Tipy na dárky pro tátu: Překvapte ho originální SPZ nebo vtipným tričkem | Blog
08.06.2022
DarčekyOdSrdca
2022-06-08 Tipy na dárky pro tátu: Překvapte ho originální SPZ nebo vtipným tričkem      Délka čtení: 2 min.

Tipy na dárky pro tátu: Překvapte ho originální SPZ nebo vtipným tričkem

Pokud ještě nemáte dárek pro tatínka ke Dni otců, máme pro Vás několik skvělých nápadů, jak vybrat originální dárek, jak jinak, od srdce. SPZ se jménem, nebo jiné kreativní dárky s nápisem či fotkou překvapí, potěší a zahřejí na duši. Vyberte ten správný.

dcerka dává tatínkovi dárek

Tatínci jsou každoroční rébus. Vyřeště ho tento rok originálně a s láskou. Trendem jsou kreativní personalizované dárečky

Jak vybrat dárek pro otce? Pokud se neradi přikláníte k nadmíru praktickým dárkům, jakými jsou ponožky či spodní prádlo, stojíte každý rok před skutečným hlavolamem. Už jste mu doplnili dílnu na nářadí? Darovali prémiový destilát nebo jste mu dopřáli adrenalínový zážitek typu jízda ve Ferrari? Nezoufejte, určitě existuje dárek, který mu navodí úsměv na tváři v momentě, kdy ho otevře.

 

Vyhrňte si rukávy. Tento rok letí dárečky, které vyrobíte sami

Myslíte si, že handmade dárky patří do sekce “pro děti”? V tom případě jste na omylu. Na internetu najdete množství návodů, jak vytvořit šikovnou pomůcku či originální doplněk pro svého tatínka bez toho, abyste k tomu potřebovali velkou míru talentu. Postačí trochu trpělivosti a nápad, který má hlavu i patu. Při výběru nezapomínejte zohlednit jeho hobby a záliby. Skvělým příkladem jsou handmade manžetové knoflíčky pro tátu elegána, kapsa na nářadí či praktický magnetický náramek pro domácího kutila nebo pouzdro na dálkové ovladače pro televízního maniaka.

 

 

Vložte do dárečku pro tátu kousek sebe

Pokud si přece jen netroufáte na dílničky a rádi byste i přesto darovali svému otci něco, co nenajde v regálech prvního obchodu, vsaďte na dárek, do kterého zakomponujete přesně to, co má nejraději. Přece Vás a celou svoji rodinu. Každý otec si cení společně strávené chvíle v kruhu rodiny. Skvělým tipem jsou karty s rodinnými fotkami nebo pexeso, které můžete proměnit ze všední na skutečně zábavnou hru v rodinném kruhu.

 

Otec = chlap. Pánské dárečky jako SPZ se jménem či tričko s vtipným nápisem zaručeně zabodují

Páni jsou hrdí řidiči. Jak jinak. Nedá i Váš táta na čas strávený za volantem svého oře se čtyřmi koly ani dopustiť? Pokud máte někdy pocit, že je to dokonce člen Vaší rodiny, bude tento tip na dárek vskutku trefný. Originální SPZ se jménem je kousek pro každého vášnivého motoristu. Na poličce s cennými suvenýry jí zaručeně najde čestné místo.

originální spz

No a na závěr, ověřená klasika. Tričko s vlastním potiskem můžete vyladit do vtipného tónu díky originálnímu nápisu nebo mu dopřejte unikát v podobě trička s fotkou, která mu je blízká. Takový dárek zaručeně neskončí zahrabaný kdesi ve skříni, ale přímo na věšáku s oblíbenými kousky.

Dárky pro chlapy jsou skutečně těžký oříšek. Obzvlášť když se jedná o dárečky pro ty, kteří sehrávají v našem životě důležitou roli. Neztrácejte naději, věříme, že i díky našim nápadům objevíte tento rok ten pravý dárek, který Vašeho tatínka skutečně potěší. SPZ se jménem, personalizované hry a handmade dárečky jsou sázka na jistotu.

Nestačí? V sortimentu našich dárečků od srdce najdete mnohem víc inspirace. Na jednom místě tak můžete vyřešit dárek pro tátu, manžela či partnera nebo dědečka. 

Chci objednat SPZ s vlastním potiskem