cenově dostupné a obchody nabízejí velký výběr barev. Na hrneček můžete malovat či psát vtipné texty. Většinu barev je potřebné nechat zaschnout a následně na několik minut vypálit v troubě. Přesné instrukce najdete na barvách. Zbytek je pouze na Vaší fantazii.

Šálky s úsmevom

 

Hrneček se vzkazem

„Miluji tě lásko.“, „Dobré ráno, maminko.“ … Takový vzkaz na hrnečku potěší každého. Vždyť to jsou právě ty každodenní drobnosti, které nám do života přinášejí pocit, že jsme milovaní.

Šálku na psaní vzkazů si lehce vytvoříte u Vás doma. Budete potřebovat jen hrneček, tabulovou barvu na sklo a křídu. Barvu nanesete v několika vrstvách na hrnek a necháte zaschnout. Po 24 hodinách se barva vypaluje v troubě.

Šálka s odkazom

 

Fotografie plná energie

Jedním z nejoblíbenějších způsobů, jak získat krásný hrnek, je potisk. Rodinné fotografie, domácí miláčkové, nebo veselé citáty jsou žádanými motivy, které potěší jak Vás, tak každého obdarovaného.

Originální hrneček získáte u nás, za pár kliknutí. Na výběr máte z více druhů hrnečků od klasických, skleněných, plechových až po hrnečky na latte. Navíc si můžete zvolit, jestli kupujete hrnek pro praváka, či leváka a tak bude potisk vždy na správném místě.

Šálka s prianím k narodeninám

 

Něco pro skutečné „kreativce“

Na závěr tu máme poslední inspiraci pro Vaše tvořivé ruky. Pokud umíte šít, háčkovat, nebo plést, můžete hrneček obléct do nového šatu. Háčkovaný svetr s filcovým srdíčkem nezabere moc času a výsledek bude perfektní.

Oblečené šálky

Inspirací a nápadů na vtipné šálky je skutečně mnoho a je jen na Vás, co je Vašemu srdci nejbližší. Pěkný hrneček se v domácnosti nikdy neztratí. Ať už si ho vyrobíte vlastnoručně, nebo objednáte u nás, přejeme Vám do života příjemná rána a výbornou kávu.

 

Chci si objednat originální hrneček