Obdarujte blízké na Velikonoce: Osobní dárek místo čokolády | Blog
04.04.2023
DarčekyOdSrdca
2023-04-04 Obdarujte blízké na Velikonoce: Osobní dárek místo čokolády      Délka čtení: 2 min.

Obdarujte blízké na Velikonoce: Osobní dárek místo čokolády

S příchodem jara se spojují i velikonoční svátky přinášející pár dní oddychu a množství tradic. Kromě vychutnávání si tradičních velikonočních dobrot se Velká noc těší oblibě i díky veselé koledě.  Když už máte promyslené, co během Velikonoc napéct a připravit na stůl, je na čase popřemýšlet i nad výslužkou pro koledníky.

malý chlapec s velikonočními vajíčkami

I Velikonoce můžou znamenat příležitost na netradiční dárek

Povinností mužského pokolení je zabezpečit si na Velikonoce kvalitný pomlázku. I když se ženy a devčata na "mrskut" těší většinou méně než muži, měly by mít pro své koledníky připravenou výslužku. Mezi nejčastější velikonoční dárky patří malovaná vejce, různé čokolády, sladkosti, ale i drobné výdělky do pokladničky. Ty starší se patří pobídnout skleničkou povzbuzujícího nápoje. Pokud byste rádi pro své koledníky vymysleli něco trochu jiného, originálního, přinášíme několik tipů na netradiční velikonoční dárek. Velikonoce tak můžou být o něco zajímavější a zábavnější.

Speciální velikonoční výslužky pro všechny

Personalizované tričko

Určitý okruh koledníků se každé slečně či paní věkem mění a Velikonoce jsou tak každoročně pestřejší. Každá z nich má však i své pravidelné velikonoční návštevníky. Většinou se jedná o rodinné příslušníky, kteří si neodpustí přijít rok co rok svoji vnučku, sestřenici či dceru pořádne "pomladit". Překvapte své stálé koledníky osobním dárkem ve formě originálního trička s potiskem, kterým zpestříte jejich velikonoční nadílku.

Hrneček s vtipným odkazem

Další zajímavý tip na dárek, se kterým budou Velikonoce pro Vaše koledníky zábavnější a výslužka hodnotnější, je hrneček s vtipným odkazem pro oddaného koledníka. Tento praktický, ale zároveň speciální dárek potěší skutečně každého. Při každodenním pití kávy nebo čaje tak jeho nový majiteľ může vzpomínat na úsměvnou koledu.

Velikonoční kravata

Velká noc i koleda jsou spjaty se svátečním obdobím. Kdysi jste v ulicích na Velikonoční pondělí mohli potkat pány i chlapce pouze v oblecích a košilích. Dnes se už na to takový důraz neklade, avšak stále by měl každý správný koledník zvolit oblečení, které je aspoň trochu sváteční. Skvělým dárkem na Velikonoce proto může být originální velikonoční kravata s potiskem. Pokud ji dáte potisknout například nápisem “Veselé Velikonoce”, může být pro Vašeho koledníka každoročním doplňkem k jeho velikonočnímu outfitu.

Veselé Velikonoce s taškou plnou sladkostí

Pokud jsou Vašimi koledníky hlavně děti, bez čokoládových vajíček a zajíčků se to určitě neobejde. I čokoládová výslužka však může být připravena speciálně a originálně. Věnujte tento rok svým nejmilejším malým koledníkům napříkla originální plátěnou tašku plnou čokoládových dobrot a jejich radost bude ještě větší, jak bývá obvykle. Tašku můžete personalizovat přesně podle Vašich představ. Ať už bude na ní zobrazený veselý velikonoční zajíček se jménem jejího nového majitele, nebo použijete fotografii dítěte s krátkým velikonočním veršem, letošní Velikonoce se díky této speciální tašce stanou pro děti nezapomenutelné.

originální plátěnná taška s vlastním potiskem

Originální Velikonoce pro dospělé

Jak bývá zvykem, dospělým koledníkům by měly správně hostitelky nabídnout skleničku povzbudivého nápoje. Koledu jim můžete nabídnout netradičně – v náprsní lahvi s gravírováním, která bude zároveň jejich dárkem. Stačí, když vymyslíte originální personalizovaný design lahodící duši obdarovaného. Placatka se určitě zařadí mezi jeho jedinečné dárečky a Velikonoce mu tak přinesou krásnou památku.

Pokud i Vy máte chuť překvapit a obdarovat Vaše koledníky něčím originálním, co jim vykouzlí úsměv na tváři, teď už víte, že možností je mnohem více, než jste si mysleli. Zůstává Vám pouze promyslet si, jaký personalizovaný dárek bude pro danou osobu nejvhodnější a Velikonoce můžu být ještě veselejší jako obyčejně.

Vybrat velikonoční dárek