Ozdobte si bydlení fotografiemi na plátně | Blog
20.05.2024
DarčekyOdSrdca
2024-05-20 Ozdobte si bydlení fotografiemi na plátně      Délka čtení: 2 min.

Ozdobte si bydlení fotografiemi na plátně

Bydlí se Vám dobře, jste spokojeni se zařízením, cítíte se ve vašem domě příjemně. A přece tomu stále něco chybí. Pátrání po posledním chybějícím kousku nemusí být až tak náročné. Možná to, co potřebujete, jsou obrazy a fotky. Co takhle fotky na plátně?Fotografie fotografa položená na stole

V domě nebo bytě by prostě měly viset vkusné obrazy a fotky. Prázdné stěny nikoho neosloví. Obrazy na zdi dodají vašemu domovu přesně tu útulnou atmosféru, kterou chcete, aby vyzařoval.

Konec digitálu, internetu a paměťovým kartám. Buďte reální!

Určitě máte každý někde na internetu, v počítači, na paměťových kartách vašich fotoaparátů pokládané desítky a desítky vašich rodinných fotografií. Vždyť už je to jednou tak. Kdysi se lidé fotili jen při skutečně významných událostech a každá fotka byla někde vystavena. Dnes je však jen někam do technických zákoutí uložíme a málokdy se k nim vrátíme. Není to ale škoda?

Buďte reální, pyšněte se svou rodinou a pousmějte se vždy, když budete kráčet obývacím pokojem či kuchyní. A nemusíte se bát. Fotky na plátně jsou cenově dostupné a jediné, na co si musíte dávat pozor, jsou ty správné rozměry. S tím vám však pomůže editor, do kterého fotku nahrajete.

Pohled na sebe vás nudí? Chcete být raději abstraktnější? Trendovější?

I pro vás máme řešení. Ne každý se rád dívá na své fotografie pokaždé, když si jde nalít sklenici vody. Někdo by možná raději na svých stěnách uvítal umělecké fotografie, které zaručeně zaujmou každou návštěvu a nad kterými může i sám po večerech dumat.

V takovém případě byste určitě měli navštívit některou z fotobank dostupných na internetu, například Shutterstock, kde si můžete vybrat i z fotografií, které nepodléhají autorskům právům. Je na vás a vašem domě, co se vám spíše hodí a lahodí vašemu očku.

Jednou in, jednou out, ale fotka setrvá

Trendy v bydlení se mění, barvy jsou jednou in, pak zase out, ale fotografie budou vždy moderní. A nic jimi zaručeně nezkazíte. Tak se pochvalte svou rodinou, zvěčněte veselé momentky z vašeho života nebo potěšte vaše oko nějakou uměleckou fotografií. Mít vše uložené v bezpečí moderní technologie je praktické. Buďme však lidštější. Dívejme se na ty, na kterých nám záleží častěji než jen tehdy, když máme plnou kartu a potřebujeme nějaké ty fotky vymazat.

 

Chci si vytvořit vlastní obraz