Náš TIP: Funkční tričko Fantasy s vlastním potiskem pro Vaše sportovní aktivity | Blog
05.06.2023
DarčekyOdSrdca
2023-06-05 Náš TIP: Funkční tričko Fantasy s vlastním potiskem pro Vaše sportovní aktivity      Délka čtení: 2 min.

Náš TIP: Funkční tričko Fantasy s vlastním potiskem pro Vaše sportovní aktivity

Představujeme Vám letní novinku v naší nabídce, kromě Bílého funkčního trička s vlastním potiskem, si od nás můžete objednat i Barevné funkční tričko Fantasy s vlastním potiskem. Tato trička ztělesňují dokonalé spojení komfortu, funkčnosti a osobního stylu. Jsou navrhnuta tak, aby vyhovovala vašim potřebám, či už jde o sportovní aktivity, každodenní nosení nebo týmové akce. U týmových akcí, díky různým barvám a vlastnímu potisku, můžete spojit týmy, nebo je naopak efektně rozdělit.

funkční tričko s vlastním potiskem

Dámská a pánská Funkční trička Fantasy jsou vyrobena z měkkého hladkého kvalitního materiálu, který odvádí vlhkost z těla a zajišťuje pocit pohodlí po celý den. Navíc díky individuálnímu potisku, jsou ideální volbou nejen pro jednotlivce, ale i pro týmy, jako firemní trička, trička na teambuildingové akce nebo sportovní události. Vynikněte z davu a projevte svůj jedinečný styl s navrhnutím si vlastního funkčního trička s potiskem.

funkční tričko s vlastním potiskem

5 důvodů – proč si koupuit funkční tričko s vlastním potiskem

Ještě stále váháte, či je pro Vás funkční tričko s vlastním potiskem tou správnou volbou? Připravili jsme pro Vás 5 důvodů, proč si takové tričko obstarat:

1. Osobitý styl funkčního trička

Individuální potisk umožňuje vytvořit jedinečný design, který odráží Vaši osobnost nebo firemní identitu. Díky ní zaručíte, že nikdo jiný nebude mít stejné tričko jako Vy nebo naopak zabezpečíte to, abyste měli ve skupině, či týmu, stejně originální funkční trička.

2. Funkčnost materiálu

Funkční tričko vyniká funkčností materiálu, ze kterého je vyrobeno. Efektivně odvádí vlhkost z těla, co Vám umožní zůstat v suchu a svěží po celý den. Poznáte to, není nic nepříjemnějšího, jako být během celé sportovní aktivity nebo turistiky ve zpoceném a mokrém tričku.

3. Pohodlí vždy a všude

Kvalitní, na dotek příjemný materiál a střih zajišťují maximální pohodlí při nosení, či už při sportu nebo při každodenních aktivitách. Uznejte, kde jinde když než při oblékání se na sportovní aktivit nebo oddych, je pohodlí na prvním místě?

4. Univerzální využití

Funkční trička jsou ideální jako oblečení na množství příležitostí, jakými jsou například firemní akce, teambuildingy, kolektivní sporty, sportovní události, cyklo turistiky, turnaje, rekreace nebo jednoduše jako stylový kousek do Vašeho šatníku s jedinečným potiskem podle sebe.

5. Skvělá koupě

Kombinace kvality, funkčnosti a osobního stylu dělá z tohoto trička skvělou investici do Vašeho pohodlí a image. Zároveň se nestane, že Vás za chvíli omrzí nebo ho bude mít každý a Vám tak nebude zůstávat nic jiného, jen si koupit nové obyčejné tričko, které bude mít každý.

Koupit barevné funkční tričko s potiskem

Koupit bílé funčkní tričko s potiskem