Mikiny s potiskem pro celou rodinu. Ukažte, že jste tým! | Blog
16.03.2021
DarčekyOdSrdca
2021-03-16 Mikiny s potiskem pro celou rodinu. Ukažte, že jste tým!      Délka čtení: 3 min.

Mikiny s potiskem pro celou rodinu. Ukažte, že jste tým!

Líbí se Vám, když je rodina dobře sladěná? Když stačí jediný pohled a víte, že jednoduše patří k sobě? Jejich oblečení spolu ladí, drží se za ruce a korzují tam a zpět po náměstí během horkého letního dne.

Pár v tričkch

Samozřejmě, to se děje jen ve filmech. A občas to uvidíte v některém časopisu nebo na sociální síti. Obvykle nad tím pouze mávnete rukou, povzdychnete si a zasníte se o tom, jaké by to bylo, kdybyste se mohli se svými nejbližšími podobně sladit.

Jenže vkus dcery punkerky, syna volejbalisty, Vašeho muže, který je schopný jít na svatbu v děravých ponožkách, a ten Váš, se asi málokdy někde setkají.

 

Stačí přemýšlet jinak

Možná však existuje způsob, jak to udělat tak, aby nakonec sladěné oblečení nosili s radostí! Největším problémem sladěných párů či rodin totiž bývá kýčovitost. Například tričko s nápisem „král“ pro něj a druhé s nápisem „královna“ pro ni sice splní účel sladění, ale dohromady jsou… nějaké. Samo o sobě jsou nezajímavé a nic neříkající.

Pokud však chcete, aby Vás Vaše polovička sama požádala o to, abyste si znovu dali sladěné oblečení, musí to bavit obě strany. Musí to být něco, co si hrdě oblečou i samostatně. Fakt, že spolu ladíte je krásnou třešničkou na dortu.

 

Trocha inspirace

Abychom nastartovali Vaši vlastní fantazii a trochu Vás inspirovali, připravili jsme si 4 tipy na zajímavá společná trička a mikiny, které by si mohla oblíbit celá Vaše rodina.

Společně přineseme i prsten do Mordoru

Jste všichni fanoušci nějakého filmu, seriálu, nebo hry? Není nic jednoduššího, než si přizpůsobit motiv Vaší oblíbené série a udělat z něj Váš poznávací znak. Je hlava rodiny Han Solo a Vy jste jeho Leila? Nebo jste Khal Drogo a ona je Vaší Matkou draků? Tak si to nechte „vytisknout na hruď“!Nejlepší na takovém společném oblečení je, že ho budete rádi nosit i samostatně – i bez „druhé poloviny“ totiž stále reprezentuje to, co máte rádi.

Rodina se neopouští

Jsou Vaše děti akorát ve věku, kdy musí vůči všemu už jen ze zásady rebelovat? Proti autoritám, pravidlům… a hlavně proti vlastní rodině? Trička s motivem otce, matky a kohokoliv jiného, jim (a také všem ostatním) vždy jednoduše připomenou pravdu, která platí vždy a všude. Že rodina je to nejdůležitější.

Otec a syn v rovnakých tričkách

Kdo je hlavou rodiny?

Velký šéf, malý šéf, skutečný šéf. Oblečení s těmito nápisy ukáže pravdu o tom, kdo u Vás doma drží opratě pevně v rukách. Občas je to muž, často jsou to děti… Ale každý ví, že šedou eminencí celé rodiny je žena. I když to pro muže může být někdy těžké přiznat, pravdou je, že žena je krkem, který dokáže s hlavou rodiny točit do různých stran. Tak proč si z toho neudělat srandu?

Nemám rád toto tričko!

Chtěli byste nosit sladěné oblečení, ale Vaší polovičce se tento nápad příliš nelíbí? I na to se dá najít řešení. Mikina Vašeho partnera s nápisem „Nezáleží mi na sladěných věcech“ se bude krásně doplňovat s Vaším „Mně na tom záleží!“. Díky podobné „vychytávce“ může být i vlk sytý a koza zůstat celá. Vy budete mít srdce na místě, protože spolu „ladíte“, a on/ona může stále vyjádřit, co si to tomto „úžasném“ nápadu myslí.

Muž a pes v rovnakých mikinách

Inspirovali jsme Vás? Myslíte, že víte, co by se Vám přesně hodilo?

Tak si vyzkoušejte podobné tričko nebo mikinu vytvořit! Stačí nahrát obrázek a dále to už půjde samo. Určitě si však pamatujte, že bavit to musí hlavně Vaši rodinu – takže nejlépe uděláte, když dobře popřemýšlíte nad tím, co Vás společně spojuje. Něco, co všichni přijmete s radostí. A uvidíte, že i společná trička si u Vás najdou oblibu!

 

Chci se sladit se svojí rodinou