Máte doma vysokoškoláka? Obdarujte ho kreatívním dárkem pro studenta | Blog
03.11.2022
DarčekyOdSrdca
2022-11-03 Máte doma vysokoškoláka? Obdarujte ho kreatívním dárkem pro studenta      Délka čtení: 2 min.

Máte doma vysokoškoláka? Obdarujte ho kreatívním dárkem pro studenta

Dárek pro studenta při příležitosti promocí nebo úspěšného složení maturitních zkoušek nemusí být zákonitě kytice květů a dezert. Máte v rodině čerstvého absolventa, který se právě vydává na svou další cestu studiem? V tom případě Vám přijdou vhod tipy na originální dárky pro studenta, které ho potěší a mnohé z nich i skutečně využije. Jejich kouzlo spočívá hlavně ve speciálním provedení. Všechny totiž můžete doplnit o osobní věnování, motivační citát nebo jedinečný design podle Vašich (nebo spíš jeho) představ.

studentka na školní chodbě

Podložka pod myš je must-have ke každému počítači

Ideálním tipem na dárek pro studenta, který se navíc ještě jen rozhoduje, jestli bude v dalším studiu pokračovat, je podložka pod myš. Najdete ji v každém studentském pokoji nebo v pracovně, bez ohledu na to, či se využívá k práci, psaní seminárek, hraní PC her, nebo k volnočasovým aktivitám. Jedinečnou podložku pod myš s potiskem můžete vytvořit tak, že ji doplníte o vtipnou fotku nebo vhodný citát.

 

Zápisník s potiskem jako dárek pro studenta každého věku

Podařilo se zpromovat Vašim rodičům? Nebo máte v rodině či mezi přáteli věčného studenta? V tom případě sáhněte po zápisníku s potiskem. Docela určitě ho využije při dalším studiu nebo i mimo něj. Například v nové práci nebo k zaznačení si svých myšlenek. Na přední stranu pouzdra můžete umístit vzpomínkovou fotku z promocí nebo originální grafiku s citátem, který ho v pokračování studia nebo v práci bude motivovat.

 

Originální hrneček a tácek na pracovní stůl rozhodně patří

Aby další studium nebo pracovní povinnosti po něm probíhali v prostředí, kde nebude na stole nic překážet, je jednou z možností na dárek pro studenta například tácek pod hrneček. Ne však obyčajný. Vytvořte pomocí trefného výroku nebo vtipného obrázku jedinečný kousek, který navíc můžete doplnit o hrneček s potiskem. Ideálně, když spolu budou ladit.

 

Symbolický dárek pro studenta a jeho další sny

A věřte, že jich nemá málo. Hlavně ti mladší studenti a středoškoláci Vám po skončení studia z rukávu vysypou svá očakávání a plány, které by po škole chtěli zrealizovat. Pokud jste se rozhodli podpořit je například dárkem v podobě finanční hotovosti, máme pro Vás skvělý nápad, jak mu dodat symboliku. Pokladnička s osobním přáním nebo výrokem o splněných cílech či snech rozhodně absolventa potěší a povzbudí do budoucnosti.

 

Stylový vak je praktický a trendy dárek pro studentky

A navíc ho můžou využít nejen do školy, ale také na nákupy, do fitka, na procházku do přírody nebo klidně jako originální doplněk svého outfitu. Třešničkou na dortu je, že i tento vak můžete pomocí potisku vyladit do posledního detailu a vytvořit tak jedinečný kousek, jaký rozhodně spolužačky do školy nepřinesou. Moderní lněný vzhled navíc vytváří dojem přírodních materiálů, ale zachovává si pevnost umělého vlákna.

vak s vlastním potiskem od FaxCopy

 

Vzpomínková kravata – dárek pro studenta na památku

Poznáte to: “Navždy se zachová, v paměti stužková…” Aby však vzpomínky na tento speciální den nezůstaly jen na fotkách v počítači, darujte čerstvému maturantovi originální kravatu s potiskem. Umístit na ni můžete název třídy, datum zkoušky nebo stužkové slavnosti a klidně i citát z maturitního oznámení. Taková kravata je nakonec skvělým nápadem na dárek i v případě novopečeného bakaláře, magistra či dokonce doktoranta.

Našli jste v našich tipech něco, co by se dokonale hodilo pro Vaše dítě, kamaráda, nebo rodinného příslušníka, kterého zanedlouho čeká slavnost při příležitosti ukončení studia? Věříme, že jsme Vás minimálně inspirovali a výběr dárku pro studenta nebude až tak těžkým oříškem. Další skvělé nápady, jak nedarovat tuctové kousky k promoci nebo maturitě, najdete na www.dareckyodsrdce.cz.

Vybrat dárek pro studenta