TOP dárečky pro firemní klienty – 7 ověřených TIPŮ na ně | Blog
06.09.2022
DarčekyOdSrdca
2022-09-06 TOP dárečky pro firemní klienty – 7 ověřených TIPŮ na ně      Délka čtení: 2 min.

TOP dárečky pro firemní klienty – 7 ověřených TIPŮ na ně

Obdarovat firemní klienty, či zaměstnance dárečky není nikdy na škodu, navíc, když se jim budou hodit, ocení je o to více. Klienty, či významné zákazníky můžete obdarovat jen tak, nebo například za větší objednávku, na výročí vzniku Vaší spolupráce, na výročí vzniku Vaší firmy nebo jak bývá nejčastěji zvykem – na Vánoce. Poradíme Vám 7 ověřených tipů na dárečky s vlastním potiskem, které nikdy neomrzí.


1. Hrneček s logem firmy

Není nad praktický dárek. Hrneček s logem, potěší a přijde vhod každému. Hrnečky s logem podpoří firemní identitu. Dají se využít jako dárečky pro zaměstnance do kanceláře, ale i jako dárečky pro firemní klienty. Nemusí jít jen o běžný hrneček, ale například i o oblíbený, roky ověřený plechový hrneček s vlastním potiskem, či zajímavý skleněný hrneček s vlastním logem.

hrneček s vlastní fotkou

2. Kšiltovka s firemním logem

Prospěšný dárek pro zaměstnance a klienty? Jednoznačně kšiltovka s vlastním potiskem, hodí se hlavně během léta a horkých dnů, například při teambuildingových aktivitách pro zaměstnance, nebo na týmových akcích spolu s Vašimi klienty a významnými zákazníky. Na kšiltovku si můžete nechat natisknout své logo, firemní slogan nebo název akce, na kterou je určena. Účastníkům zůstane na památku.

kšiltovka s vlastním potiskem

3. Tričko nebo polokošile s logem a vlastním potiskem

Dalším praktickým dárkem pro firemní klienty je tričko s krátkým rukávem a vlastním potiskemNa firemní trička a kvalitní polokošile s vlastním potiskem nejčastěji tiskneme loga, firemní slogany a jména zaměstnanců, pokud jsou trička určena na teambuildingové sportovní aktivity, či do prodejny pro obsluhující personál. Pokud máte zájem darovat firemní tričko zaměstnancům, určitě je kromě loga na tričku potěší i jejich jméno, přezdívka nebo nějaký interní vtip v podobě textu nebo obrázku.

tričko s vlastním potiskem

4. Mikina s logem a vlastním potiskem

Ideální dárek pro firemní klienty na Vánoce, nebo jiné příležitosti během chladných dnů, je mikina s vlastním potiskem. Na mikinu si můžete nechat natisknout firemní logo, firemní časové milníky, či např. slogan, který chcete pořádně vykřičet do světa. Kvalitní mikina s vlastním potiskem zahřeje a potěší milovníky pohodlného oblečení během sychravých dnů. Při plánování nápadu na potisk, můžete popustit uzdu své fantazii.

mikina s vlastním potiskem

5. Plátěnná taška s logem firmy

Praktický dárek, který nezapadne prachem, je plátěnná taška s logem Vaší firmy. Plátěnnou tašku můžete darovat svým klientům jen tak, jako malou pozornost, ale i naplněnou Vašimi top produkty, či jinými dárečky, kterými chcete obdarovat Vaše zákazníky. Plátěnná taška s Vaším logem potěší a rozhodně neskončí v odpadkovém koši. Vaši klienti ji můžou i dále používat například na nákupy. Plátěnná taška s vlastním potiskem se dá prát ručně, ale i v pračce, takže Vám vydrží roky, čímž přispějete k ekologickému a šetrnému chování k naší planetě.

plátěnná taška s vlastním potiskem

6. Ručník nebo osuška s vlastním logem

Malý či střední froté ručník, nebo froté osuška s vlastním potiskem? Žádný problém. Ideální dárek pro firemní klienty během léta je právě osuška s vlastním logem. Na potisknutelnou část na osušce se Vám s přehledem vleze Vaše logo, ale i firemní slogan. Ručník s vlastním potiskem je jedinečný dárek a je vhodný např. i jako dárek na Vánoce pro Vaše zaměstnance. Kvalitních osušek, které nepouští na tělo „textilní chlupy“ není nikdy dost. Pokud jste cestovní agentura nebo kancelář a organizujete letní zájezdy, tak osušky s vlastním logem by pro Vás měly být důležitou součástí dárků pro Vaše klienty.

ručník s vlastním potiskem

7. Fotokalendář s logem a firemními fotkami

Originální dárek pro firemní klienty a zaměstnance je fotokalendář z vlastních fotek a obrázků. Do firemního kalendáře nemusíte vložit jen pěkné fotografie z fotobank, použít můžete například fotografie z Vašich společných aktivit s kolegy, uvolněné fotografie z práce, Vaše logo, nebo například i pěkné fotografie Vašich produktů, na které jste ve firmě hrdí. Fantazii se meze nekladou. Fotokalendáře jsou oblíbeny hlavně jako dárky na Vánoceale takový kalendář může začínat jakýmkoliv měsícem a pokračovat následujících 12 měsíců, proto se nemusíte bát fotokalendáře objednávat během celého roku.

kalendář z vlastních fotek

 

Nakupovat dárečky