Tipy na originální vánoční dárky pro rodiče a prarodiče | Blog
18.11.2021
DarčekyOdSrdca
2021-11-18 Tipy na originální vánoční dárky pro rodiče a prarodiče      Délka čtení: 3 min.

Tipy na originální vánoční dárky pro rodiče a prarodiče

Dárky pro rodiče a prarodiče na Vánoce jsou pro mnohé z nás z roku na rok neustále těžším oříškem. Pokud už jste vyčerpali všechny nápady, doplnili jejich šatník či botník ponožkami a papučemi všech možných barev, neházejte flintu do žita. Stále existuje několik originálních nápadů na vánoční dárky, které rozehřejí srdíčko každé mámy, otce, babičky či dědečka. Které to jsou?

dedeček s vnoučaty u vánočního stromečku rozbalují dárky

 

Tři ověřené rady, které vždy pomůžou při výběru vánočních dárků pro rodiče a prarodiče

Dříve, než se rozhlédnete v nabídce personalizovaných dárečků, máme pro Vás několik dobrých tipů, kterých byste se měli držet, abyste neudělali krok vedle. Nakonec platí, že otce zřejmě potěší jiný typ dárku, než babičku.

Rada č. 1 – Dárky na Vánoce vybírejte hlavou

Téměř každý má nějaké záliby nebo volnočasové aktivity. A právě s těmi může souviset i dárek, který pro mámu nebo dědečka vyberete. Ať už jde o doplněk do dílny, dekoraci do kanceláře, nebo do obýváku. Pro sportovně založené rodiče se můžete poohlédnout po doplňcích k jejich oblíbené aktivitě, nebo přímo oblečení.

Rada č. 2 – Nezapomeňte na to nejpodstatnější – přidejte srdce

Když už jste našli předmět či dekoraci, která výborně doplní interiér nebo výbavu obdarovaného, nadešel čas, vdechnout dárku duši. Přidejte potisk s fotografií z rodinného archivu, oblíbené motto, citát nebo povzbudivé heslo. Tak můžete i obyčejné věci proměnit na jedinečné dárky, které budou skutečně originální a svojské.

Rada č. 3 – Vsaďte na kvalitní výrobu, určuje životnost dárku

Pokud si netroufáte na vlastnoruční výrobu, svěřte ji do rukou profesionálům. I skvělý nápad může totiž lehce ztroskotat na nekvalitním vyhotovení. Velkou radost od stromečku tak může zanedlouho vystřídat zklamání, když na nevhodně ořezané fotografii chybí část tváře nebo se nápis na oblečení odře po druhém použití. Vyblednutým obrázkem a na koleně udělaným dekoracím se vyhnete jen v případě, že si vyberete ověřený e-shop s personalizovanými dárky.

 

7 tipů na vánoční dárky, které rodičům a prarodičům vykouzlí úsměv na tváři

Když už víte, jakým směrem by se Vaše myšlenky při výběru originálního vánočního dárku pro rodiče a prarodiče měli ubírat, máme pro Vás i bonus. Připravili jsme seznam konkrétních dárků, kterými můžete svým nejbližším udělat radost klidně už na tyto Vánoce.

Oblečení s nápisem nebo obrázkem

Tímto kouskem zaručeně nic nepokazíte. Prarodiče potěší vtipné tričko s potiskem, otce trendy mikina s oblíbeným citátem a aktivní maminku netradiční, ale praktická sukně 2v1 s vlastním potiskem.

Obraz z rodinné fotografie nebo oblíbeného místa

Fotoobraz je druhou sázkou na jistotu. Avšak, nemusí to být jen známá klasika. Vsaďte na originální obraz z fotky ve tvaru šestiúhelníku, který může být společným dárkem pro oba rodiče či prarodiče.

fotoobraz ve tvaru šestiúhelníku

Hrnek s fotkou a nápisem

Kdo z rodičů či prarodičů pohrdne šálkem kvalitní kávy nebo čaje? Oblíbené chvilky pohody nebo každodenního pracovního rituálu jim může zlepšit veselý hrneček s potiskem.

Kalendář s vlastními fotkami

Kalendářem s vlastními fotkami ještě nikdo nikdy nic nepokazil. To nejdůležitější je nejen výběr vhodného typu fotokalendáře, ale také fotografií, které do něj vložíte. Rodiče i prarodiče potěší výběr z nejkrásnějších výletů a samozřejmě, děti či vnoučata na milých momentkách.

Personalizovaná hra

Ideální způsob, jak spolu strávit například i vánoční čas, jsou společenské hry. Oblíbené pexeso z vlastních fotek, které vnese do hry určité kouzlo, skvěle doplní rodinné chvíle plné pohody.

Doplněk do kanceláře

Pro rodiče, nebo dokonce prarodiče, který jsou ještě stále pracovně vytíženi, je skvělým nápade na vánoční dárek nenápadné, ale o to vzácnější USB s vlastním gravírováním, které jim může zpříjemnit pracovní čas.

usb s vlastním gravírováním

Doplněk do auta

Tráví některý z rodičů nebo prarodičů spoustu času za volantem? Případně je zaníceným motonadšencem? Vsaďte na originální SPZ s potiskem, kterou může použít jako dekoraci, případně originální doplněk do auta.

Věříme, že Vám naše tipy pomůžou proměnit letošní vánoční shon na pohodlný výběr z tepla domova. V nabídce personalizovaných dárků najdete zaručeně kousky, které Vaši rodiče či prarodiče ocení radostným úsměvem. Stačí jen vybrat ten správný.

Zobrazit nabídku vánočních dárků